Рецепт Риба в горщику з картоплею

Рецепт Риба в горщику з картоплею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Хотілося б розповісти вам про дуже простий спосіб, як приготувати рибу в горщику з картоплею і легким сметанним соусом. ситно, апетитно, корисно - чудове блюдо для всієї родини на вечерю чи обід.

опис приготування:

Якщо ви любите прості і корисні страви, тоді напевно часто використовуєте для приготування горщики. Це відмінний спосіб зберегти продукти соковитими і смачними. Рибка з овочами - прекрасна ідея! Що стосується соусу, то використовувати ви можете не тільки сметану, але також і томатний соус, наприклад. Зверху перед запіканням можете присипати жменею тертого сиру, щоб вийшла апетитна скоринка.

  • філе риби— 600-800 грам
  • Картопля— 5-7 штук
  • цибулина— 1-2 штук
  • морква— 2 штуки
  • крем— 1 Склянка
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Риба в горщику з картоплею - фото крок 1 1. Насамперед очистіть картопля і наріжте дрібними брусочками. Підсолити трохи за смаком. Викладіть на дно горщиків.

Риба в горщику з картоплею - фото крок 2 2. Очистіть цибулю і моркву, подрібніть. При бажанні можна їх трохи підсмажити на сковороді попередньо. Надішліть в горщик зверху картоплі.

Риба в горщику з картоплею - фото крок 3 3. рибку (ви можете вибрати будь-яку, як білу, так і червону) очистіть від кісточок і філе, наріжте невеликими шматочками.

Риба в горщику з картоплею - фото крок 4 4. Надішліть в горщики.

Риба в горщику з картоплею - фото крок 5 5. Склянка сметани з'єднайте з половиною склянки чистої води. додайте сіль, перець і перемішайте. Розподіліть соус рівномірно по горщикам.

Риба в горщику з картоплею - фото крок 6 6. Накрийте кришечками і відправте в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте приблизно годинку, періодично перевіряючи готовність.

Подібні рецепти

Риба з овочами в горщику

Запечена риба в горщику по-зауральські

Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною. опис приготування: Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить ...

Потрошки в горщику

Потрошки в горщику

споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати! опис приготування: Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі пот...

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...

Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички

Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички

Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...

Риба по-французьки з картоплею

Риба по-французьки з картоплею

Пропоную вашій увазі рецепт приготування риби по-французьки з картоплею — у Франції це блюдо назвали б гратеном. виключно смачно, красиво і ситно — спробуйте! опис приготування: Гратеном у Франції називають усі страви, які в процесі запікання набувають апетитну кірочку. Найчастіше це відбуває...