Рецепт Рибні ковбаски під лимонним соусом

Рецепт Рибні ковбаски під лимонним соусом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Для приготування цих рибних ковбасок, звичайно, трохи доведеться повозитися, але результат того вартий. Готуються з 3х видів рибного фаршу і подаються з пікантним лимонним соусом. раджу приготувати.

опис приготування:

Ці рибні ковбаски дуже ситні і смачні, сподобаються і дорослим, і дітям. У рецепті червону рибу можна замінити на будь-яку іншу, креветки можна прибрати. Також годі й обсмажувати ковбаски, а подати їх у вареному вигляді. Соус рекомендую залишити без змін, він дуже смачний і чудово підходить до рибних страв.

  • розмарин сушений— 1/2 чайних ложки(посипання)
  • чебрець сухий— 1/2 чайних ложки(посипання)
  • паприка мелена— 1/2 чайних ложки(посипання)
  • петрушка сушена— 1/2 чайних ложки(посипання)
  • сіль— За смаком(посипання)
  • Вершкове масло— 120 грам(соус)
  • Огірки мариновані— 2 штуки(соус)
  • петрушка— 4 штуки(соус)
  • лимон— 1/2 штуки(соус)
  • сіль— За смаком(соус)
  • риба біла— 600 грам(філе)
  • риба червона— 300 грам
  • креветки— 100 грам
  • білок яєчний— 1 штука
  • вершки— 100 мілілітрів
  • кріп— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 1 1. Всю рибу і креветки пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в фарш з допомогою блендера.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 2 2. Цибулю і моркву наріжте дрібними кубиками.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 3 3. Обсмажте до золотистого стану. прохолодний.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 4 4. Додайте до фаршу моркву з цибулею і нарізаний кріп.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 5 5. сформуйте ковбаски, загорніть їх в плівку, як цукерку.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 6 6. Потім загорніть у фольгу.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 7 7. відваріть 10 хвилин в киплячій воді.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 8 8. Дістаньте ковбаски з плівки, обваляйте їх в посипання і обсмажте в оливковій олії.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 9 9. Для соусу наріжте петрушку і огірки дрібними кубиками.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 10 10. Розтопити вершкове масло.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 11 11. Додайте сік і цедру лимона, петрушку з огірками, доведіть до кипіння. Не забудьте посолити.

Рибні ковбаски під лимонним соусом - фото крок 12 12. Подайте ковбаски з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Риба під вершково-лимонним соусом

Рагу після татаро

Цей рецепт не прив'язаний до якоїсь однієї конкретної рибі, адже ви можете запікати практично будь-яке рибне філе під вершково-лимонним соусом. Блюдо виглядає дуже красиво, виходить ситним і смачним! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування риби під вершково-лимонним соу...

Риба з лимонним соусом

Риба з лимонним соусом

Рецепт приготування смаженої риби з соусом з білого вина, лимона і масла. опис приготування: Вилити вино в більшу сковороду. Згорнути кожне філе в рулет. Викласти на сковороду, приправити сіллю і меленим перцем. Викласти два перекривають один одного скибочки лимона на кожен шматок риби. Довес...

Рибні котлети під соусом в духовці

Рибні котлети під соусом в духовці

Смачно і просто, шукаєте саме такий варіант обіду або вечері? Тоді швидше відкривайте цей простий рецепт рибних котлет під соусом в духовці! ароматичний, ніжно, ситно і дуже смачно. Спробуйте! опис приготування: Як і личить смачним рибних страв, я обожнюю поєднувати ці котлетки з картопляним п...

Риба, запечена з лимонним маслом

Риба, запечена з лимонним маслом

Якщо ви любите прості, корисні і смачні варіанти гарячих страв, сміливо беріть на замітку цей класний рецепт. Рибка виходить дійсно фантастичною з мінімальними зусиллями і інгредієнтами. опис приготування: В даному випадку використовується філе тілапії, але ви можете запекти таким чином будь-я...

Польські ковбаски

Польські ковбаски

Рецепт приготування польських ковбасок. опис приготування: Біла ковбаса (стать. «Біла ковбаса») - традиційна страва польської кухні. У минулі часи без допомоги електричних приладів приготування домашньої ковбаси було справою довгою і важкою. Тому, готували її не часто — на Різдво чи Великдень....