Рецепт Салат з беконом, індичкою і пахтою
Швидкий рецепт приготування салату зі смаженою беконом, індичкою, пахтою, блакитним сиром, помідорами чері і авокадо.
опис приготування:
У середній сковороді обсмажити бекон на середньому вогні, перевертаючи іноді, до хрусткої скоринки, від 5 до 8 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру. Нарізати бекон на дрібні шматочки.
У невеликій мисці збити сколотини, майонез і оцет. Акуратно додати блакитний сир, приправити сіллю. Нарізати яєчні білки. Очистити і нарізати авокадо кубиками.
Викласти салат в більшу миску. викласти бекон, індичку, помідори, яєчні білки і авокадо зверху. Подавати салат з приготовленим соусом.
- бекону— 3 скибочки
- легкого майонезу— 1/4 склянки
- червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
- Бостон салат— 450 грам
- індички— 180 грам
- помідора черрі— 4 штуки
- приготованих яєчних білка— 4 штуки
- авокадо— 1 штука
У невеликій мисці збити сколотини, майонез і оцет. Акуратно додати блакитний сир, приправити сіллю. Нарізати яєчні білки. Очистити і нарізати авокадо кубиками.
Викласти салат в більшу миску. викласти бекон, індичку, помідори, яєчні білки і авокадо зверху. Подавати салат з приготовленим соусом.
Подібні рецепти
Жульєн з грибами на сковороді
Рецепт приготування салату із смаженою беконом, індичкою, шинкою, швейцарським сиром і цибулею. опис приготування: Обсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору і хрусткої скоринки, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти на паперові рушники і дати стекти жи...
Сендвіч з беконом, шинкою та індичкою
Рецепт приготування сендвіча з беконом, шинкою, індичкою, соусом песто, авокадо, сиром і листям салату. опис приготування: Цей великий ситний сендвіч з трьома видами м'яса здатний вгамувати навіть найсильніший голод. хліба для сендвічів— 12 скибочок майонез— 4 Ст. ложки соусу песто з базилік...
Пиріг з малиною і пахтою
Рецепт приготування пирога з малиною, лимонною цедрою і пахтою. Замість малини в цьому пирозі ви можете використовувати чорницю, ожину або шматочки полуниці. кількість порцій: 8 розпушувач— 1/2 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки Вершкове масло— 230 грам(розм'якшене) ...
Розсольник з індичкою
Розсольник - старовинне блюдо російської кухні. Саме те, що потрібно в холодні, зимові дні. Він добре зігріває і насичує. Сьогодні приготуємо розсольник з індички. смачно, простий і корисний! опис приготування: Розсольник готується просто і швидко за наявності готового бульйону. Тому індичку к...
Пікантні трубочки з індичкою і полуничною сальсою
Блюдо з божественним смаком, який легко змінюємо, шляхом заміни м'яса, зелені і сиру. опис приготування: У невеликому посуді покладіть індичку, заправте приправою для маринаду, щоб покрити м'ясо, і дайте постояти 15 хвилин. Тим часом підготувати полуничну сальсу, перемішавши в мисці нарізану п...