Рецепт Різотто з опеньками
Пропоную приготувати традиційне італійське блюдо — різотто з опеньками. В Італії опеньки вважаються делікатесом, за таке блюдо ви заплатите дуже дорого. А у нас опеньків — хоч греблю гати. Так що — готуємо!
опис приготування:
різотто — дуже смачне і дуже просте в приготуванні блюдо, що користується великою популярністю в Італії. Пропоную вам приготувати різотто з опеньками — варіацію цієї страви, вважається в Італії делікатесної, т.к. опеньки там стоять досить дорого. У нашій же країні опеньки — загальнодоступний продукт, так що блюдо, за яке в ресторані Рима вам довелося б заплатити не один десяток євро, обійдеться вам дуже дешево. А вже смак його — повірте мені, чарівний!
Як приготувати різотто з опеньками:
1. розморожуємо опеньки. часник подрібнюємо, і хвилини дві млоїмо в сковороді з маслом.
2. Додаємо туди ж опеньки. Підсмажуємо на сильному вогні. вимикаємо.
3. В цей час ставимо грітися наш бульйон.
4. В цей час на іншій розігрітій сковороді підсмажуємо наш рис. Смажимо до прозорості рису.
5. Заливаємо рис гарячим бульйоном. зменшуємо вогонь.
6. Коли рис буде майже готовий — домішуємо туди гриби.
7. Перевіряємо на сіль, спеції і перець.
Готово! сподіваюся, рецепт приготування різотто з опеньками вам стане в нагоді Приємного апетиту!
- Мал— 500 грам
- опеньки заморожені— 300 грам
- Масло рослинне— 6 Ст. ложок(3 ст. L. — для грибів,
3 ст. L. — для рису) - часник— 2 зубчики
- бульйон— 1 літр( можна використовувати будь-який, у меня был грибной)
Як приготувати різотто з опеньками:
1. розморожуємо опеньки. часник подрібнюємо, і хвилини дві млоїмо в сковороді з маслом.
2. Додаємо туди ж опеньки. Підсмажуємо на сильному вогні. вимикаємо.
3. В цей час ставимо грітися наш бульйон.
4. В цей час на іншій розігрітій сковороді підсмажуємо наш рис. Смажимо до прозорості рису.
5. Заливаємо рис гарячим бульйоном. зменшуємо вогонь.
6. Коли рис буде майже готовий — домішуємо туди гриби.
7. Перевіряємо на сіль, спеції і перець.
Готово! сподіваюся, рецепт приготування різотто з опеньками вам стане в нагоді Приємного апетиту!
Подібні рецепти
Рецепт курячого різотто
Не знаю, ніж урізноманітнити начинку піци? Спробуйте додати опеньки! Піца з опеньками виходить неймовірно ароматною, а також досить ситної і, безперечно, оригінальної. Любителі грибів оцінять! опис приготування: перш, ніж розповідати, як приготувати піцу з опеньками, зроблю одне важливе уточне...
Пиріжки з опеньками
Що може бути краще рум'яних домашніх пиріжків? Чомусь їх рідко готують з грибами, і дуже даремно Як приготувати пиріжки з опеньками на тесті без дріжджів — повинна знати кожна господиня! опис приготування: Якщо вам хочеться побалувати себе чимось шкідливим і смачним, але, при цьому, не дуже ";...
Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками
Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом кількість порцій: 6 грудка куряча— 1 штука гриби— 300 грам(опеньки) морква— 2 штуки виноградне лис...
Салат «Лісова галявина» з опеньками
На носі свято, а нових ідей для застілля немає? Тоді пропоную вам дізнатися, як приготувати салат "; Лісова галявина" з опеньками. Ніжний смак і оригінальна подача, — мої гості оцінили по достоїнству опис приготування: Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати с...
Салат з маринованими опеньками і шинкою
Салат з маринованими опеньками і шинкою - відмінний варіант страви для святкового столу. Виглядає він ошатно, а також прекрасно підходить в якості закуски до міцних спиртних напоїв. опис приготування: Такий салат з шинкою і грибами дуже часто називають "; зимовим ";. Справа в тому, що найчасті...