Рецепт Рис з курячими ковбасками

Рецепт Рис з курячими ковбасками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Найсмачніший рис виходить в чавунному посуді, він повільно нудиться, просочується ароматами спецій, овочів, ковбасок. сьогодні розповім, як приготувати рис з курячими ковбасками в чавунній сковороді.

опис приготування:

З овочів можна використовувати будь-які свіжі або заморожені суміші. Місце перець, стручковую фасоль, гриби, горошок зелений або кольорову капусту, буде дуже смачно. У мене кукурудза консервована і болгарський перець, цибуля, причому білу частину я використовую для смаження, а ось зелену - вже для прикраси готового блюда. пробуйте!

  • курячі ковбаски— 4 штуки
  • рис бурий— 1 Склянка
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Кукурудза консервована— 4 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • Прованські трави— 0,5 чайних ложки
  • каррі— 0,5 чайних ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • зелень— За смаком
Рис з курячими ковбасками - фото крок 1 Підготуйте продукти. приступимо! Якщо овочі свіжі, то їх потрібно вимити, порізати.

Рис з курячими ковбасками - фото крок 2 Розігрійте рослинне масло на сковороді, покладіть відразу ковбаски, овочі і обсмажте до золотистої скоринки.

Рис з курячими ковбасками - фото крок 3 Промийте рис до чистої води від пилу. Перебирати його не потрібно, бурий рис зазвичай чистий, без мусорінок.

Рис з курячими ковбасками - фото крок 4 Ковбаски і овочі подрумянились. Доводити до повної готовності їх не потрібно, вони будуть ще варитися з рисом. додайте рис, спеції.

Рис з курячими ковбасками - фото крок 5 Додайте овочевий бульйон, воду або м'ясний бульйон. Співвідношення води до рису - 2:1. Додати сіль, додайте спеції, перемішайте обережно. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і млоїте 40 хвилин до готовності рису.

Рис з курячими ковбасками - фото крок 6 Рис з курячими ковбасками готовий. Розкладіть по тарілочках і прикрасьте зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Рис з курячими стегнами

«YOжкін рис» з курячими ніжками

Мал з курячими стегнами — смачне і ситне блюдо, яке за ароматом нагадує фарширований перець, а все завдяки тому, що в складі страви є солодкий перчик, який надає страві особливий аромат. опис приготування: Я дуже не люблю, коли рецепти приготування рису зводять до приготування плову. Але ж з р...

Рис з курячими шлунками

Рис з курячими шлунками

Мал з курячими шлунками - це по суті той же плов, тільки в дієтичному варіанті. У ньому трохи рослинного масла і гострих спецій. В цілому блюдо просте, смачне і дуже ситне. опис приготування: Мал з курячими шлунками - це чудове дієтичне блюдо, воно смачне, простий і дешевий. Таким блюдом можна...

Рис з овочами та курячими ніжками

Рис з овочами та курячими ніжками

Вельми зручне в приготуванні і смачна страва для сімейного обіду або вечері. Всі компоненти в процесі приготування насичуються смаками один одного. А овочі можна урізноманітнити за своїм смаком і бажанням. опис приготування: Смачне і ароматне блюдо для обіду можна приготувати в одному посуді, ...

Пиріг з курячими потрошками

Пиріг з курячими потрошками

Рецепт приготування пирога. кількість порцій: 6 мука— 500 грам(для тіста) сухі дріжджі— 7 грам(для тіста) цукор— 1 Чайна ложка(для тіста) молоко— 500 мілілітрів(для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) яйце— 1 штука(для тіста) вершкове масло— 3 Ст. ложки(для тіста) сіль— 1 штука(за смаком) пучок з...

Плов з курячими крильцями

Плов з курячими крильцями

Мені здається, що плов люблять все! Приготуйте його з курячими крильцями і ви переконаєтеся, що краще страви немає! насичений, ароматний і дуже смачний плов підійде для сімейного обіду або вечері. пробуємо! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з курячими крильц...