Рецепт Піджарка з м'яса з цибулею шалот

Рецепт Піджарка з м'яса з цибулею шалот
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування піджарки з м'яса з цибулею шалот — для вас! всім тим, хто обожнює м'ясних смачні страви, розповім, як її приготувати. Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, спробуйте!

опис приготування:

розповім вам, як приготувати піджарку з м'яса з цибулею шалот. Це простий рецепт, і не менш проста технологія його приготування: просто тримайте під кришкою до готовності! Іноді я його готую, як соус. Тоді додаю більше молока і тушу дещо менше, щоб подавати потім м'ясо в кремовому соусі, а іноді роблю таку зажарку. варіантів повно, знайдіть свій!

  • вирізка свиняча— 600 грам
  • крохмаль— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— За смаком
  • Luk-salotų— 3-4 штук(стебла)
  • часник— 2 зубчики
  • Перецьь чилі сушений— 2-4 Щепоток
  • молоко— 1 Склянка
Піджарка з м'яса з цибулею шалот - фото крок 1 1. Для початку м'ясо порубати шматочками, змішаємо з сіллю, перцем за смаком і крохмалем. Обсмажити на олії до появи рум'яної скоринки.

Піджарка з м'яса з цибулею шалот - фото крок 2 2. Поки смажиться м'ясо, помиємо і подрібнити все овочі. Додамо до м'яса, обсмажити все разом.

Піджарка з м'яса з цибулею шалот - фото крок 3 3. Заливаємо все вміст сковороди молоком, на маленькому вогні тушкуємо до готовності. Спеції додаємо до смаку.

Піджарка з м'яса з цибулею шалот - фото крок 4 4. Коли все молоко випарується, а смак м'яса стане особливо ніжним і соковитим, блюдо можна подавати до столу, воно готове!

Подібні рецепти

Піджарка з м'ясом

Млинці, фаршировані капустою

Ви поспішаєте, а вам потрібно приготувати м'ясо? Ну, тоді цей варіант піджарки з м'ясом саме для вас. Простий рецепт приготування, мінімум часу і смачну вечерю готовий. Гарнір до підсмаженні підійде будь-який. опис приготування: Про таке блюді, як піджарка з м'ясом, знають всі любителі м'яса, ...

Піджарка

Піджарка

Апетитна м'ясна піджарка з томатною пастою — чудовий варіант на обід або вечерю для всієї родини. Недорогий і нескладний рецепт як раз хочу запропонувати вам на замітку. запам'ятовуйте! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати піджарку з курячих шлунків. Втім, це можуть бути і ін...

Піджарка з яловичини в мультиварці

Піджарка з яловичини в мультиварці

Готувати піджарку з яловичини в мультиварці — чудова ідея. Спочатку м'ясо потрібно обсмажити до красивого рум'яного кольору, а вже потім його можна і згасити. Робити це в мультиварці особливо легко і зручно! опис приготування: Піджарка з яловичини в мультиварці виходить ніжною, соковитою, прос...

Піджарка з індички

Піджарка з індички

Хочете приготувати ситний і дуже апетитний вечерю за малий проміжок часу? Цікавий і досить простий рецепт піджарки з індички вам на допомогу. Блюдо здивує ваших рідних і друзів своїм смаком. опис приготування: Дісталася мені від родичів величезна домашня індичка, дуже хороші у мене родичі. Ці...

Піджарка з печінки яловичої

Піджарка з печінки яловичої

Незвичайна піджарка з яловичої печінки вам точно сподобається. Дане блюдо не тільки смачне, але і дуже корисне. Читайте далі, і ви дізнаєтеся, як приготувати піджарку з печінки яловичої. опис приготування: Смачна піджарка не залишить вас байдужими. Приємний аромат і гармонійний смак відмінно д...