Рецепт Салат з квасолею, картоплею і помідорами
Рецепт приготування салату з квасолею, картоплею, помідорами, яйцями, шпинатом, маслинами і зеленню.
опис приготування:
У невеликій мисці віночком збити разом лимонний сік, гірчицю, цибуля, петрушку, базилік, сіль і перець за смаком. Відкласти в сторону.
Покласти тільки що приготований картопля в миску, перемішати з 3 столовими ложками соусу, приправити за смаком. Відкласти в сторону.
Викласти велике листя салату на великому блюді, щоб вони перекривали один одного.
У великій мисці змішати шпинат з 2 столовими ложками соусу. Викласти шпинат поверх листя салату.
Покласти квасолю в порожню миску і злегка розім'яти деякі ложкою. Додати селеру, лимонну цедру, 3 — 4 столові ложки соусу, приправити за смаком, перемішати. Викласти масу поверх шпинату. Потім покласти картоплю і скибочки помідорів.
Помістити зелену квасолю, 2 столові ложки соусу, сіль і перець в миску, перемішати і викласти поруч з картоплею і помідорами. Впорядкувати яйця і маслини поруч. Посипати весь салат з каперсами. Подавати відразу ж.
- лимонного соку— 6 Ст. ложок
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- цибуля— 1 штука(фарш )
- петрушки— 3 Ст. ложки
- базиліка— 3 Ст. ложки
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- червоного картоплі— 450 грам
- красный листовой салат— 1 штука
- шпинату— 150 грам
- помідора— 2 штуки
- зеленої квасолі— 450 грам
- каперсів— 3 Ст. ложки
- селери— 1 штука(средний стебель )
- лимонної цедри— 2 чайних ложки
- яйця— 2 штуки(зварених круто, розрізаних на 4 частини)
Покласти тільки що приготований картопля в миску, перемішати з 3 столовими ложками соусу, приправити за смаком. Відкласти в сторону.
Викласти велике листя салату на великому блюді, щоб вони перекривали один одного.
У великій мисці змішати шпинат з 2 столовими ложками соусу. Викласти шпинат поверх листя салату.
Покласти квасолю в порожню миску і злегка розім'яти деякі ложкою. Додати селеру, лимонну цедру, 3 — 4 столові ложки соусу, приправити за смаком, перемішати. Викласти масу поверх шпинату. Потім покласти картоплю і скибочки помідорів.
Помістити зелену квасолю, 2 столові ложки соусу, сіль і перець в миску, перемішати і викласти поруч з картоплею і помідорами. Впорядкувати яйця і маслини поруч. Посипати весь салат з каперсами. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Стейк індички в фользі в духовці
Рецепт приготування салату з квасолею і помідорами — як для обіднього, так і святкового столу. Помідори черрі чудово підійдуть квасолі "; чорний очей ";, а солодкий перець до селері. опис приготування: Якщо цей салат не заправити відразу, він зможе спокійно пару днів стояти в холодильнику. Ви ...
Салат із зеленою квасолею, кукурудзою і помідорами
Рецепт приготування салату із зеленою квасолею, часником, кукурудзяними зернами, цибулею і помідорами. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити до готовності кукурудзу, від 5 до 7 хвилин. Дати охолонути на обробній дошці. Витягти кукурудзяні зерна з качанів і...
Салат з баклажанами і квасолею
Салат з баклажанів і квасолею ідеальний для вас в разі, якщо вам не подобаються зелені салати з великою кількістю листя. цей салат — прекрасний варіант обіду, захопленого з собою на роботу. опис приготування: Баклажани використовуються в кулінарії при приготуванні різних страв як в свіжому, та...
Салат з білою квасолею
Цей красивий і яскравий салат по праву може вважатися міжсезонний, але восени, коли помідори ще не втратили річного аромату, він виходить особливо смачним. Рецепт салату з білою квасолею — для вас! опис приготування: При наявності в холодильнику баночки консервованої білої квасолі у власному ...
Салат з квасолею та грибами
Салат з квасолею та грибами — дуже смачний і ситний салат. Як на мене, він більше підходить для вживання в зимовий або осінній період. опис приготування: Салат з квасолею та грибами — досить важкий салат, але скажу, дуже смачний! Для тих хто любить такий салат, але намагається стежити за своєю...