Рецепт Рис з курячими ковбасками
Найсмачніший рис виходить в чавунному посуді, він повільно нудиться, просочується ароматами спецій, овочів, ковбасок. сьогодні розповім, як приготувати рис з курячими ковбасками в чавунній сковороді.
опис приготування:
З овочів можна використовувати будь-які свіжі або заморожені суміші. Місце перець, стручковую фасоль, гриби, горошок зелений або кольорову капусту, буде дуже смачно. У мене кукурудза консервована і болгарський перець, цибуля, причому білу частину я використовую для смаження, а ось зелену - вже для прикраси готового блюда. пробуйте!
- курячі ковбаски— 4 штуки
- рис бурий— 1 Склянка
- Перець болгарський— 1 штука
- Кукурудза консервована— 4 Ст. ложки
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- Прованські трави— 0,5 чайних ложки
- каррі— 0,5 чайних ложки
- сіль, перець— За смаком
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- зелень— За смаком
Розігрійте рослинне масло на сковороді, покладіть відразу ковбаски, овочі і обсмажте до золотистої скоринки.
Промийте рис до чистої води від пилу. Перебирати його не потрібно, бурий рис зазвичай чистий, без мусорінок.
Ковбаски і овочі подрумянились. Доводити до повної готовності їх не потрібно, вони будуть ще варитися з рисом. додайте рис, спеції.
Додайте овочевий бульйон, воду або м'ясний бульйон. Співвідношення води до рису - 2:1. Додати сіль, додайте спеції, перемішайте обережно. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і млоїте 40 хвилин до готовності рису.
Рис з курячими ковбасками готовий. Розкладіть по тарілочках і прикрасьте зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
«YOжкін рис» з курячими ніжками
Мал з курячими стегнами — смачне і ситне блюдо, яке за ароматом нагадує фарширований перець, а все завдяки тому, що в складі страви є солодкий перчик, який надає страві особливий аромат. опис приготування: Я дуже не люблю, коли рецепти приготування рису зводять до приготування плову. Але ж з р...
Рис з курячими шлунками
Мал з курячими шлунками - це по суті той же плов, тільки в дієтичному варіанті. У ньому трохи рослинного масла і гострих спецій. В цілому блюдо просте, смачне і дуже ситне. опис приготування: Мал з курячими шлунками - це чудове дієтичне блюдо, воно смачне, простий і дешевий. Таким блюдом можна...
Рис з овочами та курячими ніжками
Вельми зручне в приготуванні і смачна страва для сімейного обіду або вечері. Всі компоненти в процесі приготування насичуються смаками один одного. А овочі можна урізноманітнити за своїм смаком і бажанням. опис приготування: Смачне і ароматне блюдо для обіду можна приготувати в одному посуді, ...
Пиріг з курячими потрошками
Рецепт приготування пирога. кількість порцій: 6 мука— 500 грам(для тіста) сухі дріжджі— 7 грам(для тіста) цукор— 1 Чайна ложка(для тіста) молоко— 500 мілілітрів(для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) яйце— 1 штука(для тіста) вершкове масло— 3 Ст. ложки(для тіста) сіль— 1 штука(за смаком) пучок з...
Плов з курячими крильцями
Мені здається, що плов люблять все! Приготуйте його з курячими крильцями і ви переконаєтеся, що краще страви немає! насичений, ароматний і дуже смачний плов підійде для сімейного обіду або вечері. пробуємо! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з курячими крильц...