Рецепт Риба по-марокканські
Шанувальники гострих і пряних страв східної кухні, можливо, буде розчаровані — рецепт риби по-марокканські "; екзотичним" назвати важко. Але блюдо виходить дуже смачне — і зовсім нескладна!
опис приготування:
В цілому, марокканська кухня відрізняється яскравістю, різноманіттям, широким використанням спецій і прянощів, фруктів і овочів, зелений, а також морепродуктів. Вона широко відома за межами Африки — в багатьох ресторанах по всьому світу подають так звані "; Тажіна" — марокканське традиційне блюдо з м'яса або риби в спеціальній глиняному посуді, яка носить ту ж назву. Останнім часом навіть в Росії (маються на увазі, природно, великі міста) можна придбати кус-кус — крупу, яка в Марокко поширена не менше, ніж у нас гречка і пшоно. Але більшість інгредієнтів, необхідних для приготування марокканських страв, у нас купити як і раніше непросто.
Цей рецепт риби по-марокканські — приємний виняток з правила. всі компоненти, які вам знадобляться — морська риба середнього розміру (типу сибаса), лимон, зелень, не кажучи вже про цибулі і часнику — загальнодоступні навіть в глибинці. Так що побалувати себе цим смачним блюдом може практично кожен!
- риба— 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- часник— 1-2 зубчиків
- лимон— 0,5 штуки
- пучок базиліка— 1 штука
- пучок кінзи— 1 штука
- Масло оливкове— 3-4 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Видавити сік з половинки лимона.
Почистити цибулю і часник. За допомогою блендера подрібнити зелень і овочі. Додати лимонний сік і масло, перемішати.
Кожну рибу нафарширувати сумішшю.
Укласти на застелений фольгою або пекарської папером деко.
Запікати в розігрітій до 200 ° С духовці до золотистого кольору — приблизно 20 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Морква по-корейськи з капустою
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...