Рецепт Салат з креветками, пюре з брокколі і печеними овочами

Рецепт Салат з креветками, пюре з брокколі і печеними овочами
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Салат від шеф-кухаря від Юрія Приємський — смачний, яскравий, корисний. Приготуйте будинку блюдо ресторанного рівня, рецепт якого розповів головний кухар ресторану "; Одеса ";.

опис приготування:

Як приготувати салат з креветками, брокколі і печеними овочами в домашніх умовах? Дуже просто! Просто дотримуйтесь покроковому рецептом, яким з нами поділився шеф-кухар. Отже, докладна інструкція приготування — перед вами.

1. промийте брокколі, розділіть їх на невеликі суцвіття і відваріть їх. Можна залити їх окропом і поварити кілька хвилин.

2. Відвареної броколі збити в блендері до однорідної маси.

3. Додати до збитого брокколі лимонний сік і вершки.

4. Потім в ту ж миску додати сіль, цукор, перець і крапельку майонезу. перемішати.

5. Викласти отриману масу на тарілку.

6. Зверху викласти листя салату айсберг і бостон.

7. Додати до композиції обсмажені на грилі часточки кабачка і баклажана (під час приготування овочів додаємо трохи часнику, бальзамічного оцту, соусу теріякі і перцю чилі).

8. основний інгредієнт — обсмажені на олії креветки. Під час прожарювання додати сіль і трохи перцю. Креветки смажаться на середньо-високому вогні.

9. Перед подачею салат посипати тертим пармезаном, сушеним гранатом, насінням кунжуту і заправляємо сумішшю з оливкової олії з соком лимона.

Смачного!


  • брокколі— 1 штука
  • listyya салат айсберг, Бостон— За смаком
  • кабачок— 1 штука
  • баклажан— 1 штука
  • креветки— 250 грам
  • часник— 1 зубчик
  • вершки— 50 мілілітрів
  • майонез— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • бальзамічний оцет— За смаком
  • лимон— За смаком
  • соус теріякі— За смаком
  • перець чилі— За смаком
  • оливкова олія— За смаком
  • сир пармезан— За смаком
  • сушений гранат— За смаком
  • насіння кунджута— За смаком
Як приготувати салат з креветками, брокколі і печеними овочами в домашніх умовах? Дуже просто! Просто дотримуйтесь покроковому рецептом, яким з нами поділився шеф-кухар. Отже, докладна інструкція приготування — перед вами.

1. промийте брокколі, розділіть їх на невеликі суцвіття і відваріть їх. Можна залити їх окропом і поварити кілька хвилин.

2. Відвареної броколі збити в блендері до однорідної маси.

3. Додати до збитого брокколі лимонний сік і вершки.

4. Потім в ту ж миску додати сіль, цукор, перець і крапельку майонезу. перемішати.

5. Викласти отриману масу на тарілку.

6. Зверху викласти листя салату айсберг і бостон.

7. Додати до композиції обсмажені на грилі часточки кабачка і баклажана (під час приготування овочів додаємо трохи часнику, бальзамічного оцту, соусу теріякі і перцю чилі).

8. основний інгредієнт — обсмажені на олії креветки. Під час прожарювання додати сіль і трохи перцю. Креветки смажаться на середньо-високому вогні.

9. Перед подачею салат посипати тертим пармезаном, сушеним гранатом, насінням кунжуту і заправляємо сумішшю з оливкової олії з соком лимона.

Смачного!


Подібні рецепти

Пиріг з апельсиновим йогуртом і печеними яблуками

Тарту з помідорами і печеними перцями

Рецепт приготування пирога з йогуртом, апельсином, цедрою і печеними яблуками. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. Довести 4 склянки води до кипіння в середній каструлі. Додати апельсин і варити 5 хвилин. Злити воду, залити в каструлю 4 с...

Рис з овочами і креветками

Рис з овочами і креветками

Морепродукти і рис присутні в багатьох кухнях світу. Їх люблять у країнах, які знаходяться на березі моря або океану. А таких немало. Тільки страви з цими інгредієнти виходять абсолютно різними. опис приготування: Я віддаю перевагу італійську кухню, тому і вибрала цей рецепт. Тим більше, що не...

Рис з овочами, креветками і кальмарами

Рис з овочами, креветками і кальмарами

Пропоную незвичайну подачу рису з овочами, креветками і кальмарами. кількість порцій: 2 Мал— 300 грам(пропарений) морква— 1 штука креветки— 14 штук кальмар— 2 штуки цибуля ріпчаста— 1 штука помідор— 1 штука перець солодкий жовтий— 1 штука брокколі— 5 штук(суцвіть) цибуля зелена— 3 штуки(гілочки...

Рис з овочами, кропом і креветками

Рис з овочами, кропом і креветками

Рецепт приготування популярного китайського блюда. кількість порцій: 4 Мал— 250 грам сіль— 1 щіпка(за смаком) фенхель— 1 штука червоний перець— 1 штука креветки— 250 грам лимон— 1/2 штуки(сік) родзинки— 2 Ст. ложки кунжутну олію— 2 Ст. ложки яблуко— 1 штука соєвий соус— 1 штука складові: ...

Салат з брокколі і печериць

Салат з брокколі і печериць

У цьому рецепти ви дізнаєтеся, як приготувати салат з брокколі і печериць. Мода на брокколі прийшла до нас в 30-і рр. минулого століття. З тих пір овоч не втрачає популярності і прикрашає собою багато страв! опис приготування: Такий салат не вважається занадто калорійним, навіть незважаючи на ...