Рецепт Риба, тушкована в сметані
риба — це не тільки корисно, але і неймовірно смачно! Якщо ви втомилися від смаженого і запеченого — спробуйте рибу, тушковану в сметані в домашніх умовах. Страву можна приготувати і на будь-яке свято.
опис приготування:
Ніжніше і ароматні, ніж риба, тушкована в сметані в домашніх умовах, не може бути нічого. Для приготування цієї страви краще використовувати філе морської риби (щоб уникнути попадання кісток). Завдяки сметанному соусу шматочки в прямому сенсі слова будуть танути в роті, а петрушка в поєднанні зі сметаною додасть особливий аромат і смак.
- Філе морської риби— 700 грам
- морква— 2 штуки
- Цибуля— 2 штуки
- крем— 4 Ст. ложки
- лимон— 0,5 штуки
- Рослинна олія— 40 грам
- Сіль і приправи— За смаком
- зелень— За смаком
2. Нарізаємо дрібно філе (порційними шматочками). Розміщуємо рибу в спеціальну глибоку ємність, солимо і перчимо до смаку.
3. Нарізаємо на середній терці моркву і шаткуємо цибулю, після чого відправляємо на сковороду смажитися.
4. У підготовлену заздалегідь посуд наливаємо півтори склянки воли, додаємо сметану, сіль і приправи. Після цього масу слід добре розмішати і довести до однорідної консистенції.
5. Тепер черга підійшла і до рибку. Її слід обсмажити трохи з двох сторін, після чого зверху викласти обсмажені овочі. У самому кінці потрібно залити рибу сметанним соусом і поставити на середній вогонь.
6. Гаситься риба не більше 35 хвилин. Перед подачею полийте її соусом і притрусіть зеленню петрушки (по бажанню).
Подібні рецепти
Салат на свято
Рецепт приготування томленою риби з картоплею, kapersami, сметаною, майонезом, сиром і зеленню. опис приготування: Ловлення - спосіб приготування страв шляхом їх повільного тривалого гасіння. Томління риба виходить дуже соковитою і ніжною. приготування: картоплю очистити, нарізати на кубики і ...
Риба в сметані в духовці
Рибне філе в сметанному соусі - це смачний делікатес. Рибу необхідно їсти не рідше, ніж м'ясо, вона поповнить організм потрібними мікроелементами. ось рецепт, як приготувати рибу в сметані в духовці. опис приготування: Це мій улюблений рецепт. Філе виходить дуже м'яким, лимонний сік і гострий ...
Риба, тушкована під маринадом класична
Хочете зробити що-небудь смачненьке з рибкою? У мене є відмінна ідея в міру ситного, досить легкого, апетитного страви. поєднання овочів, риби і соусу — це дуже класно. раджу рецепт! опис приготування: Пропоную Вашій увазі нескладний спосіб, як приготувати рибу тушковану під маринадом класичну...
Риба, тушкована з кабачками
цікаве поєднання — риба, тушкована з кабачками в домашніх умовах, чи не так? Овочі чудово поєднуються з рибою, доповнюючи її смак. Крім цього, блюдо в результаті вважається самостійним. опис приготування: готова риба, тушкована з кабачками в домашніх умовах — це відмінне блюдо, яке з апетитом ...
Риба, тушкована в мультиварці
риба, тушкована в мультиварці, — це не тільки дуже апетитно, але корисно. Ніякого зайвого масла і жиру, лише натуральний смак улюбленої страви. опис приготування: риба, тушкована в мультиварці, в даному варіанті готується з картоплею. Це не тільки смачно, але і зручно, так як одночасно можна з...