Рецепт Рибні котлети з кабачком

Рецепт Рибні котлети з кабачком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Кабачок є улюбленим овочем багатьох людей, рівним рахунком як і риба. Рибних страв існує безліч, але для справжніх гурманів — рибні котлети з кабачком в домашніх умовах.

опис приготування:

Прості рибні котлети з кабачком в домашніх умовах — це відмінне рішення до вечері і навіть обіду. Як і перше, це корисно, а по-друге — смачно! А якщо приготувати соус — то ваше блюдо оцінить навіть самий вибагливий гурман. Рибу можна брати будь-яку і готувати з неї фарш.

  • філе риби— 1 кілограм
  • яйце— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Кабачок— 1 штука
  • часник— 2  зубчики
  • Манна крупа— 4 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 40 грам
  • Сіль і перець— За смаком
  • Сухарі паніровочні— За смаком
Рибні котлети з кабачком - фото крок 1 1. Для початку готуємо фарш. я беру найчастіше хек або минтай (філе). Моя знайома готує з філе тріски, що набагато дорожче, але зате смачніше. Загалом, перемелює рибу в фарш.

Рибні котлети з кабачком - фото крок 2 2. Подрібнюємо кабачок на середній терці, додаємо в фарш. Сюди ж відправляємо яйце, сіль і перець Приправи можна додати за смаком.

Рибні котлети з кабачком - фото крок 3 3. В самому кінці посипаємо в фарш манну крупу і гарненько замішуємо. Краще це робити руками, щоб як слід "; вибити" фарш. Він повинен бути однорідної консистенції. Кабачок краще не подрібнювати на блендері, оскільки на тертці він смачніший в готових котлетах.

Рибні котлети з кабачком - фото крок 4 4. Формуємо котлети потрібного і бажаного розміру. після чого обвалюють їх в сухарях або борошні.

Рибні котлети з кабачком - фото крок 5 5. Обсмажуємо котлети з двох сторін на рослинній олії. Вогонь повинен бути помірний.

Рибні котлети з кабачком - фото крок 6 6. До котлеток можна приготувати томатний або вершковий соус і відварити будь-який гарнір. Я зупинила свій вибір на картопляному пюре.

Подібні рецепти

Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками

Свинина, тушкована в сметані з грибами

Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...

Салат по-корейськи з капусти з редисом і кабачком

Салат по-корейськи з капусти з редисом і кабачком

Корейські салати придбали свою популярність у багатьох країнах, незважаючи на свою гостроту, хоча її можна регулювати, якщо готуємо овочі будинку. Салат буде ще смачніше, якщо дати йому настоятися. опис приготування: Салат по-корейськи з молодої капусти з редисом і кабачком. Для салату можна в...

Пісні рибні котлети

Пісні рибні котлети

Пісні рибні котлети — одне з найпопулярніших пісних гарячих страв на нашому сімейному столі. Прості в приготуванні і бюджетні, ці ніжні пісні рибні котлети подобаються і дорослим, і дітям. опис приготування: знаю, що існує безліч способів приготування цієї страви — багато в котлети додають циб...

Рибні котлети дітям

Рибні котлети дітям

Малюки бувають дуже вибагливі в їжі, тому мамам доводиться винаходити не тільки корисні, але і оригінальні страви. Знайома ситуація? Тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт котлеток. опис приготування: риба — важливий продукт, який повинен бути в раціоні і дорослих, і малюків. Щоб уникнути попа...

Рибні котлети для дітей

Рибні котлети для дітей

Рибні котлетки дуже смачні, а ще й корисні, але дітки часто не хочуть їх їсти. Але якщо докласти до страви трохи фантазії і заховати в котлетах сюрприз, не один малюк не відмовиться від них. опис приготування: Я думаю, практично кожна мама стикалася з ситуацією, коли дитина відмовляється їсти ...