Рецепт Риба, тушкована під маринадом класична

Рецепт Риба, тушкована під маринадом класична
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Хочете зробити що-небудь смачненьке з рибкою? У мене є відмінна ідея в міру ситного, досить легкого, апетитного страви. поєднання овочів, риби і соусу — це дуже класно. раджу рецепт!

опис приготування:

Пропоную Вашій увазі нескладний спосіб, як приготувати рибу тушковану під маринадом класичну. Використовувати можна будь-яку білу рибку, але бажано взяти виключно філе. Подавати до столу блюдо можете з будь-яким гарніром. До речі, така риба смачна не тільки в гарячому вигляді, але і в холодному.

  • філе риби— 450 грам
  • цибулина— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • часник— 3-4 зубчиків
  • помідори— 1-2 штук
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • оцет— 1 Ст. ложка(винний або яблучний)
  • Сіль і перець— За смаком
риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 1 1. рибку вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками. У глибоку миску просійте борошно, додайте спеції і сіль.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 2 2. Кожен шматочок рибки обваляйте в борошні з усіх боків.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 3 3. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і обсмажте буквально по 3 хвилини з кожного боку.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 4 4. Поки смажиться риба очистіть і подрібніть овочі.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 5 5. Зніміть рибу з вогню і відкладіть. на сковороду, за потреби, додайте ще трохи олії і викладіть овочі. Додайте сіль і цукор. Томіть на середньому вогні хвилин 10, помішуючи.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 6 6. Додайте томатну пасту, оцет і за бажанням спеції або сушені трави.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 7 7. Влийте гарячу воду (близько 1-1.5 склянки), доведіть до кипіння і дайте проваритися маринаду хвилин 5-7.

риба, тушкована під маринадом класична - фото крок 8 8. Додайте рибку і залиште на повільному вогні ще хвилин на 10, щоб риба повністю приготувалася і просочилася смаками маринаду. Смачного!

Подібні рецепти

Риба під маринадом в духовці

Риба під маринадом класична в духовці

Якщо ви хочете почастувати своїх близьких смачним і легким стравою, то подивіться, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Рибу можна брати будь-яку на свій розсуд і за можливості. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати рибу під маринадом в духовці. Для приготування ...

Риба з овочами під маринадом

Риба з овочами під маринадом

На обід або вечерю соковита рибка з овочами - то, що треба. Ця страва чудово поєднується з будь-яким гарніром, а також підходить для дитячого меню. Пропоную вам докладний і простий рецепт приготування. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу, що є кілька варіантів, як приготувати р...

Рибні котлети під маринадом

Рибні котлети під маринадом

Рецепт приготування рибних котлет під маринадом - для вас! Поділюся з задоволенням, тому що це дійсно хороша ідея для вечері або сімейного обіду. Рідні будуть в захваті, це смачно! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати рибні котлети під маринадом. смачно, ситно і дуже по-дом...

Салака під маринадом

Салака під маринадом

Дуже смачна страва виходить на всі випадки до столу. кількість порцій: 6-8 салака свіжа— 1200  грам морква— 1000 грам часник буряка— 500 грам масло рослинне— 200 грам томатний соус (будь-який)  — 100 грам сіль— 20 грам(за смаком) мука для обваливания салаки— 150  грам 1.Салаку обваляти в б...

Риба в маринаді класична

Риба в маринаді класична

Цей рецепт сподобається всім любителям риби. Сьогодні ви дізнаєтеся як приготувати рибу в маринаді класичну. Результат вас приємно здивує, обіцяю. Буде дуже смачно, швидко і легко! опис приготування: Риба під маринадом, приготована за класичним рецептом вийде дуже смачною! При подачі рекоменду...