Рецепт Риба, запечена з лимонним маслом

Рецепт Риба, запечена з лимонним маслом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви любите прості, корисні і смачні варіанти гарячих страв, сміливо беріть на замітку цей класний рецепт. Рибка виходить дійсно фантастичною з мінімальними зусиллями і інгредієнтами.

опис приготування:

В даному випадку використовується філе тілапії, але ви можете запекти таким чином будь-яку білу або навіть червону рибу. Додавання часнику, сушених трав і інших спецій опціонально, цілком можна обійтися і без них. цей спосіб, як приготувати рибу, запечену з лимонним маслом, варто взяти на замітку точно

  • філе риби— 2 штуки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Сік лимона— 3 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • сіль, спеції, сушені трави— За смаком
риба, запечена з лимонним маслом - фото крок 1 1. Вимийте і висушіть філе рибки. Викладіть у жароміцних форму, змащену трохи маслом. Розігрійте до 200 градусів духовку.

риба, запечена з лимонним маслом - фото крок 2 2. Розтопити вершкове масло, з'єднайте з соком лимона. Додайте сіль за смаком і перемішайте. Змастіть лимонним маслом рибку.

риба, запечена з лимонним маслом - фото крок 3 3. Зверху можна додати пропущений через прес часник, сушені трави, трохи перцю.

риба, запечена з лимонним маслом - фото крок 4 4. Надішліть форму в духовку. Запікайте рибку в залежності від розміру шматочка, від 15 до 30 хвилин до готовності.
Подавайте до столу гарячою, доповнивши овочами або гарніром.

Подібні рецепти

Риба під вершково-лимонним соусом

Тарталетки з лимонним курдом

Цей рецепт не прив'язаний до якоїсь однієї конкретної рибі, адже ви можете запікати практично будь-яке рибне філе під вершково-лимонним соусом. Блюдо виглядає дуже красиво, виходить ситним і смачним! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування риби під вершково-лимонним соу...

Риба з лимонним соусом

Риба з лимонним соусом

Рецепт приготування смаженої риби з соусом з білого вина, лимона і масла. опис приготування: Вилити вино в більшу сковороду. Згорнути кожне філе в рулет. Викласти на сковороду, приправити сіллю і меленим перцем. Викласти два перекривають один одного скибочки лимона на кожен шматок риби. Довес...

Рибні ковбаски під лимонним соусом

Рибні ковбаски під лимонним соусом

Для приготування цих рибних ковбасок, звичайно, трохи доведеться повозитися, але результат того вартий. Готуються з 3х видів рибного фаршу і подаються з пікантним лимонним соусом. раджу приготувати. опис приготування: Ці рибні ковбаски дуже ситні і смачні, сподобаються і дорослим, і дітям. У р...

Риба по-російськи запечена

Риба по-російськи запечена

Якщо ви не знаєте, чим нагодувати близьких і гостей, тоді візьміть на замітку цей дивно простий рецепт риби по-російськи, запеченої з картоплею. це ситно, смачно і дуже апетитно. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати рибу по-російськи запечену, зверніть увагу на цей варіант. ...

Риба з овочами, запечена в фользі

Риба з овочами, запечена в фользі

Класика жанру сімейної вечері — риба з овочами, запечена в фользі. Під біле вино це легке і, в той же час, соковите блюдо йде просто дивовижно. рекомендую спробувати. опис приготування: По суті, даний рецепт приготування універсальний. Риба з овочами, запечена в фользі — не з тих страв, рецеп...