Рецепт Салат «Лісова галявина» з опеньками

Рецепт Салат «Лісова галявина» з опеньками
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
На носі свято, а нових ідей для застілля немає? Тоді пропоную вам дізнатися, як приготувати салат "; Лісова галявина" з опеньками. Ніжний смак і оригінальна подача, — мої гості оцінили по достоїнству

опис приготування:

Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати смак гарніру, а тільки підкреслює його. Втім, його можна подавати і як окрему страву — такий він апетитний і ситний Отже, давайте ж подивимося, як зробити салат лісова галявина з опеньками так, щоб гості його зі столу сміли на раз-два:

1. Насамперед відварюємо картоплю в підсоленій воді, а м'ясо і опеньки дістанемо розморожувати.

2. Тим часом чистимо і дрібно нарізаємо цибулю (тут спосіб нарізки байдуже важливий, цибуля нам буде потрібен для обсмажування, але про це далі), а сир натерти на крупній тертці, і поки відставити убік.

3. Відварену і охолоджений картопля теж трьом на тертці, гриби подрібнити довільно, а м'ясо ріжемо невеликими кубиками (знову ж, для цього простого рецепту салату лісова галявина з опеньками не так вже й важлива форма нарізки, але так м'ясо буде швидше обсмажувати і вигідно виглядати в уже готовому салатик

4. Ставимо грітися дві сковороди з рослинним маслом, і в кожну кидаємо цибулю в приблизно однакових кількостях. пассируем його, як зазвичай, і як тільки він дійде до напівготовності, всипаємо в одну сковороду нарізане м'ясо, а в іншу — опеньки.

5. Робимо вогонь трохи більше середнього, додаємо сіль, перець і приправи за смаком, і смажимо під кришкою до готовності.

6. І ось, наш рецепт приготування салату лісова галявина з опеньками майже готовий. Залишилося тільки взяти гарне блюдо, і викласти інгредієнти шарами в такій послідовності: спочатку терту картоплю, потім гриби, потім м'ясо, потім майонез, тертий сир, і знову майонез. прикрашаємо салат, як вам подобатися (можна поекспериментувати з шапочками від опеньків, якщо у вас є великі гриби, або просто прикрасити зеленню).

Залишилося тільки залишити салат просочитися в холодильнику пару годин, і можна подавати на стіл. впевнена, якщо ви приготуєте салат "; Лісова галявина" з опеньками з цього класичним рецептом, на столі він довго стояти не буде Вдалою готування!


  • опеньки заморожені— 300 грам
  • яловичина— 300 грам
  • Картопля— 4 штуки
  • Цибуля— 2 штуки(1 шт. — для обсмажування грибів.
    1 шт. — для обсмажування м'яса. )
  • сир твердий— 200 грам
  • майонез— 250 грам
Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати смак гарніру, а тільки підкреслює його. Втім, його можна подавати і як окрему страву — такий він апетитний і ситний Отже, давайте ж подивимося, як зробити салат лісова галявина з опеньками так, щоб гості його зі столу сміли на раз-два:

1. Насамперед відварюємо картоплю в підсоленій воді, а м'ясо і опеньки дістанемо розморожувати.

2. Тим часом чистимо і дрібно нарізаємо цибулю (тут спосіб нарізки байдуже важливий, цибуля нам буде потрібен для обсмажування, але про це далі), а сир натерти на крупній тертці, і поки відставити убік.

3. Відварену і охолоджений картопля теж трьом на тертці, гриби подрібнити довільно, а м'ясо ріжемо невеликими кубиками (знову ж, для цього простого рецепту салату лісова галявина з опеньками не так вже й важлива форма нарізки, але так м'ясо буде швидше обсмажувати і вигідно виглядати в уже готовому салатик

4. Ставимо грітися дві сковороди з рослинним маслом, і в кожну кидаємо цибулю в приблизно однакових кількостях. пассируем його, як зазвичай, і як тільки він дійде до напівготовності, всипаємо в одну сковороду нарізане м'ясо, а в іншу — опеньки.

5. Робимо вогонь трохи більше середнього, додаємо сіль, перець і приправи за смаком, і смажимо під кришкою до готовності.

6. І ось, наш рецепт приготування салату лісова галявина з опеньками майже готовий. Залишилося тільки взяти гарне блюдо, і викласти інгредієнти шарами в такій послідовності: спочатку терту картоплю, потім гриби, потім м'ясо, потім майонез, тертий сир, і знову майонез. прикрашаємо салат, як вам подобатися (можна поекспериментувати з шапочками від опеньків, якщо у вас є великі гриби, або просто прикрасити зеленню).

Залишилося тільки залишити салат просочитися в холодильнику пару годин, і можна подавати на стіл. впевнена, якщо ви приготуєте салат "; Лісова галявина" з опеньками з цього класичним рецептом, на столі він довго стояти не буде Вдалою готування!


Подібні рецепти

Салат «Лісова казка» з грибами

Домашнє вино із сливи

Дуже люблю лісові гриби, особливо білі. Часто купую сушені білі гриби. Вони завжди виручають і смак чудовий. Стільки страв можна приготувати з їх використанням. опис приготування: Салат складається з різних інгредієнтів, але їх поєднання дає неповторний смак. Гриби замочіть і відваріть. Потім ...

Салат Лісова поляна

Салат Лісова поляна

У нашій родині найбільшою популярністю на святкових столах користується салат Лісова поляна, рецепт якого я і хочу вам показати. Для всіх, хто не знає, як приготувати салат Лісова поляна. опис приготування: Якщо вам потрібен простий рецепт салату "; Лісова поляна ";, то ви потрапили за адресою...

Салат «грибна галявина» з куркою

Салат «грибна галявина» з куркою

салатик — цікавий, смачний. Незвичайна система формування салату — салат укладається зверху вниз, а потім перевертається. спробуйте "; Грибну галявинку" з куркою. опис приготування: Для приготування салату картоплю і куряче філе доведеться відварити заздалегідь, але можете використовувати і го...

Салат «грибна галявина»

Салат «грибна галявина»

салат, на який всі звертають увагу, і гості це оцінять! Чоловік в захваті від цього салату! опис приготування: Насамперед потрібно натерти сир на звичайній тертці — розкласти на дно блюда, нарізати кубиками шинку, дрібно порубати цибулю, порізати яйця, картоплю і зелень, а зверху викласти гриб...

Салат «Зелена галявина» з грибами

Салат «Зелена галявина» з грибами

Знайшов цей рецепт на просторах інтернету - відразу привернув його зовнішній вигляд. І тут же захотілося приготувати і спробувати. Що вийшло - дивіться самі! опис приготування: Просто розкішний салат для святкового столу. Підготуйте круглу ємність як форми для салату. У неї покладіть гриби, по...