Рецепт Рибний суп з перловкою

Рецепт Рибний суп з перловкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рибний суп з перловкою — дуже простий суп. його особливість — послідовність приготування. Але насправді все дуже легко і зрозуміло. Готуємо і отримуємо задоволення!

опис приготування:

Рибний суп з перловкою — це дуже простий і ситний суп, який я готую з білим рибним філе, картоплею, перловкою і зеленою цибулею. для смаку, цибуля я обсмажую на вершковому маслі, а також додаю найрізноманітніші спеції і трохи свіжої петрушки. Суп прекрасно насичує, залишаючи відчуття легкості. Я відношу цей суп до дієтичних, тому що шкідливого в ньому мало. У цього супу одні плюси. Переконайтеся в цьому самі.

Успіхів і приємного апетиту!


  • рибне філе— 500 грам
  • Картопля— 3-4 штук
  • перловка— 100 грам
  • Пучок зеленої цибулі— 1 штука
  • Вершкове масло— 70 грам
  • сіль, чорний і червоний перець, лавровий лист— — За смаком
  • петрушка— — За смаком
  • вода— 3 L
Рибний суп з перловкою - фото крок 1 Мелко режем зеленый лук.

Рибний суп з перловкою - фото крок 2 В кастрюле в которой будем варить суп (лучше всего взять кастрюлю с толстым дном) розтоплюємо вершкове масло.

Рибний суп з перловкою - фото крок 3 Обжариваем лук около 4 хвилин.

Рибний суп з перловкою - фото крок 4 Заливаємо гарячою водою.

Рибний суп з перловкою - фото крок 5 Перловку хорошенько промываем.

Рибний суп з перловкою - фото крок 6 Картоплю нарізаємо соломкою.

Рибний суп з перловкою - фото крок 7 Кладем крупу и картофель в кастрюлю, добавляем специи и варим все около 20 хвилин.

Рибний суп з перловкою - фото крок 8 Режем рыбное филе на небольшие кусочки.

Рибний суп з перловкою - фото крок 9 Добавляем филе в кастрюлю и варим еще около 7 хвилин на слабкому вогні.

Рибний суп з перловкою - фото крок 10 В кастрюлю добавляем нарезанную петрушку и снимаем суп с огня. Даем ему немного постоять под крышкой и можно подавать к столу.

Рибний суп з перловкою - фото крок 11 Смачного!

Подібні рецепти

Розсольник на зиму з перловкою

Суші з кунжутом

Якщо ви займаєтеся заготовками, то раджу вам спробувати приготувати розсольник на зиму з перловкою. У моменти, коли немає часу можна легко і швидко приготувати смачний суп зі своєї баночки. опис приготування: Щоб приготувати розсольник на зиму з перловкою, потрібно: 1. Огірки натерти на тертці...

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...

Прозорий рибний суп

Прозорий рибний суп

Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно! опис приготування: Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний ...

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Рибний суп з голови желтохвост і овочів

Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...

Рибний суп класичний

Рибний суп класичний

У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...