Рецепт Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками

Рецепт Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками
Час приготування: 40 хв.
Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом

кількість порцій: 6
  • грудка куряча— 1 штука
  • гриби— 300 грам(опеньки)
  • морква— 2 штуки
  • виноградне листя— 26 штук
  • селера— 3 штуки
  • Картопля— 12 штук(середні)
  • брокколі— 100 грам
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • цибуля зелена— 7 штук
  • базилік— 1 Ст. ложка
  • орегано— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 Ст. ложка
  • лимон— 1 штука
Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 1 Курячі грудки нарізати кубиками.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 2 Опеньки нарізати в довільному порядку.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 3 Молодий зелений лук дрібно нарізати. Цибуля ріпчаста кружками

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 4 Одну моркву нарізати кубиками, другу натерти на тертці для листя.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 5 У мисці змішати грудку, опеньки, натертую морковь, Зелена цибуля, орегано, базилік. Полити лимонним соком. посолити.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 6 начинка готова, займемося листям. Виноградне листя у мене молоді свіжо-зірвані. У магазині можна купити консервовані листя. Виноградне листя промити, скласти в миску з гарячою водою. Через дві хвилини промити холодною водою, щоб вони стали більш еластичними. На виноградний лист викладаємо курячо-грибну начинку, звертаємо конвертиком, складаємо в тарілку і ставимо в холодильник.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 7 Картопля і селеру нарізати кубиками. Великі брокколі порізати.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 8 У каструлі розігріти олію і викласти фаршировані листя на 10 хвилин. потім додати моркву, нарізану кубиками

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 9 Додати гарячого курячого або овочевого бульйону, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин. У каструлю додати картоплю і цибулю ріпчасту.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 10 для 7 хвилин до варіння викласти брокколі і селеру, поперчити, проварити. Відключити рагу і дати постояти.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 11 При подачі викладаємо овочі на блюдо, а зверху фаршировані листя. Можна подати з зеленню.

Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками - фото крок 12 Листя в розрізі.

Подібні рецепти

Салат з фаршированими яйцями

Салат з листям салату і яйцем

Рецепт приготування салату із зеленого салату Ромен, файл ančousov, лимонної цедри, панірувальних сухарів, сиру Пармезан і варених яєць, фаршированих сумішшю жовтка, майонезу і гірчиці. опис приготування: Відваріть яйця для цього салату заздалегідь за кілька днів (від 2 до 4), і ви зможете лег...

Піца з опеньками

Піца з опеньками

Не знаю, ніж урізноманітнити начинку піци? Спробуйте додати опеньки! Піца з опеньками виходить неймовірно ароматною, а також досить ситної і, безперечно, оригінальної. Любителі грибів оцінять! опис приготування: перш, ніж розповідати, як приготувати піцу з опеньками, зроблю одне важливе уточне...

Пиріжки з опеньками

Пиріжки з опеньками

Що може бути краще рум'яних домашніх пиріжків? Чомусь їх рідко готують з грибами, і дуже даремно Як приготувати пиріжки з опеньками на тесті без дріжджів — повинна знати кожна господиня! опис приготування: Якщо вам хочеться побалувати себе чимось шкідливим і смачним, але, при цьому, не дуже ";...

Салат «Лісова галявина» з опеньками

Салат «Лісова галявина» з опеньками

На носі свято, а нових ідей для застілля немає? Тоді пропоную вам дізнатися, як приготувати салат "; Лісова галявина" з опеньками. Ніжний смак і оригінальна подача, — мої гості оцінили по достоїнству опис приготування: Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати с...

Салат з маринованими опеньками і шинкою

Салат з маринованими опеньками і шинкою

Салат з маринованими опеньками і шинкою - відмінний варіант страви для святкового столу. Виглядає він ошатно, а також прекрасно підходить в якості закуски до міцних спиртних напоїв. опис приготування: Такий салат з шинкою і грибами дуже часто називають "; зимовим ";. Справа в тому, що найчасті...