Рецепт Риба з соусом по-марокканські
Кохаю, коли рибне філе виходить соковитим і набуває додаткові смакові відтінки. Якщо ви того ж думки, то цей рецепт для вас. У ньому відразу є гарнір і соус, які створять цю магію.
опис приготування:
ще важливо, що це блюдо вийшло не жирним і корисним, адже його ми будемо не смажити, а гасити. Все це ви дізнаєтеся, коли прочитаєте про те, як приготувати рибу з соусом по-марокканські. У міру пряний смак з соковитою основою і цікавим гарніром. Рецепт урізноманітнює звичне домашнє меню.
- Філе білої риби— 4 штуки(наприклад, палтус або сібас)
- Болгарський червоний перець— 1 штука
- Перець чилі сушений— 3 штуки
- часник— 5 зубчиків
- Braai— 1 пучок
- вода— 360 мілілітрів
- Оливкова олія— 80 мілілітрів
- паприка— 1 Ст. ложка
- куркума— 0,25 чайних ложки
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
2. Рибне філе натріть сіллю, перцем і куркумою. Викладіть його наступним шаром. Влийте воду в сковороду. Доведіть її до кипіння, а потім тушкуйте на середньому вогні 15 хвилин.
3. В окремому посуді перемішайте масло з паприкою. Влийте цю суміш на рибу. Доведіть все до кипіння, а потім тушкуйте ще 20 хвилин.
4. Риба по-марокканські готова! Подавайте її на подушці з болгарського перцю з соусом, тільки видаліть чилі перець. Смачного!
Подібні рецепти
Риба під соусом «терияки»
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під грибним соусом
Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...