Рецепт Салат з квасолею, мигдалем і вишнею

Рецепт Салат з квасолею, мигдалем і вишнею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні.


опис приготування:

У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки

У середній каструлі довести солону воду до кипіння. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, від 4 до 6 хвилин. Промити під холодною водою.

зробити соус. У невеликій мисці збити оцет, джем, гірчицю і залишилися 2 столові ложки олії, приправити сіллю і перцем.

У великій мисці перемішати Руколла і радіккіо з соусом, залишивши 1 столову ложку. Розділити салат на 4 порції, викласти курку, квасоля, вишню і мигдаль. Полити соусом і відразу ж подавати.


  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • курячих котлет— 450 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • зеленої квасолі— 220 грам
  • червоного винного оцту— 3 Ст. ложки
  • абрикосового джема— 1 Ст. ложка
  • гірчиці— 1 Ст. ложка
  • руколли— 150 грам
  • головка радиккио— 1 штука
У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки

У середній каструлі довести солону воду до кипіння. Додати зелену квасолю, накрити кришкою і варити до готовності, від 4 до 6 хвилин. Промити під холодною водою.

зробити соус. У невеликій мисці збити оцет, джем, гірчицю і залишилися 2 столові ложки олії, приправити сіллю і перцем.

У великій мисці перемішати Руколла і радіккіо з соусом, залишивши 1 столову ложку. Розділити салат на 4 порції, викласти курку, квасоля, вишню і мигдаль. Полити соусом і відразу ж подавати.


Подібні рецепти

Пиріг з вишнею та мигдалем

Кольорова капуста, тушкована в сметані

Заморожені вишні стають дуже соковитими в цьому ніжному пирозі. заморожені ягоди — відмінний спосіб насолодитися літніми ягодами восени. Спробуйте також приготувати цей пиріг з чорницею, ожиною, малиною або їх комбінацією. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом ...

Салат з квасолею, цибулею і мигдалем

Салат з квасолею, цибулею і мигдалем

Рецепт приготування салату із зеленою квасолею, фенхелем, селерою, маринованим червоним луком і підсмаженим мигдалем. опис приготування: Цей овочевий салат вразить вас своїм незвичайним смаком. зеленої квасолі— 450 грам фенхеля— 1/2 штуки(близько 220 г) стебло селери— 1 штука середнього черв...

Салат з куркою, вишнею і сиром

Салат з куркою, вишнею і сиром

Вишня - це не тільки начинка для пирогів. Спробуйте приготувати смачний салат з курки, вишні, волоських горіхів і соусом зі сметани і козячого сиру. опис приготування: У невеликій мисці збити сметану, сир з козячого молока, Зелена цибуля, оцет і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем....

Салат з локшиною, капустою і мигдалем

Салат з локшиною, капустою і мигдалем

Рецепт приготування азіатського салату з локшини, мигдалю, насіння кунжуту, пекінської капусти, зеленої цибулі і соєвого соусу. опис приготування: Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим ве...

Салат з рисом, помідорами і мигдалем

Салат з рисом, помідорами і мигдалем

Рецепт приготування салату з рисом, цибулею, помідорами черрм, мигдалем, м'ятою і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. Готувати до розм'якшення і злегка коричневого кольору, помішуючи, близь...