Рецепт Салат по-корейськи з капусти з редисом і кабачком
Корейські салати придбали свою популярність у багатьох країнах, незважаючи на свою гостроту, хоча її можна регулювати, якщо готуємо овочі будинку. Салат буде ще смачніше, якщо дати йому настоятися.
опис приготування:
Салат по-корейськи з молодої капусти з редисом і кабачком. Для салату можна використовувати і стару капусту, але тоді нехай блюдо довше настоюється. Такий салат відмінно подавати як закуску, як гарнір до м'яса або риби, до смаженої картоплі. Гостроту салату і сіль регулюйте на свій смак. потрібно враховувати, що соєвий соус буває мене солоний або більше. Приправа по-корейськи для моркви продається в магазині солона, а на ринку у корейців без солі. Тому потрібно враховувати і цей момент. Салат дуже смачний для любителів страв по-корейськи.
- капуста молода— 250 грам(білокачанна )
- редис— 100 грам
- кабачок— 200 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- листя яти— 10 штук
- оцет рисовий— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 2 чайних ложки
- koriandr— 1 Ст. ложка(в зернах)
- гострий червоний перець— 1 Чайна ложка
- рослинна олія— 50 мілілітрів
- соєвий соус— 2-3 Ст. ложок
- спеції для моркви по-корейськи— 1 Ст. ложка
Беремо велику миску, щоб зручно було перемішувати овочі. Нашінкуем в неї капусту.
Тонкими кружальцями наріжте редис. Висипати листя м'яти.
Якщо кабачок молодий, не потрібно знімати шкірку, якщо шкірка щільна, тоді краще її зрізати. Кабачок розрізати вздовж і скибочками завтовшки 0,3 см.
Наріжте півкільцями цибулю і пластинами зубчики часнику. Часник у мене молодий, я його нарізала разом із зеленою частиною.
Висипати в салат сіль, цукор, вилийте соєвий соус і оцет. все перемішайте.
додайте половину 1 ст.л. спецій для моркви по-корейськи до овочів. Спеції в мене не солоні. перемішайте.
А другу половину приправи відправте в сковороду з гострим перцем і коріандром, трохи нагрійте в сковороді і влкйте рослинне масло. Доведіть до кипіння масло.
Киплячим вилийте його в салат.
Салат ретельно перемішайте і відправте в холодильник мінімум на 1 годину або краще на ніч.
Смачного!
Подібні рецепти
Рис з соусом «терияки»
Рецепт приготування салату з червоної капусти, пекінської капусти, яблук, запечених горіхів пекан в кленовому сиропі і заправкою з гірчиці, яблучного оцту, кленового сиропу і рослинного масла. опис приготування: Цей легкий хрусткий салат з капусти, яблук і горіхів зарядить вас відмінним настро...
Рибні котлети з кабачком
Кабачок є улюбленим овочем багатьох людей, рівним рахунком як і риба. Рибних страв існує безліч, але для справжніх гурманів — рибні котлети з кабачком в домашніх умовах. опис приготування: Прості рибні котлети з кабачком в домашніх умовах — це відмінне рішення до вечері і навіть обіду. Як і пе...
Пісний розсольник з грибами, кабачком і малосольними огірками
Грибна пора в розпалі. Пропоную зварити ароматний розсольник, додавши в нього лісових грибів, кабачок і малосольних огірків. Відмінне ситне і легке блюдо! опис приготування: Чим більше в блюді різних грибів, тим воно смачніше. Тому сміливо кладіть в розсольник все, що зібрали в лісі - пару кра...
Салат із брюссельської капусти з приправою
Рецепт приготування салату з брюссельської капусти з приправою з оцту, маслинової олії і гірчиці. опис приготування: Заповнити велику миску крижаною водою, відкласти в сторону. Налити у велику каструлю воду на 2, 5 см, довести до кипіння. Додати капусту, накрити кришкою і варити від 10 до 15 х...
Салат з цвітної капусти та брокколі з яйцем
Навесні так хочеться свіжої зелені і овочів! Салати стають дуже актуальні. Спробуйте приготувати салат із сирих овочів, доповнивши його яйцями і заправкою з лимонного соку і вершків. опис приготування: Цвітна капуста і брокколі багаті вітамінами і клітковиною. Вживаючи їх сирими, ми допомагає...