Рецепт Салат з квасолею, цибулею і мигдалем
Рецепт приготування салату із зеленою квасолею, фенхелем, селерою, маринованим червоним луком і підсмаженим мигдалем.
опис приготування:
Цей овочевий салат вразить вас своїм незвичайним смаком.
- зеленої квасолі— 450 грам
- фенхеля— 1/2 штуки(близько 220 г)
- стебло селери— 1 штука
- середнього червоної цибулі— 1/2 штуки
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- червоного винного оцту— 1/4 склянки
- води— 1/4 склянки
- солі— 1 Ст. ложка
- цукру— 1 1/2 чайних ложки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки(і 2 чайні ложки )
2. Дуже тонко нарізати половину фенхеля, селера і половинку цибулини. Перемішати фенхель з лимонним соком, щоб запобігти потемніння.
3. У невеликій мисці перемішати оцет, воду, сіль і цукор разом. Додати цибулю і відкласти в сторону маринуватися приблизно на годину. Якщо у вас мало часу, можна обмежитися 30 хвилинами.
4. Між іншим, у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати квасолю і варити, поки вона не стане м'якою, приклад 4 до 5 хвилин. Занурити квасоля в чашу з крижаною водою. Процідити і висушити. Нагріти велику сковороду на середньому вогні і додати 1 чайну ложку оливкової олії. Додати мигдаль і смажити, поки не підрум'яниться, від 2 до 3 хвилин. Злегка посолити і поперчити за смаком. Викласти мигдаль на тарілку, охолодити і розрізати навпіл або на 3 частини.
5. Перемішати зелену квасолю з фенхелем, селерою, маринованою цибулею і мигдалем. Додати 2 столові ложки маринаду від червоної цибулі і 2 столові ложки оливкової олії в суміш.
6. Добре приправити сіллю і перцем. Перемішати салат і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Млинці на дріжджах і молоці
Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки У сер...
Салат з локшиною, капустою і мигдалем
Рецепт приготування азіатського салату з локшини, мигдалю, насіння кунжуту, пекінської капусти, зеленої цибулі і соєвого соусу. опис приготування: Подрібнити пекінську капусту. Нарізати зелену цибулю. У середній сковороді на повільному вогні обсмажити локшину, мигдаль і кунжут з розтопленим ве...
Салат з рисом, помідорами і мигдалем
Рецепт приготування салату з рисом, цибулею, помідорами черрм, мигдалем, м'ятою і петрушкою. опис приготування: У великій каструлі нагріти 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем. Готувати до розм'якшення і злегка коричневого кольору, помішуючи, близь...
Пряне шоколадне печиво з мигдалем
Рецепт приготування печива з какао, шоколадом, мигдальними горіхами, запашним перцем і гвоздикою. опис приготування: Ви можете зробити печиво більш ароматним, подвоївши кількість спецій. какао— 3 Ст. ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки меленого запашного перцю і гвоздики— 1/8 чайних ложки со...
Рис із зеленим горошком і мигдалем
Рис із зеленим горщиком і мигдалем — одне з найулюбленіших страв в Азії. Такий рис може бути як самостійною стравою, так і гарніром, ідеально підходить для святкового столу! опис приготування: Рис із зеленим горошком і мигдалем — це дуже смачно! Готується це кулінарне диво близько всього лише ...