Рецепт Розсольник з яловичиною і перловкою

Рецепт Розсольник з яловичиною і перловкою
Кількість порцій: 7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві.

опис приготування:

Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуватим смаком. Суп виходить надзвичайно наваристим і ситним. Раджу спробувати приготувати його якомога швидше. Вже дуже смачно виходить!


  • Яловичина на кістці— 500 грам
  • Картопля— 5-6 штук
  • Огірки солені— 3 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Перець чорний горошком— 3-5 штук
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Перлова крупа— 1 Склянка
  • огірковий розсіл— 0,5 склянки
Розсольник з яловичиною і перловкою - фото крок 1 Перловую крупу необходимо хорошенечко промыть. Далее оставьте ее размокать на ночь. Тогда рассольник приготовится гораздо быстрее.

Розсольник з яловичиною і перловкою - фото крок 2 Хорошо промываем мясо проточной водой, кладем в кастрюлю и ждем, поки вода закипить.

зливаємо воду, моєму каструлю, снова кладем в нее кусок мяса. Добавляем чистую воду и готовим наваристый бульон в течение 1,5-2 годин.

Розсольник з яловичиною і перловкою - фото крок 3 За это время нарезаем кубиками картофель, огірки і цибуля, трем морковку.
Лук с морковью пассеруем на сковороде с растительным маслом.

Розсольник з яловичиною і перловкою - фото крок 4 На отдельной сковороде томим нарезанные огурцы несколько минут, затем добавляем рассол и снимаем с огня.
В готовый бульон выкладываем картофель, perlovku. Когда крупа сварится наполовину, добавляем огурцы и овощи.

пробуємо бульйон, додаємо лавровий лист, перець за смаком.

Розсольник з яловичиною і перловкою - фото крок 5 Рассольник держим на огне еще 5 хвилин. Если суп кажется несоленым, добавляем в него еще немного рассола. Смачного!

Подібні рецепти

Розсольник на зиму з перловкою

Розсольник класичний рецепт з перловкою

Якщо ви займаєтеся заготовками, то раджу вам спробувати приготувати розсольник на зиму з перловкою. У моменти, коли немає часу можна легко і швидко приготувати смачний суп зі своєї баночки. опис приготування: Щоб приготувати розсольник на зиму з перловкою, потрібно: 1. Огірки натерти на тертці...

Рибний суп з перловкою

Рибний суп з перловкою

Рибний суп з перловкою — дуже простий суп. його особливість — послідовність приготування. Але насправді все дуже легко і зрозуміло. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Рибний суп з перловкою — це дуже простий і ситний суп, який я готую з білим рибним філе, картоплею, перловкою ...

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Пісний розсольник

Пісний розсольник

пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...