Рецепт Рибний суп з перловкою
Рибний суп з перловкою — дуже простий суп. його особливість — послідовність приготування. Але насправді все дуже легко і зрозуміло. Готуємо і отримуємо задоволення!
опис приготування:
Рибний суп з перловкою — це дуже простий і ситний суп, який я готую з білим рибним філе, картоплею, перловкою і зеленою цибулею. для смаку, цибуля я обсмажую на вершковому маслі, а також додаю найрізноманітніші спеції і трохи свіжої петрушки. Суп прекрасно насичує, залишаючи відчуття легкості. Я відношу цей суп до дієтичних, тому що шкідливого в ньому мало. У цього супу одні плюси. Переконайтеся в цьому самі.
Успіхів і приємного апетиту!
- рибне філе— 500 грам
- Картопля— 3-4 штук
- перловка— 100 грам
- Пучок зеленої цибулі— 1 штука
- Вершкове масло— 70 грам
- сіль, чорний і червоний перець, лавровий лист— — За смаком
- петрушка— — За смаком
- вода— 3 L
В кастрюле в которой будем варить суп (лучше всего взять кастрюлю с толстым дном) розтоплюємо вершкове масло.
Обжариваем лук около 4 хвилин.
Заливаємо гарячою водою.
Перловку хорошенько промываем.
Картоплю нарізаємо соломкою.
Кладем крупу и картофель в кастрюлю, добавляем специи и варим все около 20 хвилин.
Режем рыбное филе на небольшие кусочки.
Добавляем филе в кастрюлю и варим еще около 7 хвилин на слабкому вогні.
В кастрюлю добавляем нарезанную петрушку и снимаем суп с огня. Даем ему немного постоять под крышкой и можно подавать к столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Суші з кунжутом
Якщо ви займаєтеся заготовками, то раджу вам спробувати приготувати розсольник на зиму з перловкою. У моменти, коли немає часу можна легко і швидко приготувати смачний суп зі своєї баночки. опис приготування: Щоб приготувати розсольник на зиму з перловкою, потрібно: 1. Огірки натерти на тертці...
Розсольник з яловичиною і перловкою
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...
Прозорий рибний суп
Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно! опис приготування: Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний ...
Рибний суп з голови желтохвост і овочів
Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...
Рибний суп класичний
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...