Рецепт Риба по-марокканські

Рецепт Риба по-марокканські
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Шанувальники гострих і пряних страв східної кухні, можливо, буде розчаровані — рецепт риби по-марокканські "; екзотичним" назвати важко. Але блюдо виходить дуже смачне — і зовсім нескладна!

опис приготування:

В цілому, марокканська кухня відрізняється яскравістю, різноманіттям, широким використанням спецій і прянощів, фруктів і овочів, зелений, а також морепродуктів. Вона широко відома за межами Африки — в багатьох ресторанах по всьому світу подають так звані "; Тажіна" — марокканське традиційне блюдо з м'яса або риби в спеціальній глиняному посуді, яка носить ту ж назву. Останнім часом навіть в Росії (маються на увазі, природно, великі міста) можна придбати кус-кус — крупу, яка в Марокко поширена не менше, ніж у нас гречка і пшоно. Але більшість інгредієнтів, необхідних для приготування марокканських страв, у нас купити як і раніше непросто.

Цей рецепт риби по-марокканські — приємний виняток з правила. всі компоненти, які вам знадобляться — морська риба середнього розміру (типу сибаса), лимон, зелень, не кажучи вже про цибулі і часнику — загальнодоступні навіть в глибинці. Так що побалувати себе цим смачним блюдом може практично кожен!

  • риба— 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • часник— 1-2 зубчиків
  • лимон— 0,5 штуки
  • пучок базиліка— 1 штука
  • пучок кінзи— 1 штука
  • Масло оливкове— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Риба по-марокканські - фото крок 1 рибу почистити, випатрати, вимити. обсушити. Натерти сіллю і перцем.

Риба по-марокканські - фото крок 2 Видавити сік з половинки лимона.

Риба по-марокканські - фото крок 3 Почистити цибулю і часник. За допомогою блендера подрібнити зелень і овочі. Додати лимонний сік і масло, перемішати.

Риба по-марокканські - фото крок 4 Кожну рибу нафарширувати сумішшю.

Риба по-марокканські - фото крок 5 Укласти на застелений фольгою або пекарської папером деко.

Риба по-марокканські - фото крок 6 Запікати в розігрітій до 200 ° С духовці до золотистого кольору — приблизно 20 хвилин.
Смачного!

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Морква по-корейськи з капустою

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...