Рецепт Рибний суп з голови желтохвост і овочів
Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку.
опис приготування:
Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морську рибу на свій смак. Пряні трави також підбирайте на власний розсуд, може бути базилік, як в даному рецепті, або кріп. Овочі надають готовій страві приємний смак і аромат, в результаті виходить простий, але дуже смачний суп.
- рибні голови— 2 штуки
- гілочки базиліка— 3-4 штук
- Лавровий лист— 3 штуки
- сіль— 2-3 Щепоток
- Перець чорний горошком— 10 штук
- Суміш сухих трав і коренеплодів для риби— 1 Чайна ложка
- Картопля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Лук-пориста— 1 частина
- Перець болгарський— 1 Dolek
- вода— 2 L
Рибу кладемо в холодну воду, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і прибираємо піну.
Додаємо лавровий лист і гілочки базиліка.
Далі насипаємо сіль, сухі трави з коренеплодами і перець горошком. Після такої заправки бульйон набуває приємний аромат.
У киплячий рибний бульйон кладемо овочі: НЕ крупно нарізану картоплю і кружечки моркви.
через 10 хвилин додаємо цибулю-порей і болгарський перець. Порей нарізаний тонкими кільцями, а перець — маленьким кубиком.
Варимо рибний суп до готовності. Лавровий лист і гілочки базиліка видаляємо. Рибні голови виймаємо і розбираємо. Шматочки риби кладемо в суп, а все неїстівні залишки викидаємо.
Рибний суп з овочами готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Легкий суп з желтохвост
Ідеальний суп не тільки для тих, хто дотримується посту, але і для тих, хто береже фігуру. Готується просто і швидко, а смак дуже навіть цікавий. Спробуйте і побачите, що пісне — не означає несмачно. опис приготування: Пісний суп з овочів — це знахідка для тих, хто дотримується посту і відмінн...
Підлива з овочів
Таку підливу можна подати до пюре, макаронів. Готувати її можна з будь-яких овочів, особливо хороша вона в сезон. опис приготування: Спочатку в сковороді обсмажуємо цибулю, а потім вводимо інші овочі. Сюди можна додати шматочки цукіні, баклажана, морква, гарбуз. В кінці — часник і зелень. Тушк...
Салат з морепродуктів і овочів
Якщо у вашій кулінарній скарбничці бракує легких, корисних і швидких в процесі салатиків, тоді запрошую вас на кухню, щоб відтворити цей рецепт. апетитно, смачно і зовсім нескладно! опис приготування: Перед вами цікава ідея, як приготувати салат з морепродуктів і овочів. Відразу хочу сказати, ...
Салат з овочів-гриль зі свіжим огірком
Літо вже майже настало, а з ним і пора овочів. Саме час готувати салати і дізнаватися нові рецепти! запам'ятовуйте, як приготувати салат з овочів-гриль. опис приготування: Поєднавши в салаті свіжі і термічно оброблені овочі, ви збагатите смак салату і повніше розкриєте всі корисні властивості...
Салат з запечених овочів з молодою картоплею
Запечені хрусткі овочі з ароматної трав'яний заправкою припадуть до смаку навіть досвідченим м'ясоїдам, оскільки цей салат неймовірно смачний і пікантний. При бажанні в нього можна додати і м'ясо. опис приготування: Салат з запечених овочів з молодою картоплею - це не тільки смачно, але і макс...