Рецепт Рибні ковбаски під лимонним соусом
Для приготування цих рибних ковбасок, звичайно, трохи доведеться повозитися, але результат того вартий. Готуються з 3х видів рибного фаршу і подаються з пікантним лимонним соусом. раджу приготувати.
опис приготування:
Ці рибні ковбаски дуже ситні і смачні, сподобаються і дорослим, і дітям. У рецепті червону рибу можна замінити на будь-яку іншу, креветки можна прибрати. Також годі й обсмажувати ковбаски, а подати їх у вареному вигляді. Соус рекомендую залишити без змін, він дуже смачний і чудово підходить до рибних страв.
- розмарин сушений— 1/2 чайних ложки(посипання)
- чебрець сухий— 1/2 чайних ложки(посипання)
- паприка мелена— 1/2 чайних ложки(посипання)
- петрушка сушена— 1/2 чайних ложки(посипання)
- сіль— За смаком(посипання)
- Вершкове масло— 120 грам(соус)
- Огірки мариновані— 2 штуки(соус)
- петрушка— 4 штуки(соус)
- лимон— 1/2 штуки(соус)
- сіль— За смаком(соус)
- риба біла— 600 грам(філе)
- риба червона— 300 грам
- креветки— 100 грам
- білок яєчний— 1 штука
- вершки— 100 мілілітрів
- кріп— 4 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- сіль— За смаком
- Масло оливкове— 4 Ст. ложки
2. Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками.
3. Обсмажте до золотистого стану. прохолодний.
4. Додайте до фаршу моркву з цибулею і нарізаний кріп.
5. сформуйте ковбаски, загорніть їх в плівку, як цукерку.
6. Потім загорніть у фольгу.
7. відваріть 10 хвилин в киплячій воді.
8. Дістаньте ковбаски з плівки, обваляйте їх в посипання і обсмажте в оливковій олії.
9. Для соусу наріжте петрушку і огірки дрібними кубиками.
10. Розтопити вершкове масло.
11. Додайте сік і цедру лимона, петрушку з огірками, доведіть до кипіння. Не забудьте посолити.
12. Подайте ковбаски з соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Рагу після татаро
Цей рецепт не прив'язаний до якоїсь однієї конкретної рибі, адже ви можете запікати практично будь-яке рибне філе під вершково-лимонним соусом. Блюдо виглядає дуже красиво, виходить ситним і смачним! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування риби під вершково-лимонним соу...
Риба з лимонним соусом
Рецепт приготування смаженої риби з соусом з білого вина, лимона і масла. опис приготування: Вилити вино в більшу сковороду. Згорнути кожне філе в рулет. Викласти на сковороду, приправити сіллю і меленим перцем. Викласти два перекривають один одного скибочки лимона на кожен шматок риби. Довес...
Рибні котлети під соусом в духовці
Смачно і просто, шукаєте саме такий варіант обіду або вечері? Тоді швидше відкривайте цей простий рецепт рибних котлет під соусом в духовці! ароматичний, ніжно, ситно і дуже смачно. Спробуйте! опис приготування: Як і личить смачним рибних страв, я обожнюю поєднувати ці котлетки з картопляним п...
Риба, запечена з лимонним маслом
Якщо ви любите прості, корисні і смачні варіанти гарячих страв, сміливо беріть на замітку цей класний рецепт. Рибка виходить дійсно фантастичною з мінімальними зусиллями і інгредієнтами. опис приготування: В даному випадку використовується філе тілапії, але ви можете запекти таким чином будь-я...
Польські ковбаски
Рецепт приготування польських ковбасок. опис приготування: Біла ковбаса (стать. «Біла ковбаса») - традиційна страва польської кухні. У минулі часи без допомоги електричних приладів приготування домашньої ковбаси було справою довгою і важкою. Тому, готували її не часто — на Різдво чи Великдень....