Рецепт Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Рецепт Рибний суп з голови желтохвост і овочів
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку.

опис приготування:

Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морську рибу на свій смак. Пряні трави також підбирайте на власний розсуд, може бути базилік, як в даному рецепті, або кріп. Овочі надають готовій страві приємний смак і аромат, в результаті виходить простий, але дуже смачний суп.

  • рибні голови— 2 штуки
  • гілочки базиліка— 3-4 штук
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Перець чорний горошком— 10 штук
  • Суміш сухих трав і коренеплодів для риби— 1 Чайна ложка
  • Картопля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Лук-пориста— 1 частина
  • Перець болгарський— 1  Dolek
  • вода— 2 L
Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 1 видаляємо зябра. Рибні голови промиваємо в холодній воді.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 2 Рибу кладемо в холодну воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і прибираємо піну.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 3 Додаємо лавровий лист і гілочки базиліка.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 4 Далі насипаємо сіль, сухі трави з коренеплодами і перець горошком. Після такої заправки бульйон набуває приємний аромат.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 5 У киплячий рибний бульйон кладемо овочі: НЕ крупно нарізану картоплю і кружечки моркви.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 6 через 10 хвилин додаємо цибулю-порей і болгарський перець. Порей нарізаний тонкими кільцями, а перець — маленьким кубиком.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 7 Варимо рибний суп до готовності. Лавровий лист і гілочки базиліка видаляємо. Рибні голови виймаємо і розбираємо. Шматочки риби кладемо в суп, а все неїстівні залишки викидаємо.

Рибний суп з голови желтохвост і овочів - фото крок 8 Рибний суп з овочами готовий. Смачного!

Подібні рецепти

Пісний суп з овочів

Легкий суп з желтохвост

Ідеальний суп не тільки для тих, хто дотримується посту, але і для тих, хто береже фігуру. Готується просто і швидко, а смак дуже навіть цікавий. Спробуйте і побачите, що пісне — не означає несмачно. опис приготування: Пісний суп з овочів — це знахідка для тих, хто дотримується посту і відмінн...

Підлива з овочів

Підлива з овочів

Таку підливу можна подати до пюре, макаронів. Готувати її можна з будь-яких овочів, особливо хороша вона в сезон. опис приготування: Спочатку в сковороді обсмажуємо цибулю, а потім вводимо інші овочі. Сюди можна додати шматочки цукіні, баклажана, морква, гарбуз. В кінці — часник і зелень. Тушк...

Салат з морепродуктів і овочів

Салат з морепродуктів і овочів

Якщо у вашій кулінарній скарбничці бракує легких, корисних і швидких в процесі салатиків, тоді запрошую вас на кухню, щоб відтворити цей рецепт. апетитно, смачно і зовсім нескладно! опис приготування: Перед вами цікава ідея, як приготувати салат з морепродуктів і овочів. Відразу хочу сказати, ...

Салат з овочів-гриль зі свіжим огірком

Салат з овочів-гриль зі свіжим огірком

Літо вже майже настало, а з ним і пора овочів. Саме час готувати салати і дізнаватися нові рецепти! запам'ятовуйте, як приготувати салат з овочів-гриль. опис приготування: Поєднавши в салаті свіжі і термічно оброблені овочі, ви збагатите смак салату і повніше розкриєте всі корисні властивості...

Салат з запечених овочів з молодою картоплею

Салат з запечених овочів з молодою картоплею

Запечені хрусткі овочі з ароматної трав'яний заправкою припадуть до смаку навіть досвідченим м'ясоїдам, оскільки цей салат неймовірно смачний і пікантний. При бажанні в нього можна додати і м'ясо. опис приготування: Салат з запечених овочів з молодою картоплею - це не тільки смачно, але і макс...