Рецепт Риба, томління в сметані

Рецепт Риба, томління в сметані
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування томленою риби з картоплею, kapersami, сметаною, майонезом, сиром і зеленню.

опис приготування:

Ловлення - спосіб приготування страв шляхом їх повільного тривалого гасіння. Томління риба виходить дуже соковитою і ніжною.

приготування:

картоплю очистити, нарізати на кубики і обсмажити в сковороді. Розрізати рибу на шматочки середнього розміру, викласти в сковороду і обсмажити. Подрібнити гриби і обсмажити. Викласти в горщик картопля, гриби, філе судака і каперси, розміщуючи їх шарами. Залити зверху сметаною і майонезом. Поставити в духовку і томити, додаючи бульйон, протягом 10-15 хвилин. Посипати зверху тертим сиром і подрібненою зеленню, помістити в духовку і запікати, поки сир не розплавиться.


  • філе судака— 120 грам
  • борошна— 6 грам
  • картоплі— 145 грам
  • каперсов или соленых огурцов— 25 грам
  • печериць— 90 грам
  • зелений— 4 грами
  • майонез— 30 грам
  • сметани— 20 грам
  • сиру— 10 грам
  • бульйону— 50 грам
  • рослинної олії— 20 грам
Ловлення - спосіб приготування страв шляхом їх повільного тривалого гасіння. Томління риба виходить дуже соковитою і ніжною.

приготування:

картоплю очистити, нарізати на кубики і обсмажити в сковороді. Розрізати рибу на шматочки середнього розміру, викласти в сковороду і обсмажити. Подрібнити гриби і обсмажити. Викласти в горщик картопля, гриби, філе судака і каперси, розміщуючи їх шарами. Залити зверху сметаною і майонезом. Поставити в духовку і томити, додаючи бульйон, протягом 10-15 хвилин. Посипати зверху тертим сиром і подрібненою зеленню, помістити в духовку і запікати, поки сир не розплавиться.


Подібні рецепти

Риба, тушкована в сметані

Баранячі реберця, томління під цибулею

риба — це не тільки корисно, але і неймовірно смачно! Якщо ви втомилися від смаженого і запеченого — спробуйте рибу, тушковану в сметані в домашніх умовах. Страву можна приготувати і на будь-яке свято. опис приготування: Ніжніше і ароматні, ніж риба, тушкована в сметані в домашніх умовах, не м...

Риба в сметані в духовці

Риба в сметані в духовці

Рибне філе в сметанному соусі - це смачний делікатес. Рибу необхідно їсти не рідше, ніж м'ясо, вона поповнить організм потрібними мікроелементами. ось рецепт, як приготувати рибу в сметані в духовці. опис приготування: Це мій улюблений рецепт. Філе виходить дуже м'яким, лимонний сік і гострий ...

Піца в духовці (тісто на сметані)

Піца в духовці (тісто на сметані)

Рецептів піци дуже багато, кожен може знайти відповідний для себе. поспішаю розповісти, як приготувати піцу в духовці (тісто на сметані). Піца виходить тонкої, готується дуже просто і швидко. опис приготування: Готував піцу за цим рецептом вже багато разів. В якості начинки можна використовува...

Нирки в сметані

Нирки в сметані

Рецепт приготування яловичих нирок, тушкованих з грибами та цибулею в сметані. опис приготування: Нирки в сметані - традиційне блюдо російської кухні. Перед приготуванням вони вимагають обов'язкового замочування. Нирки добре подавати з вареною картоплею або картопляним пюре. приготування: вими...

Пампушки на сметані

Пампушки на сметані

солоденькі, пухленькие бездрожжевые пышечки, прямо як в дитинстві! Порадуйте і ви своїх дітлахів цієї чудової випічкою. Готуються пампушки дуже швидко! опис приготування: Я вважаю за краще такі пампушки смажити на сковороді в маслі, багато жиру вони не вбирають. Але якщо для вас це неприйнятно...