Рецепт Сьомга під апельсиновим соусом
Сьомга під апельсиновим соусом — один з безлічі способів смачно приготувати сьомгу. мінімум старань, півгодини часу — і смачний обід або вечерю з простих інгредієнтів у вашій тарілці.
опис приготування:
Любителям червоної риби присвячується. Сьомга під апельсиновим соусом виходить куди більш оригінальною, ніж просто запечена в духовці сьомга — завдяки цитрусових маринаду вона знаходить приємний кислуватий присмак, а всередині залишається ніжною і соковитою. При наявності хорошої риби сьомга під апельсиновим соусом — це просто відмінне блюдо, адже якихось складних інгредієнтів для її приготування не потрібно, та й часу теж — всього 30 хвилин, а страва виходить — вищий пілотаж.
коротше, краще один раз спробувати, ніж сто разів почути
- стейк сьомги— 2 штуки(подойдет и другая красная рыба — лосось, горбуші, форель)
- апельсин— 2 штуки
- лимон— 1 штука
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— — За смаком
Выжимаем сок из одного апельсина.
В ту же емкость выжимаем сок половины лимона.
В соки добавляем горчицу. Перемішуємо до однорідності.
Рыбу натираем солью и перцем, заливаем приготовленным маринадом и оставляем минут на 10-15, чтобы она пропиталась соками фруктов.
Деко застилає фольгою. Оставшийся апельсин и половину лимона нарезаем тонкими дольками и выкладываем на противень.
Когда рыба замаринуется, выкладываем ее на дольки цитрусовых, сверху поливаем оставшимся маринадом. Духовку ставимо розігріватися до 180 градусів.
запікаємо 15-20 хвилин при 180 градусах (до готовності, точное время зависит от вашей духовки).
Готовую кисло-сладкую рыбку подаем с любимым гарниром и овощами. Смачного!
Подібні рецепти
Ескалоп зі свинини в духовці
Розповім вам сьогодні, як приготувати сьомгу під соусом "; Бешамель ";. Простий і дуже витончений рецепт, тут рибка на тонкій подушці з листів лазаньї покрита сиром і соусом. смачно, ситно і ароматно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт сьомги під соусом "; Бешамель ";. впевнена, ва...
Пончики з апельсиновим соусом
Рецепт приготування пончиків з апельсиновим соусом кількість порцій: 10-15 сухих дріжджів— 2 чайних ложки теплої води— 100 мілілітрів меду— 2 Ст. ложки яєчні білки— 3 штуки борошна— 2 склянки(неповних) солі— 1 щіпка вершкового масла— 50 грам цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для фритюру— 1 штук...
Реберця ягняти з апельсиновим соусом
Рецепт реберця з соусом — приготування реберець ягняти з соусом з апельсинової цедри, соку і петрушки. Класичне іспанське блюдо на святкову вечерю. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити ягняти сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Додати 2 сто...
Салат з апельсиновим соусом
Приготуємо смачний салат з лососем в апельсиновому соусі — відмінне частування для гостей на свято. Готуватися салат з лососем швидко, а виходить дуже смачно і незвично. опис приготування: Такий салат можете приготувати з будь-червоною рибою або птицею, відмінно підійде куряча грудка, яку треб...
Салат з авокадо з апельсиновим соусом
Легкий і смачний салат з авокадо готується з додаванням апельсинів і незвичайної заправкою (теж на основі апельсинів). Незвичайне поєднання інгредієнтів робить салат гармонійним і дуже смачним. опис приготування: Якщо ви любите легкі салати, то цей рецепт вас порадує. Про корисність авокадо і ...