Рецепт Риба в горщику з картоплею
Хотілося б розповісти вам про дуже простий спосіб, як приготувати рибу в горщику з картоплею і легким сметанним соусом. ситно, апетитно, корисно - чудове блюдо для всієї родини на вечерю чи обід.
опис приготування:
Якщо ви любите прості і корисні страви, тоді напевно часто використовуєте для приготування горщики. Це відмінний спосіб зберегти продукти соковитими і смачними. Рибка з овочами - прекрасна ідея! Що стосується соусу, то використовувати ви можете не тільки сметану, але також і томатний соус, наприклад. Зверху перед запіканням можете присипати жменею тертого сиру, щоб вийшла апетитна скоринка.
- філе риби— 600-800 грам
- Картопля— 5-7 штук
- цибулина— 1-2 штук
- морква— 2 штуки
- крем— 1 Склянка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Очистіть цибулю і моркву, подрібніть. При бажанні можна їх трохи підсмажити на сковороді попередньо. Надішліть в горщик зверху картоплі.
3. рибку (ви можете вибрати будь-яку, як білу, так і червону) очистіть від кісточок і філе, наріжте невеликими шматочками.
4. Надішліть в горщики.
5. Склянка сметани з'єднайте з половиною склянки чистої води. додайте сіль, перець і перемішайте. Розподіліть соус рівномірно по горщикам.
6. Накрийте кришечками і відправте в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте приблизно годинку, періодично перевіряючи готовність.
Подібні рецепти
Запечена риба в горщику по-зауральські
Риба з овочами в горщику — дуже смачне і насичене блюдо для святкового столу. На відміну від смаженої риби, риба в горщику виходить більш ніжною і ароматною. опис приготування: Риба в горщику — це саме по собі смачна страва, а якщо додати свіжих овочів виходить ще краще! Вибір овочів залежить ...
Потрошки в горщику
споживання, приготовані в горщику - це прекрасне друга страва, яке припаде до смаку всім любителям курячих сердечок, шлуночків або печінки. раджу спробувати! опис приготування: Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування потрошки в горщику! Як і всі страви, запечені в горщиках, курячі пот...
Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...
Рагу ловлення в глиняному горщику з фрикадельками з індички
Практично дієтичне блюдо, так як готуватися без зайвих жирів і обжарок. Дуже ароматно і неймовірно смачно, і взагалі томлені страви завжди смачні. Одного такого горщика нам вистачило сім'єю з 4 людина пообідати. правда, всі їли з добавкою, таким чином, рагу зникло за обід. Пригощайтеся і Ви. кіл...
Риба по-французьки з картоплею
Пропоную вашій увазі рецепт приготування риби по-французьки з картоплею — у Франції це блюдо назвали б гратеном. виключно смачно, красиво і ситно — спробуйте! опис приготування: Гратеном у Франції називають усі страви, які в процесі запікання набувають апетитну кірочку. Найчастіше це відбуває...