Рецепт Риба, тушкована з кабачками

Рецепт Риба, тушкована з кабачками
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
цікаве поєднання — риба, тушкована з кабачками в домашніх умовах, чи не так? Овочі чудово поєднуються з рибою, доповнюючи її смак. Крім цього, блюдо в результаті вважається самостійним.

опис приготування:

готова риба, тушкована з кабачками в домашніх умовах — це відмінне блюдо, яке з апетитом їдять навіть маленькі діти. В якості основного інгредієнта краще брати готове філе білої риби, а овочі можете додавати будь-які (по бажанню). Перед подачею не забудьте притрусити зеленню петрушки.

  • філе риби (НЕК, минтай, лихоманка)  — 800 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • Кабачок— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
риба, тушкована з кабачками - фото крок 1 1. Ретельно моєму філе риби і нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо і перчимо до смаку. Якщо у вас є соєвий соус — можете додати кілька столових ложок і дати після цього рибі постояти близько 30 хвилин.

риба, тушкована з кабачками - фото крок 2 2. Нарізаємо цибулю і відправляємо його смажитися на сковороду.

риба, тушкована з кабачками - фото крок 3 3. Поки обсмажується цибуля, кільцями шаткуємо болгарський перець. Відправляємо його також смажитися.

риба, тушкована з кабачками - фото крок 4 4. Кубиками нарізаємо кабачок і змішуємо з овочами на сковороді. Овочі на повільному вогні обсмажуємо до утворення легкого золотистого кольору.

риба, тушкована з кабачками - фото крок 5 5. Поки овочі смажаться, нарізаємо зелень петрушки. Вона послужить доповненням і прикрасою.

риба, тушкована з кабачками - фото крок 6 6. Помідори слід подрібнити в блендері і залити отриманим морсом наші овочі. Є два варіанта: обсмажити рибу разом з овочами і залити після цього морсом або ж помістити її до заправки в сирому вигляді — так вона вийде варено-тушкованою. робіть так, як вам більше подобається.

риба, тушкована з кабачками - фото крок 7 7. Гаситься риба з овочами близько 25 хвилин на слабкому вогні і під закритою кришкою. Подавати можна як самостійну страву або разом з гарніром.

Подібні рецепти

Риба з кабачками в мультиварці

Риба тушкована під маринадом (класичний рецепт)

Відмінне дієтичне блюдо. Легке і низькокалорійне. бажаючим худнути — саме те! опис приготування: смачне, ніжне і соковите блюдо з риби і овочів за допомогою мультиварки приготувати дуже легко. Пропоную вам скористатися рецептом приготування риби з кабачками в мультиварці і смачно нагодувати св...

Риба, запечена з кабачками

Риба, запечена з кабачками

Дуже люблю запечену рибу, тому постійно шукаю нові способи її готувати. Нижче рецепт приготування риби, запеченої з кабачками, який я недавно спробував. опис приготування: Цей рецепт риби, запеченої з кабачками, передбачає попередню підготовку інгредієнтів. Спочатку овочі та рибу треба обсмажи...

Рибна запіканка з кабачками

Рибна запіканка з кабачками

Для любителів корисних і не дуже калорійних страв пропоную відмінний рецепт приготування рибної запіканки з кабачками, морквою і шпинатом. Це не складно, смачно і дуже апетитно. опис приготування: Це досить оригінальний, хоч і вельми простий рецепт рибної запіканки з кабачками. Таке блюдо чудо...

Рибні котлети з сиром і кабачками

Рибні котлети з сиром і кабачками

Хочу поділиться оригінальним рецептиком рибних котлет, в складі є і рибне м'ясо, і сир, і кабачки, і цибулю з часником! ще ароматні, смачно і легко! дивіться, пробуйте! опис приготування: У рецепті я не тільки розповім і покажу, як приготувати рибні котлети з сиром і кабачки, але і поділюся ма...

Рагу з кабачками, картоплею і капустою

Рагу з кабачками, картоплею і капустою

Що може бути смачніше в літній день, що не овочеве рагу. Приготуйте його з кабачків, молодої капусти, картоплі. Аромат молодого часнику і свіжої зелені доповнить цю неповторну гаму смаку. опис приготування: Рагу з овочів готується дуже просто і швидко. При цьому блюдо надзвичайно корисне, легк...