Рецепт Розсольник зі свинини

Рецепт Розсольник зі свинини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Справжній осінньо-зимовий суп, наваристий розсольник зі свинини я хочу вам запропонувати. Це улюблений суп багатьох, і мій також. сподіваюся, ви оціните його по достоїнству і запишете в свою записну книжку.

опис приготування:

Ой, який смачний розсольник зі свинини виходить за цим рецептом! Тут я докладно описала і показала, як приготувати розсольник зі свинини. Якщо ви зможете щось поліпшити або удосконалити, поділіться, тому що такий розсольник зі свинини, як тут, у мене обожнюють все в моїй родині, і я навіть не можу уявити, що туди можна додати. звичайно, розсольник зі свинини добре заправити сметаною і є з чорним хлібом гарячим, тільки що звареним. Смачного!

  • Свинячі реберця— 300 грам
  • Перлова крупа— 100 грам
  • Цибуля— 2 грами
  • Рослинна олія— 75 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • кріп— За смаком
  • перець мелений— За смаком
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Картопля— 3 штуки
  • морква— 1 штука
  • Солоні огірки— 3 штуки
  • огірковий розсіл— 50 мілілітрів
  • вода— 2-2,5 L
Розсольник зі свинини - фото крок 1 Свинячі ребра моєму, нарізаємо між реберними кістками на шматочки.

Розсольник зі свинини - фото крок 2 Викладаємо свинячі ребра в каструлю і заливаємо їх водою. Ставимо на сильний вогонь, коли вода закипить, знімаємо піну, що утворилася, зменшуємо газ і варимо на повільному вогні.

Розсольник зі свинини - фото крок 3 Перлову крупу промиваємо в декількох водах, поки вода не стане прозорою, потім заливаємо холодною водою і отcтавляем в сторону набухати.

Розсольник зі свинини - фото крок 4 Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками середнього розміру.

Розсольник зі свинини - фото крок 5 Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками.

Розсольник зі свинини - фото крок 6 Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.

Розсольник зі свинини - фото крок 7 Обсмажуємо на соняшниковій рафінованій олії цибулю до прозорості. Додаємо в сковороду до цибулі натерту моркву. Перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні.

Розсольник зі свинини - фото крок 8 Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками

Розсольник зі свинини - фото крок 9 Додаємо нарізані огірки в сковороду до цибулі і моркви. Перемішуємо і обсмажуємо ще кілька хвилин. Готову зажарку знімаємо з плити.

Розсольник зі свинини - фото крок 10 Коли бульйон буде готовий, викладаємо в нього картоплю. Потім підготовлену перлову крупу. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо суп до готовності картоплі і перлової крупи.

Розсольник зі свинини - фото крок 11 Коли картопля і перлова крупа будуть повністю готові, перекладаємо в суп засмажку разом з маслом, на якому обсмажувалися овочі. Перемішуємо і варимо 5 хвилин на слабкому вогні. Вливаємо в суп огірковий розсіл, перемішуємо і варимо ще близько 3 хвилин.

Розсольник зі свинини - фото крок 12 Кріп миємо й подрібнюємо.

Розсольник зі свинини - фото крок 13 Додаємо в розсольник подрібнений кроп, лавровий лист і мелений перець за смаком. Знімаємо з плити і даємо настоятися 10 хвилин.

Подібні рецепти

Розсольник з яловичини

Розсольник класичний рецепт з перловкою

Розсольник - один з найпопулярніших і улюблених супів в Росії і країнах СНД. він наваристий, ситний і простий, а це значить, що він є відмінним рецептів на всі часи. Ось ще один варіант. опис приготування: Цей вид супу подобається моєму чоловікові більше, чим інші. А ще це рецепт прямо з дитин...

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків

Розсольник з солоних огірків — старорусское перша страва, яке добре готувати в холодну пору року. Ця страва кожному з нас напевно знайоме з дитинства — приготуємо ж його своїми руками! опис приготування: Що треба робити, щоб приготувати розсольник з солоних огірків, ви дізнаєтеся з мого рецепт...

Розсольник по-польськи

Розсольник по-польськи

вершковий, оксамитовий, в міру кислий і дуже смачний суп з польської кухні. Назва цього супу нам добре відомо, але готується розсольник по-польськи трохи по іншому. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Варіантів приготування розсольнику дуже багато. Але сьогодні я хочу розповісти ва...

Розсольник рибний класичний

Розсольник рибний класичний

Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...