Рецепт Рагу з листям фаршированими куркою і опеньками
Родзинкою будь-якого столу може стати рагу приготоване з виноградним листям. Начинку для листя можна вибрати будь-яку. Я пропоную спробувати з куркою і опеньками. Як то кажуть просто, но со вкусом
кількість порцій: 6
- грудка куряча— 1 штука
- гриби— 300 грам(опеньки)
- морква— 2 штуки
- виноградне листя— 26 штук
- селера— 3 штуки
- Картопля— 12 штук(середні)
- брокколі— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 4 штуки
- цибуля зелена— 7 штук
- базилік— 1 Ст. ложка
- орегано— 1 Ст. ложка
- чорний перець— 1 Ст. ложка
- лимон— 1 штука
Опеньки нарізати в довільному порядку.
Молодий зелений лук дрібно нарізати. Цибуля ріпчаста кружками
Одну моркву нарізати кубиками, другу натерти на тертці для листя.
У мисці змішати грудку, опеньки, натертую морковь, Зелена цибуля, орегано, базилік. Полити лимонним соком. посолити.
начинка готова, займемося листям. Виноградне листя у мене молоді свіжо-зірвані. У магазині можна купити консервовані листя. Виноградне листя промити, скласти в миску з гарячою водою. Через дві хвилини промити холодною водою, щоб вони стали більш еластичними. На виноградний лист викладаємо курячо-грибну начинку, звертаємо конвертиком, складаємо в тарілку і ставимо в холодильник.
Картопля і селеру нарізати кубиками. Великі брокколі порізати.
У каструлі розігріти олію і викласти фаршировані листя на 10 хвилин. потім додати моркву, нарізану кубиками
Додати гарячого курячого або овочевого бульйону, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин. У каструлю додати картоплю і цибулю ріпчасту.
для 7 хвилин до варіння викласти брокколі і селеру, поперчити, проварити. Відключити рагу і дати постояти.
При подачі викладаємо овочі на блюдо, а зверху фаршировані листя. Можна подати з зеленню.
Листя в розрізі.
Подібні рецепти
Салат з листям салату і яйцем
Рецепт приготування салату із зеленого салату Ромен, файл ančousov, лимонної цедри, панірувальних сухарів, сиру Пармезан і варених яєць, фаршированих сумішшю жовтка, майонезу і гірчиці. опис приготування: Відваріть яйця для цього салату заздалегідь за кілька днів (від 2 до 4), і ви зможете лег...
Піца з опеньками
Не знаю, ніж урізноманітнити начинку піци? Спробуйте додати опеньки! Піца з опеньками виходить неймовірно ароматною, а також досить ситної і, безперечно, оригінальної. Любителі грибів оцінять! опис приготування: перш, ніж розповідати, як приготувати піцу з опеньками, зроблю одне важливе уточне...
Пиріжки з опеньками
Що може бути краще рум'яних домашніх пиріжків? Чомусь їх рідко готують з грибами, і дуже даремно Як приготувати пиріжки з опеньками на тесті без дріжджів — повинна знати кожна господиня! опис приготування: Якщо вам хочеться побалувати себе чимось шкідливим і смачним, але, при цьому, не дуже ";...
Салат «Лісова галявина» з опеньками
На носі свято, а нових ідей для застілля немає? Тоді пропоную вам дізнатися, як приготувати салат "; Лісова галявина" з опеньками. Ніжний смак і оригінальна подача, — мої гості оцінили по достоїнству опис приготування: Цей салат дуже сподобався моїм гостям — ситний, але ніжний, не перебивати с...
Салат з маринованими опеньками і шинкою
Салат з маринованими опеньками і шинкою - відмінний варіант страви для святкового столу. Виглядає він ошатно, а також прекрасно підходить в якості закуски до міцних спиртних напоїв. опис приготування: Такий салат з шинкою і грибами дуже часто називають "; зимовим ";. Справа в тому, що найчасті...