Рецепт Піца з рибою

Рецепт Піца з рибою
Кількість порцій: 7 Час приготування: 30 хв.
Смачна піца з копченим лососем і сирним кремом на основі готового (купленого) тесту. Бистра в приготуванні і вимагає мінімум інгредієнтів. Читайте далі, дізнаєтеся, як приготувати піцу з рибою.

опис приготування:

1. Полийте на деко трохи соняшникової олії і покладіть тісто для піци. Розподіліть тісто по всій поверхні. Уважно стежте за розподілом масла, щоб тісто не пригоріло.

2. Розігрійте духовку до 400 градусів, запечіть тісто протягом 10-12 хвилин. Воно повинно підрум'янитися і стати хрустким. Не забувайте стежити за ним під час приготування.

3. Дістаньте приготований корж з духовки, приготуйте сирний крем. Рівномірно розподіліть крем по всій поверхні. Зробіть з нього товстий шар, адже це буде основа для інших інгредієнтів.

4. Наріжте копчене філе лосося на невеликі скибочки. Розподіліть їх по всій піці в будь-якому порядку. Намагайтеся покласти так, щоб кілька скибочок припадало на один шматок.

5. Підготуйте каперси. Розподіліть їх по всій піці. Покладіть їх в такому ж порядку, як і шматки лосося.

6. Підготуйте цибуля, поріжте його на шматочки. Розподіліть по всій піці на свій смак. Намагайтеся розподіляти рівномірно.

7. піца готова, і можна сміливо подавати її на стіл. Відмінно підійде в якості як основного, так і другорядного страви. Смачного!


  • Тісто для піцци— 500 грам
  • Свіжий нарізаний кріп— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • каперсами— 1 Ст. ложка
  • копченого лосося— 700 грам
1. Полийте на деко трохи соняшникової олії і покладіть тісто для піци. Розподіліть тісто по всій поверхні. Уважно стежте за розподілом масла, щоб тісто не пригоріло.

2. Розігрійте духовку до 400 градусів, запечіть тісто протягом 10-12 хвилин. Воно повинно підрум'янитися і стати хрустким. Не забувайте стежити за ним під час приготування.

3. Дістаньте приготований корж з духовки, приготуйте сирний крем. Рівномірно розподіліть крем по всій поверхні. Зробіть з нього товстий шар, адже це буде основа для інших інгредієнтів.

4. Наріжте копчене філе лосося на невеликі скибочки. Розподіліть їх по всій піці в будь-якому порядку. Намагайтеся покласти так, щоб кілька скибочок припадало на один шматок.

5. Підготуйте каперси. Розподіліть їх по всій піці. Покладіть їх в такому ж порядку, як і шматки лосося.

6. Підготуйте цибуля, поріжте його на шматочки. Розподіліть по всій піці на свій смак. Намагайтеся розподіляти рівномірно.

7. піца готова, і можна сміливо подавати її на стіл. Відмінно підійде в якості як основного, так і другорядного страви. Смачного!


Подібні рецепти

Пиріжки з картоплею і рибою

Рецепт начинки для лаваша

Пиріжки з картоплею і рибою — це просто смакота! У такі пиріжки підійде філе будь-якої риби. Філе треба буде пропустити через м'ясорубку і обсмажити з цибулею і лимонним соком. А картоплю відварити. опис приготування: Як приготувати пиріжки з картоплею і рибою? 1. Рибне філе пропустите через м...

Пиріжки з червоною рибою

Пиріжки з червоною рибою

Всім любителям простий випічки пропоную відмінний варіант, як зробити пиріжки з червоною рибою з листкового тіста без зайвого клопоту. опис приготування: Приготувати пиріжки з червоною рибою в домашніх умовах можна за традиційним рецептом або зробити більш цікавий варіант — відкриті пиріжки. Ц...

Плов з рибою в мультиварці

Плов з рибою в мультиварці

Плов з рибою в мультиварці — це неймовірно смачна страва з червоної риби (з форелі), яке готується дуже просто і досить швидко, протягом години. опис приготування: Готується плов з рибою в мультиварці дуже просто. Спочатку з відкритою кришкою ми обсмажуємо цибулю, потім додаємо форель. трохи о...

Пісні пельмені з рибою

Пісні пельмені з рибою

Пельмені воістину всенародне, улюблена страва. Їх готують по всьому світу під різними назвами. Але суть залишається одна: м'ясна, рибна, овочева начинка в тоненькому тесті. У нас сьогодні пельмені з рибою. опис приготування: У наших широтах традиційно пельмені готують з м'ясом. Але пельмені з ...

Пиріг з рибою і цибулею в гірчичному соусі

Пиріг з рибою і цибулею в гірчичному соусі

Цей пиріг з двох видів риби (свіжої та копченої) з успіхом замінити повноцінний обід. Риба в пікантному гірчичному соусі, накрита шапочкою хрусткого листкового тіста. Неодмінно раджу приготувати! опис приготування: Шикарний рибний пиріг з рибного філе та копченої скумбрії під соковитим цибульн...