Рецепт Рулет зі свинячої вирізкою

Рецепт Рулет зі свинячої вирізкою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 15 г. 0 хв.
Цей рулет не тільки смачний, але і прекрасно прикрасить ваш святковий стіл. Та й робиться він набагато простіше, ніж здається. Так що дерзайте, пробуйте!

опис приготування:

Рулет зі свинячої вирізкою виходить дуже ніжним і смачним. Робиться він досить швидко. Основний час потрібно для маринування і витримку після приготування. Цей варіант прекрасно підійде для людей, які дотримуються правильного харчування. Спеції ви можете підібрати на свій смак. Не рекомендую брати вершки з меншою жирністю. При варінні рулет повинен бути повністю покритий водою, вона не повинна потрапити всередину. Вода при варінні повинна лише трохи подкіпать, а не вирувати. Якщо у вас є термометр для м'яса, t всередині готового рулету повинна бути не нижче 70 градусів. Після приготування рулету потрібно відлежатися не менше 5 годин. Краще якщо він полежить годин 12. Такий рулет зберігається в холодильнику до 4 діб. Смачного!

  • свиняча вирізка— 400 грам
  • вода— 400 мілілітрів(маринад)
  • сіль— 40 грам(40 г - маринад, за смаком - курячий шар)
  • цукор— 20 грам(маринад)
  • імбир свіжий— 1 Чайна ложка(рубаний, маринад )
  • Лавровий лист— 1 штука(маринад)
  • спеції— 1 Чайна ложка(суміш перців, маринад)
  • Куряче філе— 550 грам
  • вершки 35%  — 200 мілілітрів
  • білки яєчні— 2 штуки
  • імбир мелений— 1/2 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Чорний перець— За смаком
Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 1 складові.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 2 У теплій воді розчиніть цукор і сіль, додайте спеції, дрібно нарізану імбир, лавровий лист.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 3 У вирізки зріжте плівки, покладіть в маринад. Приберіть в холодне місце і маринують м'ясо протягом 8 годин.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 4 Куряче філе очистіть від плівок і поріжте на шматочки. Покладіть в чашу блендера, додайте нарізаний часник.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 5 Пробийте до однорідної маси.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 6 додайте перець, імбир, яєчні білки. Знову все пробийте.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 7 Влийте вершки і пробийте до однорідної маси.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 8 Розстеліть шматок харчового поліетилену, викладіть половину курячого фаршу. Розрівняйте в прямокутник за розміром трохи більше і довше вирізки. Вирізку обсушити паперовим рушником і покладіть на фарш.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 9 Зверху покладіть другу половину фаршу, розрівняйте, покриваючи вирізку з усіх боків.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 10 За допомогою плівки сформуйте рулет і гарненько зав'яжіть кінці. Покладіть в рукав для запікання, зав'яжіть довгі кінці.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 11 Візьміть утятницу, покладіть на дно шматок тканини і блюдечко. На нього покладіть рулет, залийте водою.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 12 Закрий кришкою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть при t = 90 приблизно 1.5 годину. Виймаємо з води і охолоджуємо.

Рулет зі свинячої вирізкою - фото крок 13 Смачного!

Подібні рецепти

Рулет зі свинячої очеревини

Заправка для борщу на зиму з капустою

Рулет зі свинячої очеревини любителі сала мало на що проміняють. ніжний, ароматний, його зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах, зваривши на плиті у звичайній каструлі. Ось простий рецепт! опис приготування: Рулет зі свинячої очеревини можна варити дві години на звичайній каструлі на ...

Пісний картопляний рулет

Пісний картопляний рулет

Перед вами простий рецепт пісного картопляного рулету, і я сподіваюся, що він вам дуже сподобається. Смачний і ситний, а ще й неймовірно ароматний варіант обіду або вечері - для тих, хто не їсть м'яса! опис приготування: Перед вами рецепт приготування пісного картопляного рулету. Для тих, хто ...

Святковий м'ясний рулет

Святковий м'ясний рулет

Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...

Рулет » пеньок»

Рулет » пеньок»

Обожнюють цей рулет не тільки дорослі на і діти, особливо коли він цікаво оформлений, фантазувати можна нескінченно, і кожен раз захоплення і похвала вам гарантовані. кількість порцій: 8 кефір— 1 Склянка яйце— 1 штука мука— 1 Склянка цукор коричневий Містраль— 1,5 склянки сода— 1/4 чайних ложки...

Рулет з фаршу з начинкою

Рулет з фаршу з начинкою

Цей рецепт може бути використаний для недільного сімейного вечері або великого святкового застілля. Його переваги - простота приготування, привабливий зовнішній вигляд, відмінні смак, а також можливість подавати як гарячим, так і холодним. опис приготування: Для такого рулету можна використову...