Рецепт Різдвяний торт з мастики

Рецепт Різдвяний торт з мастики
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Ви вже відчуваєте чарівну атмосферу Різдва і Нового року? Якщо ще немає, то займіться пошуком рецептів для святкового столу. Це обов'язково допоможе вам створити потрібний настрій!

опис приготування:

Я ось почала з самого складного: знайшла варіанти випічки. І хочу вам розповісти, як приготувати різдвяний торт з мастики. Він буде багатошаровим і високим. Одночасно прикрашений просто, але в той же час дуже оригінально. виглядати буде, як свічка. Загалом, ефектно і смачно!

  • Вершкове масло— 350 грам(150г — в тісто, 200г — в вершках)
  • молоко— 300 мілілітрів(50мл — в тісто, 250мл — в вершках)
  • яйце— 3 штуки
  • цукор— 2 склянки(1 склянка — в тісто, 1 склянка — в вершках)
  • борошно— 4 склянки
  • мед— 6 Ст. ложок
  • сода— 1 Чайна ложка
  • ванілін— 2 щіпки
  • сіль— 1 щіпка
  • Білий шоколад— 180 грам
  • мастика— 150-200 грам(біла, рожева і зелена)
Різдвяний торт з мастики - фото крок 1 Для початку займіться тестом. У каструлі змішайте мед з сіллю, молоком, цукром. проваріть суміш 2 хвилини, помішуючи. Потім додайте олію і соду. Зробіть сильний вогонь і активно заважайте ще 2 хвилини. Потім зніміть мед з вогню, продовжуючи заважати протягом 5 хвилин.

Різдвяний торт з мастики - фото крок 2 У трохи остигнула масу вбийте яйця і просійте борошно (2,5 ст.ложки залиште на крем), всипте сіль. М'яке тісто залиште на 20 хвилин під плівкою в кімнаті. Після цього розділіть його на 10 коржів, в двох з них зробіть отвори посередині. випікайте кожен 5 хвилин при 200 градусах. Всі коржі остудіть.

Різдвяний торт з мастики - фото крок 3 Для крему змішайте молоко з 2,5 ст.ложками борошна і цукром. Поставте суміш на вогонь, також додайте шоколад. розчиніть інгредієнти, а потім остудіть масу. Окремо збийте масло. Додавайте його потроху в крем, продовжуючи збивати масу до утворення єдиної консистенції.

Різдвяний торт з мастики - фото крок 4 Коржі укладайте один на одного, промащуючи кремом. Зверху покладіть коржі з отвором. вирівняйте торт, змастивши його з зовнішньої сторони кремом. Приберіть торт в холодильник мінімум на 2 годину.

Різдвяний торт з мастики - фото крок 5 Готову мастику рожевого кольору розкачайте, оберніть нею торт повністю. Білу мастику укладіть зверху у вигляді потёкшего воску, а зелену - знизу. торт готовий! Остудіть його трохи в холодильнику. В середину поставте свічку.

Подібні рецепти

Різдвяний торт із сухофруктів

Новорічне печиво «хрюші»

Торти без випічки на урочисту вечерю нітрохи не гірше класичних бісквітних. Деякі досить ефектно виглядають, і їх можна подавати в особливі вечора. Про таке рецепті я і розповім, запам'ятовуйте! опис приготування: Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати різдвяний торт із сухофруктів або ...

Різдвяний кекс на заквасці

Різдвяний кекс на заквасці

Так як рецепти на Різдво можна збирати круглий рік, пропоную вам дізнатися, як приготувати різдвяний кекс на заквасці — не тільки красивий, повітряний і солодкий, але і дуже корисний кекс. опис приготування: Випічка на заквасці вважається однією з найбільш корисних, тому найкраще порадувати св...

Різдвяний кекс з сухофруктами і горіхами

Різдвяний кекс з сухофруктами і горіхами

Хочу з вами поділитися відмінним рецептом того, як приготувати різдвяний кекс з сухофруктами і горіхами. Ми будемо його робити так, як належно. Тому запасіться терпінням і хорошим настроєм. опис приготування: Дана випічка вимагає багато часу, оскільки замочування сухофруктів і наполягання само...

Різдвяний кекс з сухофруктами

Різдвяний кекс з сухофруктами

Сьогодні я розповім, як приготувати різдвяний кекс з сухофруктами. Візьміть сухофрукти і горіхи. Додайте ром або коньяк. Приготуйте "; шовкове" тісто на основі вершкового масла - і справа в капелюсі. опис приготування: Кекс виходить дуже смачним. Якщо у вас вдома є цукати імбиру, наріжте слайс...

Різдвяний пудинг з корицею

Різдвяний пудинг з корицею

Рецепт традиційного англійського страви до Різдвяного столу. опис приготування: Готувати Різдвяний пудинг потрібно завчасно для того, щоб він встиг настоятися в холодильнику. панірувальні сухарі— 230 грам(інгредієнти для пудингу:) темні родзинки— 1 Склянка золотий родзинки— 1 Склянка цукор— ...