Рецепт Розсольник на зиму з перловкою
Якщо ви займаєтеся заготовками, то раджу вам спробувати приготувати розсольник на зиму з перловкою. У моменти, коли немає часу можна легко і швидко приготувати смачний суп зі своєї баночки.
опис приготування:
Щоб приготувати розсольник на зиму з перловкою, потрібно:
1. Огірки натерти на тертці. Залишити їх на 3 годину, щоб пустили сік.
2. Цибулю дрібно порізати.
3. На тертці натерти моркву.
4. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву.
5. У глибокому посуді з'єднати огірки, цибуля, морква, томат, перловку і сіль. гасити 30 хвилин.
6. Додати оцет. протушкувати 5 хвилин.
7. Розкласти все в стерилізовані банки і закатати.
8. Банки перевернути і укутати до повного охолодження.
9. Прибрати на зберігання в прохолодне місце.
Цей рецепт мені дала сусідка по дачі. Вона частенько ранньою весною відкриває баночку, викладає її вміст в окріп і через півгодини у неї готовий супчик. У нього вона ще додає сосиски. Підкріпиться і знову за роботу в саду! Успіхів і приємного апетиту!
- огірки— 4 кілограма
- Цибуля— 0,5 кілограма
- морква— 0,5 кілограма
- томат— 0,5 L
- сіль— 4 Ст. ложки
- перловка— 2 склянки(суха)
- оцет 9% — 4 Ст. ложки
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
1. Огірки натерти на тертці. Залишити їх на 3 годину, щоб пустили сік.
2. Цибулю дрібно порізати.
3. На тертці натерти моркву.
4. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву.
5. У глибокому посуді з'єднати огірки, цибуля, морква, томат, перловку і сіль. гасити 30 хвилин.
6. Додати оцет. протушкувати 5 хвилин.
7. Розкласти все в стерилізовані банки і закатати.
8. Банки перевернути і укутати до повного охолодження.
9. Прибрати на зберігання в прохолодне місце.
Цей рецепт мені дала сусідка по дачі. Вона частенько ранньою весною відкриває баночку, викладає її вміст в окріп і через півгодини у неї готовий супчик. У нього вона ще додає сосиски. Підкріпиться і знову за роботу в саду! Успіхів і приємного апетиту!
Подібні рецепти
Розсольник класичний рецепт з перловкою
Розсольники традиційно вважаються чоловічими блюдом. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати розсольник з перловкою і яловичиною, який обов'язково сподобається вашому обранцеві. опис приготування: Незважаючи на наявність в рецепті солоних огірків, розсольник має м'який і трохи солодкуват...
Рибний суп з перловкою
Рибний суп з перловкою — дуже простий суп. його особливість — послідовність приготування. Але насправді все дуже легко і зрозуміло. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Рибний суп з перловкою — це дуже простий і ситний суп, який я готую з білим рибним філе, картоплею, перловкою ...
Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками
Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...
Пісний розсольник
пісний розсольник — дуже простий в приготуванні і ситний суп домашньої кухні. ніяких вишукувань — пісний розсольник готується тільки з простих і доступних інгредієнтів. те, що треба в Великий пост. опис приготування: пісний розсольник — одне з моїх найулюбленіших пісних страв. Воно відмінно вп...
Розсольник з курячих потрошки
Рецепт приготування розсольнику з курячих потрошки. кількість порцій: 8 курячих потрошки— 500 грам солоні огірки— 3 штуки огіркового розсолу— 0,5 склянки картоплини— 3 штуки морквина— 1 штука цибулина— 1 штука кореневої селери— 50 грам рису— 3 Ст. ложки лаврові листки— 2 штуки горошини чорного ...