Рецепт Салат «Лісова галявина» з опеньками
На носі свято, а нових ідей для застілля немає? Тоді пропоную вам дізнатися, як приготувати салат "; Лісова галявина" з опеньками. Ніжний смак і оригінальна подача, — мої гості оцінили по достоїнству
опис приготування:
Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати смак гарніру, а тільки підкреслює його. Втім, його можна подавати і як окрему страву — такий він апетитний і ситний Отже, давайте ж подивимося, як зробити салат лісова галявина з опеньками так, щоб гості його зі столу сміли на раз-два:
1. Насамперед відварюємо картоплю в підсоленій воді, а м'ясо і опеньки дістанемо розморожувати.
2. Тим часом чистимо і дрібно нарізаємо цибулю (тут спосіб нарізки байдуже важливий, цибуля нам буде потрібен для обсмажування, але про це далі), а сир натерти на крупній тертці, і поки відставити убік.
3. Відварену і охолоджений картопля теж трьом на тертці, гриби подрібнити довільно, а м'ясо ріжемо невеликими кубиками (знову ж, для цього простого рецепту салату лісова галявина з опеньками не так вже й важлива форма нарізки, але так м'ясо буде швидше обсмажувати і вигідно виглядати в уже готовому салатик
4. Ставимо грітися дві сковороди з рослинним маслом, і в кожну кидаємо цибулю в приблизно однакових кількостях. пассируем його, як зазвичай, і як тільки він дійде до напівготовності, всипаємо в одну сковороду нарізане м'ясо, а в іншу — опеньки.
5. Робимо вогонь трохи більше середнього, додаємо сіль, перець і приправи за смаком, і смажимо під кришкою до готовності.
6. І ось, наш рецепт приготування салату лісова галявина з опеньками майже готовий. Залишилося тільки взяти гарне блюдо, і викласти інгредієнти шарами в такій послідовності: спочатку терту картоплю, потім гриби, потім м'ясо, потім майонез, тертий сир, і знову майонез. прикрашаємо салат, як вам подобатися (можна поекспериментувати з шапочками від опеньків, якщо у вас є великі гриби, або просто прикрасити зеленню).
Залишилося тільки залишити салат просочитися в холодильнику пару годин, і можна подавати на стіл. впевнена, якщо ви приготуєте салат "; Лісова галявина" з опеньками з цього класичним рецептом, на столі він довго стояти не буде Вдалою готування!
- опеньки заморожені— 300 грам
- яловичина— 300 грам
- Картопля— 4 штуки
- Цибуля— 2 штуки(1 шт. — для обсмажування грибів.
1 шт. — для обсмажування м'яса. ) - сир твердий— 200 грам
- майонез— 250 грам
1. Насамперед відварюємо картоплю в підсоленій воді, а м'ясо і опеньки дістанемо розморожувати.
2. Тим часом чистимо і дрібно нарізаємо цибулю (тут спосіб нарізки байдуже важливий, цибуля нам буде потрібен для обсмажування, але про це далі), а сир натерти на крупній тертці, і поки відставити убік.
3. Відварену і охолоджений картопля теж трьом на тертці, гриби подрібнити довільно, а м'ясо ріжемо невеликими кубиками (знову ж, для цього простого рецепту салату лісова галявина з опеньками не так вже й важлива форма нарізки, але так м'ясо буде швидше обсмажувати і вигідно виглядати в уже готовому салатик
4. Ставимо грітися дві сковороди з рослинним маслом, і в кожну кидаємо цибулю в приблизно однакових кількостях. пассируем його, як зазвичай, і як тільки він дійде до напівготовності, всипаємо в одну сковороду нарізане м'ясо, а в іншу — опеньки.
5. Робимо вогонь трохи більше середнього, додаємо сіль, перець і приправи за смаком, і смажимо під кришкою до готовності.
6. І ось, наш рецепт приготування салату лісова галявина з опеньками майже готовий. Залишилося тільки взяти гарне блюдо, і викласти інгредієнти шарами в такій послідовності: спочатку терту картоплю, потім гриби, потім м'ясо, потім майонез, тертий сир, і знову майонез. прикрашаємо салат, як вам подобатися (можна поекспериментувати з шапочками від опеньків, якщо у вас є великі гриби, або просто прикрасити зеленню).
Залишилося тільки залишити салат просочитися в холодильнику пару годин, і можна подавати на стіл. впевнена, якщо ви приготуєте салат "; Лісова галявина" з опеньками з цього класичним рецептом, на столі він довго стояти не буде Вдалою готування!
Подібні рецепти
Домашнє вино із сливи
Дуже люблю лісові гриби, особливо білі. Часто купую сушені білі гриби. Вони завжди виручають і смак чудовий. Стільки страв можна приготувати з їх використанням. опис приготування: Салат складається з різних інгредієнтів, але їх поєднання дає неповторний смак. Гриби замочіть і відваріть. Потім ...
Салат Лісова поляна
У нашій родині найбільшою популярністю на святкових столах користується салат Лісова поляна, рецепт якого я і хочу вам показати. Для всіх, хто не знає, як приготувати салат Лісова поляна. опис приготування: Якщо вам потрібен простий рецепт салату "; Лісова поляна ";, то ви потрапили за адресою...
Салат «грибна галявина» з куркою
салатик — цікавий, смачний. Незвичайна система формування салату — салат укладається зверху вниз, а потім перевертається. спробуйте "; Грибну галявинку" з куркою. опис приготування: Для приготування салату картоплю і куряче філе доведеться відварити заздалегідь, але можете використовувати і го...
Салат «грибна галявина»
салат, на який всі звертають увагу, і гості це оцінять! Чоловік в захваті від цього салату! опис приготування: Насамперед потрібно натерти сир на звичайній тертці — розкласти на дно блюда, нарізати кубиками шинку, дрібно порубати цибулю, порізати яйця, картоплю і зелень, а зверху викласти гриб...
Салат «Зелена галявина» з грибами
Знайшов цей рецепт на просторах інтернету - відразу привернув його зовнішній вигляд. І тут же захотілося приготувати і спробувати. Що вийшло - дивіться самі! опис приготування: Просто розкішний салат для святкового столу. Підготуйте круглу ємність як форми для салату. У неї покладіть гриби, по...