Рецепт Риба з овочами, запечена в фользі
Класика жанру сімейної вечері — риба з овочами, запечена в фользі. Під біле вино це легке і, в той же час, соковите блюдо йде просто дивовижно. рекомендую спробувати.
опис приготування:
По суті, даний рецепт приготування універсальний. Риба з овочами, запечена в фользі — не з тих страв, рецепти яких потрібно в строгості дотримувати. при бажанні, пропорції і наявність овочів можна варіювати скільки завгодно. Рибу теж можна використовувати будь-яку — не тільки червону, але і білу, і яку завгодно. головне — принцип приготування, Котрий, сподіваюся, тепер вам зрозумілий.
Буду рада почути відгуки тих, хто спробує приготувати рибу з овочами, запечену у фользі, по даним рецептом Удачі!
- файл gorbuši— 150 грам(можно заменить филе другой красной рыбы)
- Картопля— 100 грам
- Буряк— 70 грам
- морква— 70 грам
- перець червоний— 70 грам
- Цибуля ріпчаста— 50 грам
- часник— 2 зубчики
- лимон— 1/2 штуки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 1/2 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
Рыбу хорошенько вымыть, посолити і поперчити за смаком.
всі овочі, крім буряка, обжарить в сковороде на сильном огне в течение 2 хвилин, помішуючи. Со свеклой проделываем то же самое, але окремо — це робиться для того, чтобы другие овощи не покрасились в свекольный цвет.
На противень выкладываем фольгу, на неї — обжаренные кубики свеклы.
На свеклу выкладываем кусок рыбы, на рибу — скибочку лимона.
нарешті, сверху выкладываем обжаренные кубики других овощей.
Накрываем все это дело сверху фольгой, формируя конвертик. випікаємо 15-20 хвилин при 190 градусах. Перед подачею скропити лимонним соком.
Подібні рецепти
Гороховий суп-пюре з сухариками
Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом риби, запеченої у фользі. Дуже святкове пікантне блюдо на всі випадки життя! опис приготування: Риба прекрасно підходить для запікання. Можна брати і річкову, і морську, в останній менше кісток. Для приготування риби, запеченої у фользі в цей раз...
Риба, запечена під овочами
дотримуючись пост, здавалося б, особливо себе не побалуешь. Але є чудове блюдо з риби, запеченої під овочами, яке урізноманітнює пісне меню і наситить вас і ваших близьких. опис приготування: Щоб приготувати рибу, запечену під овочами в домашніх умовах, необхідно: розморозити філе риби, наріза...
Риба, запечена в духовці з овочами
Коли мене запитують, як приготувати рибу, запечену в духовці з овочами, я відразу згадую цей рецепт. Я часто готую її на свята, які ми відзначаємо в вузькому колі, або просто на обід. опис приготування: Для гарніру чудово підійде картопляне пюре або рис. Все залежить від ваших особистих перева...
Риба на решітці в фользі
На рибалці або пікніку на природі незамінним може стати рецепт приготування риби на решітці в фользі. Він підійде для будь-якого сорту рибки, завдяки універсальності спецій і простоті. опис приготування: Цей класичний рецепт риби на решітці в фользі можна доповнити також свіжими травами для ар...
Риба з картоплею у фользі
Хочете зробити корисний і смачний обід або вечерю для всієї родини? Тоді погляньте на рецепт приготування риби з картоплею у фользі. Ніжна рибка з гарніром — це завжди вдала ідея. опис приготування: Рецепт приготування риби з картоплею у фользі можна доповнити також іншими овочами — помідором,...