Рецепт Піджарка з яловичини в мультиварці

Рецепт Піджарка з яловичини в мультиварці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно!

опис приготування:

Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, просоченої томатною пастою. Можна піджарку зробити і без томатної пасти, просто обсмажте м'ясо з цибулею і долийте воду, приправити сіллю, поперчіть і також тушкуйте півтори години. Просто м'ясо буде як би у власному соку і теж буде смачно і м'яко! Подавайте піджарку з яловичини в мультиварці з пюре і солоним огірочком! Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 800-900 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Томатна паста— 2-3 Ст. ложок
  • Бульйон або вода— 0,5-1 L
Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 1 В мультиварку налить масло.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 2 Включить режим "жарка", зазвичай 20 минут автоматически ставится.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 3 Мясо обжаривать до золотого цвета.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 4 Затем мясо достать и положить на тарелку.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 5 В мультиварку положить нарезанные лук и морковь. обсмажити.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 6 Мясо вернуть в мультиварку, додати томатну пасту, сіль, спеції.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 7 перемішати, долить бульон.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 8поставить режим "тушение" на півтори години.

Піджарка з яловичини в мультиварці - фото крок 9 Смачного!

Подібні рецепти

Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Цвітна капуста під соусом «бешамель»

Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт,...

Піджарка з печінки яловичої

Піджарка з печінки яловичої

Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...

Піджарка з м'ясом

Піджарка з м'ясом

Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...

Піджарка

Піджарка

Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...

Піджарка з індички

Піджарка з індички

Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком. опис приготування: Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Ці...