Рецепт Розсольник на зиму з перловкою

Рецепт Розсольник на зиму з перловкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Якщо ви займаєтеся заготовками, то раджу вам спробувати приготувати розсольник на зиму з перловкою. У моменти, коли немає часу можна легко і швидко приготувати смачний суп зі своєї баночки.

опис приготування:

Щоб приготувати розсольник на зиму з перловкою, потрібно:

1. Огірки натерти на тертці. Залишити їх на 3 годину, щоб пустили сік.

2. Цибулю дрібно порізати.

3. На тертці натерти моркву.

4. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву.

5. У глибокому посуді з'єднати огірки, цибуля, морква, томат, перловку і сіль. гасити 30 хвилин.

6. Додати оцет. протушкувати 5 хвилин.

7. Розкласти все в стерилізовані банки і закатати.

8. Банки перевернути і укутати до повного охолодження.

9. Прибрати на зберігання в прохолодне місце.

Цей рецепт мені дала сусідка по дачі. Вона частенько ранньою весною відкриває баночку, викладає її вміст в окріп і через півгодини у неї готовий супчик. У нього вона ще додає сосиски. Підкріпиться і знову за роботу в саду! Успіхів і приємного апетиту!

  • огірки— 4 кілограма
  • Цибуля— 0,5 кілограма
  • морква— 0,5 кілограма
  • томат— 0,5 L
  • сіль— 4 Ст. ложки
  • перловка— 2 склянки(суха)
  • оцет 9%  — 4 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
Щоб приготувати розсольник на зиму з перловкою, потрібно:

1. Огірки натерти на тертці. Залишити їх на 3 годину, щоб пустили сік.

2. Цибулю дрібно порізати.

3. На тертці натерти моркву.

4. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву.

5. У глибокому посуді з'єднати огірки, цибуля, морква, томат, перловку і сіль. гасити 30 хвилин.

6. Додати оцет. протушкувати 5 хвилин.

7. Розкласти все в стерилізовані банки і закатати.

8. Банки перевернути і укутати до повного охолодження.

9. Прибрати на зберігання в прохолодне місце.

Цей рецепт мені дала сусідка по дачі. Вона частенько ранньою весною відкриває баночку, викладає її вміст в окріп і через півгодини у неї готовий супчик. У нього вона ще додає сосиски. Підкріпиться і знову за роботу в саду! Успіхів і приємного апетиту!

Подібні рецепти

Розсольник з яловичиною і перловкою

Розсольник класичний рецепт з перловкою

Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...

Рибний суп з перловкою

Рибний суп з перловкою

Рибний суп з перловкою — дуже простий суп. його особливість — послідовність приготування. Але насправді все дуже легко і зрозуміло. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Рибний суп з перловкою — це дуже простий і ситний суп, який я готую з білим рибним філе, картоплею, перловкою ...

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Пісний розсольник

Пісний розсольник

пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...

Розсольник з курячих потрошки

Розсольник з курячих потрошки

Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...