Рецепт Рис з курячими шлунками
Мал з курячими шлунками - це по суті той же плов, тільки в дієтичному варіанті. У ньому трохи рослинного масла і гострих спецій. В цілому блюдо просте, смачне і дуже ситне.
опис приготування:
Мал з курячими шлунками - це чудове дієтичне блюдо, воно смачне, простий і дешевий. Таким блюдом можна ситно нагодувати сім'ю в обід або на вечерю. Готується дуже просто, як плов. З тією лише різницею, що в плові величезна кількість жиру і всіляких спецій. Якщо ви дотримуєтеся здорового способу життя, цей рецепт для вас.
- курячі шлунки— 500 грам
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Мал— 2 склянки
- Соняшникова олія— 60 мілілітрів
- сіль— 1,5 чайних ложки
- куркума— 1 Чайна ложка
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. морква очистіть, помийте і наріжте соломкою, додайте в каструлю до шлунків. Налийте соняшникову олію, додайте куркуму, трохи солі.
Тушіте 15 хвилин, перемішуючи.
Мал ретельно помийте в декількох водах. Викладіть в миску і залийте гарячою водою, але не окропом. Дайте постояти годину. Додати сіль за смаком. Після викладіть рис на шлунки рівним шаром і залийте гарячою водою так, щоб вона була на палець вище рису. Увімкніть вогонь, кришкою каструлю Не закривайте. Готуйте рис з шлунками на середньому вогні 10-15 хвилин, поки вся рідина вгорі не випарується, але внизу ще залишиться.
Після збираємо рис гіркою до середини каструлі. Робимо поглиблення в рисі до дна каструлі. Накриваємо каструлю кришкою, робимо найменший вогонь і готуємо рис ще 20-25 хвилин.
Готовий рис перемішуємо з курячими шлунками, морквою і цибулею.
Мал з курячими шлунками готовий. Подаємо до столу в гарячому вигляді з овочами.
Подібні рецепти
Салат з шлунками індички
Якщо ви готуєте вечерю, але хочете, щоб він був легким і в той же час корисним, придивіться до рецептом салату з курячими шлунками, до складу якого входить багато поживних інгредієнтів. опис приготування: Перед вами нескладний рецепт для тих, хто цікавиться, як приготувати салат з курячими шл...
Рис з курячими ковбасками
Найсмачніший рис виходить в чавунному посуді, він повільно нудиться, просочується ароматами спецій, овочів, ковбасок. сьогодні розповім, як приготувати рис з курячими ковбасками в чавунній сковороді. опис приготування: З овочів можна використовувати будь-які свіжі або заморожені суміші. Місце ...
Рис з курячими стегнами
Мал з курячими стегнами — смачне і ситне блюдо, яке за ароматом нагадує фарширований перець, а все завдяки тому, що в складі страви є солодкий перчик, який надає страві особливий аромат. опис приготування: Я дуже не люблю, коли рецепти приготування рису зводять до приготування плову. Але ж з р...
Рис з овочами та курячими ніжками
Вельми зручне в приготуванні і смачна страва для сімейного обіду або вечері. Всі компоненти в процесі приготування насичуються смаками один одного. А овочі можна урізноманітнити за своїм смаком і бажанням. опис приготування: Смачне і ароматне блюдо для обіду можна приготувати в одному посуді, ...
Пиріг з курячими потрошками
Рецепт приготування пирога. кількість порцій: 6 мука— 500 грам(для тіста) сухі дріжджі— 7 грам(для тіста) цукор— 1 Чайна ложка(для тіста) молоко— 500 мілілітрів(для тіста) жовток— 1 штука(для тіста) яйце— 1 штука(для тіста) вершкове масло— 3 Ст. ложки(для тіста) сіль— 1 штука(за смаком) пучок з...