Рецепт Піджарка з м'ясом

Рецепт Піджарка з м'ясом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який.

опис приготування:

Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, і хоч раз в житті, але готували піджарку навіть новачки в кулінарній справі. Піджарка з м'ясом — це просте блюдо, але при цьому смачне і, головне, — швидко готується. Рецептів приготування цієї страви багато, але я хочу запропонувати класичний рецепт піджарки з м'ясом. Приготоване за цим простим рецептом м'ясо просто тане в роті, але зберігає смак смаженого. Просто і ситно. А на гарнір особливо смачно буде картопляне пюре.

  • м'якоть свинини— 0,5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка(за смаком)
  • вода— 2 Ст. ложки
Піджарка з м'ясом - фото крок 1 М'ясо для піджарки помиємо і наріжемо брусочками. Посмажимо майже до готовності на гарячій сковороді з рослинним маслом. Це приблизно хвилин 20. Сіль і перець додаємо за смаком.

Піджарка з м'ясом - фото крок 2 Поки смажиться м'ясо, почистимо і поріжемо дрібно цибулю.

Піджарка з м'ясом - фото крок 3 М'ясо довели до напівготовності, тепер можна додати і цибулю. Залишимо на середньому вогні ще на 5 хвилин, Щоб загасити всі разом.

Піджарка з м'ясом - фото крок 4 Тепер додаємо томатну пасту і пару столових ложок води.

Піджарка з м'ясом - фото крок 5 Перемішайте все вміст сковороди, просушіть його на маленькому вогні хвилин 5 ще. І все - піджарка з м'ясом готова.

Подібні рецепти

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Італійські «Біскотті»

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Піджарка з печінки яловичої

Піджарка з печінки яловичої

Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...

Піджарка

Піджарка

Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Піджарка з індички

Піджарка з індички

Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком. опис приготування: Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Ці...