Рецепт Розсольник зі свинини
Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку.
опис приготування:
Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут я докладно описала і показала, як приготувати розсольник зі свинини. Якщо ви зможете щось поліпшити або удосконалити, поділіться, тому що такий розсольник зі свинини, як тут, у мене обожнюють все в моїй родині, і я навіть не можу уявити, що туди можна додати. звичайно, розсольник зі свинини добре заправити сметаною і є з чорним хлібом гарячим, тільки що звареним. Смачного!
- Свинячі реберця— 300 грам
- Перлова крупа— 100 грам
- Цибуля— 2 грами
- Рослинна олія— 75 мілілітрів
- сіль— За смаком
- кріп— За смаком
- перець мелений— За смаком
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Картопля— 3 штуки
- морква— 1 штука
- Солоні огірки— 3 штуки
- огірковий розсіл— 50 мілілітрів
- вода— 2-2,5 L
Викладаємо свинячі ребра в каструлю і заливаємо їх водою. Ставимо на сильний вогонь, коли вода закипить, знімаємо піну, що утворилася, зменшуємо газ і варимо на повільному вогні.
Перлову крупу промиваємо в декількох водах, поки вода не стане прозорою, потім заливаємо холодною водою і отcтавляем в сторону набухати.
Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Обсмажуємо на соняшниковій рафінованій олії цибулю до прозорості. Додаємо в сковороду до цибулі натерту моркву. Перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні.
Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками
Додаємо нарізані огірки в сковороду до цибулі і моркви. Перемішуємо і обсмажуємо ще кілька хвилин. Готову зажарку знімаємо з плити.
Коли бульйон буде готовий, викладаємо в нього картоплю. Потім підготовлену перлову крупу. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо суп до готовності картоплі і перлової крупи.
Коли картопля і перлова крупа будуть повністю готові, перекладаємо в суп засмажку разом з маслом, на якому обсмажувалися овочі. Перемішуємо і варимо 5 хвилин на слабкому вогні. Вливаємо в суп огірковий розсіл, перемішуємо і варимо ще близько 3 хвилин.
Кріп миємо й подрібнюємо.
Додаємо в розсольник подрібнений кроп, лавровий лист і мелений перець за смаком. Знімаємо з плити і даємо настоятися 10 хвилин.
Подібні рецепти
Розсольник класичний рецепт з перловкою
Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...
Розсольник з солоних огірків
Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...
Розсольник по-польськи
вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...
Розсольник рибний класичний
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...
Розсольник з яловичиною і перловкою
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...