Рецепт Рибний суп з вермішеллю

Рецепт Рибний суп з вермішеллю
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 30 хв.
Суп для тих, хто не любить круп'яні супи. Зазвичай в рибний суп кладуть пшоно або перловку, манку. Спробуйте приготувати рибний суп з вермішеллю.

опис приготування:

Це ситний і смачний суп для всієї родини. вибираючи рибу, віддайте перевагу річковій рибі без кісток.

  • Філе річкової риби— 300 грам
  • вода— 1 літр
  • Картопля— 1 штука
  • морква— 1 штука(одна маленька або половинка великий)
  • цибулина— 1 штука
  • вермішель— 3 Ст. ложки
  • кріп— 1 пучок
  • сіль, чорний перець— За смаком
Рибний суп з вермішеллю - фото крок 1 1. Приготуємо продукти для супу рибного з вермішеллю. Вибір вермішелі великий, можна використовувати як локшину або спагетті, так і фігурну пасту, вермішель швидкого приготування. Від сорту вермішелі залежить час її варіння, не забудьте.

Рибний суп з вермішеллю - фото крок 2 2. Ставимо воду на вогонь. Солимо і доводимо до кипіння. Картоплю і цибулю ріжемо, морква трьом на тертці.

Рибний суп з вермішеллю - фото крок 3 3. У киплячу воду кладемо овочі і починаємо варити.

Рибний суп з вермішеллю - фото крок 4 4. Рибу ріжемо великими шматочками.

Рибний суп з вермішеллю - фото крок 5 5. Відразу додаємо рибу до овочів і варимо разом 20 хвилин.

Рибний суп з вермішеллю - фото крок 6 6. В кінці всипаємо вермішель і кріп. варимо 5 хвилин. вимикаємо. Даємо супу настоятися.

Рибний суп з вермішеллю - фото крок 7 7. Рибний суп з вермішеллю готовий. приємного!

Подібні рецепти

Простий суп з вермішеллю

Пончики заварні по-французьки

Такий суп можна готувати на будь-якому м'ясному бульйоні на ваш смак. Мені подобається на курці, особливо на домашній. Всього одну годину часу — і на вашому столі ситне перша страва для всієї родини. опис приготування: Скільки варіантів супів існує? незліченна кількість. Я пропоную простий вар...

Рибний суп Буйабес (попурі)

Рибний суп Буйабес (попурі)

У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...

Рибний суп з консервів з гречкою

Рибний суп з консервів з гречкою

Хочете рецепт самого ледачого супу? Пропонуємо вам варіант, як приготувати рибний суп з гречкою. Якщо до цього ви не готували нічого подібного, то обов'язково варто спробувати. Це легко! опис приготування: Щоб в супі не траплялися кісточки, їх бажано дістати з консервованої риби. але, якщо це ...

Прозорий рибний суп

Прозорий рибний суп

Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно! опис приготування: Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний ...

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...