Рецепт Плов з курячими крильцями
Мені здається, що плов люблять все! Приготуйте його з курячими крильцями і ви переконаєтеся, що краще страви немає! насичений, ароматний і дуже смачний плов підійде для сімейного обіду або вечері. пробуємо!
опис приготування:
До вашої уваги — простий рецепт приготування плову з курячими крильцями. Плов готується в казані, попередньо обсмажуємо крильця, морква і цибуля, поміщаємо їх в казан і заливаємо окропом. кладемо спеції, варимо до готовності м'яса, а потім засипаємо рис. Акуратно варимо на середньому вогні, поки рис не вбере всю воду. хай щастить!
- Курячі крильця— 1 кілограм
- Мал— 2 склянки
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- сіль— 1 Ст. ложка
- перець— 1 щіпка
- Спеції для плову— 1 Чайна ложка
- барбарис— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 40 грам
Морква очищаємо і ріжемо тонкою соломкою.
промиваємо рис.
Крильця промийте і очистіть, razrezhyte частини. Потім обсмажте на олії до золотистого.
Перекладаємо обсмажені крильця в казанок.
Смажимо на сковороді цибулю до красивого золотистого кольору. Перекладаємо цибулю в казанок.
Морква також обсмажуємо на сковороді приблизно 3-4 хвилини.
Перекладаємо обсмажену моркву в казан, зверху заливаємо окропом, так щоб він покрив морква на пару см. Тушкуємо на повільному вогні до готовності курки.
Додаємо спеції і сіль за смаком.
Акуратно засипаємо рис, доливаємо води, щоб покрити рис. варимо, поки вода не вбереться в рис.
В кінці можна додати кілька зубчиків часнику, зняти плов з вогню і дати йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Суп з локшиною і курячими крильцями
Хочете зробити швидкий і смачний обід або вечерю? Тоді ось вам ідея — рецепт приготування плову в мультиварці з крильцями. Розсипчастий рис з ідеально проготовленія курочкою — це ситно і смачно. опис приготування: Цей простий рецепт плову в мультиварці з крильцями хороший тим, що на підготовку...
Пиріг з курячими потрошками
Рецепт приготування пирога. кількість порцій: 6 мука— 500 грам(для тіста) сухі дріжджі— 7 грам(для тіста) цукор— 1 Чайна ложка(для тіста) молоко— 500 мілілітрів(для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) яйце— 1 штука(для тіста) вершкове масло— 3 Ст. ложки(для тіста) сіль— 1 штука(за смаком) пучок з...
Розсольник з курячими сердечками
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з курячими сердечками. Цей суп мені подобається навіть більше, ніж з м'ясом. Курячі сердечка дуже ніжні. Їх особливо люблять діти. опис приготування: Розсольник є одним з моїх найулюбленіших перших страв. Він хороший і в пісному варіанті, і на ...
Рис з курячими стегнами
Мал з курячими стегнами — смачне і ситне блюдо, яке за ароматом нагадує фарширований перець, а все завдяки тому, що в складі страви є солодкий перчик, який надає страві особливий аромат. опис приготування: Я дуже не люблю, коли рецепти приготування рису зводять до приготування плову. Але ж з р...
Рис з курячими шлунками
Мал з курячими шлунками - це по суті той же плов, тільки в дієтичному варіанті. У ньому трохи рослинного масла і гострих спецій. В цілому блюдо просте, смачне і дуже ситне. опис приготування: Мал з курячими шлунками - це чудове дієтичне блюдо, воно смачне, простий і дешевий. Таким блюдом можна...