Рецепт Прозорий рибний суп
Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно!
опис приготування:
Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний наваристий бульйон з рибної голови (можна також використовувати рибні кістки, шкурку і так далі), лука, морква (які варяться цілком) і список lavrovogo. Бульйон я зазвичай варю заздалегідь, наприклад, ввечері, а вже сам суп готувати починаю вранці або в обід, щоб він був свіжим! Далі курячі білки допомагають зібрати непотрібну муть з бульйону і тоді ми отримуємо красивий чистий і прозорий рибний бульйон. Залишається приготувати тільки начинку для супу — зробити овочеву зажарку, порізати кубиками картоплю, рибу. Зварити все до готовності і наш смачний прозорий рибний суп готовий! Чудово підходить для людей, які дотримуються дієти і просто люблять смачно поїсти.
Успіхів і приємного апетиту!
- Голова рыбы— 1 штука
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- Солодкий перець— 3 штуки
- картопля— 3 штуки
- філе риби— 250 грам
- Лавровий лист— 2 штуки
- пучок петрушки— 1 штука
- яйця— 1-2 штук(тільки білки)
кип'ятимо бульйон 3-4 хвилини. Белки должны свернуться и собрать всю муть из бульона. Затем бульон снова процеживаем.
На тефлоновой сковородке (без масла) обжариваем мелко порезанные кубиками лук, морква і солодкий перець. Обсмажуємо все на середньому вогні, постійно перемішуючи, близько 10 хвилин.
Обжаренные овощи сложить в бульон и медленно доводим до кипения. очищаємо картоплю, нарезаем кубиками и кладем вместе с овощами. Затем крупными кусками нарезаем филе рыбы (здесь в рецепте используется треска) і кладемо в каструлю.
солимо, перчим и варим до готовности картофеля и рыбы. За две минуты до окончания варки мелко рубим петрушку и кладем в кастрюлю. Смачного!
Подібні рецепти
Квашена капуста хрустка
Мідії - це молюски. Якщо дотримуватися правил технології, з них можна приготувати дуже смачні страви. опис приготування: Перед тим, як почати готувати страву з мідій, їх потрібно кілька разів промити під проточною водою, щоб позбутися від водоростей і піску. великі мідії— 20 штук Vodorosli C...
Рибний суп з голови желтохвост і овочів
Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...
Рибний суп класичний
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...
Рибний суп з фенхелем
Рибний суп з фенхелем — це щось середнє між російською юшкою і знаменитим французьким супом буйабес. Готується досить просто, проте виходить — просто смакота. опис приготування: Я давно мріяв приготувати буйабес в домашніх умовах, проте так і не наважився — все-таки його приготування досить ск...
Рибний суп з галушками
Рибний суп з галушками — це дуже смачний і простий рибний суп, який прекрасно наситить і принесе гастрономічне задоволення для любителів рибних страв. Готується неймовірно просто. приступимо? опис приготування: Готується рибний суп з галушками дуже просто. По перше, ми варимо рибний бульйон. С...