Рецепт Риба під соусом
Очень вкусна красная рыба. Она богата минералами и микроэлементами, в ней есть Омега3 и вообще она просто вкусная. Готовить ее можно по всякому. Я предлагаю такой вариант.
опис приготування:
Гарнир к такому блюду не требуется. Дуже смачна рибка. Соус очень похож на Бешамель и отлично подходит к рыбе.
- Форель или семга— 1 кілограм
- Рослинна олія— 50 мілілітрів
- Вершкове масло— 50 грам
- борошно— 1,5 Ст. ложки
- Вершки або молоко— 2-2,5 склянки
- Мускатний горіх— 1 грам
- сіль, спеції— За смаком
- петрушка— 1 пучок
Подготовленную рыбу обжарить на сковороде с добавлением растительного масла.
В сковороде распустите растительное и сливочное масло одновременно. Как только сливочное масло разойдется, добавьте в сковороду муку. Змішайте масло з борошном, дав муке обжариться до легкого орехового аромата. Борошно лишь на 1 тон станет темнее.
Влийте вершки або молоко. Перемешайте быстро так, чтоб мука не взялась комками. Если вдруг у ваш вымешать муку с молоком не выйдет. Перелейте массу на мелкое сито и перетрите. Теперь в однородный соус добавьте специи, мускатный орех и измельченную зелень.
У нас выйдет вот такой однородный соус.
На тарелку выложите обжаренную рыбку. полийте соусом.
Подібні рецепти
Червона риба під соусом в духовці
Я дуже люблю страви на грилі. Коли немає можливості готувати на природі, я використовую сковороду гриль. Виходить водночас і смачно, і корисно. розповім, як приготувати рибу під часниковим соусом. опис приготування: Готуйте частіше страви на грилі. Це набагато корисніше і дієтично, ніж якщо пр...
Риба під вершковим соусом
В якості основної страви пропоную взяти на озброєння цей апетитний, дуже оригінальний і досить нескладний варіант, як приготувати рибу під вершковим соусом з авокадо. опис приготування: Коли немає часу або бажання довго стояти біля плити, рецепт приготування риби під вершковим соусом, на який ...
Риба під сметанним соусом в духовці
Блюдо за рецептом, як приготувати рибу під сметанним соусом в духовці, виходить дієтичним, низькокалорійним і вітамінним. Готую його до вечері або на обід. Можна брати будь-яку за смаком рибку. опис приготування: Декілька разів на тиждень готую рибу, намагаюся робити її по-різному, щоб урізном...
Риба під соусом «бешамель» в духовці
Дуже люблю такі рецепти як цей. Коли витрачається мінімум зусиль, а виходить неймовірно смачну вечерю! Із задоволенням покажу вам як приготувати ніжну рибу під соусом "; Бешамель" в духовці! опис приготування: Для цього рецепта знадобиться будь-яка риба без кісток, я зупинила свій вибір на мин...
Риба під грибним соусом
Продовжую свої кулінарні експерименти з рибними стравами, на цей раз поділюся варіантом, як приготувати рибу під грибним соусом. Смачно з таким соусом буде подати як білу, так і червону рибку. опис приготування: Риба під грибним соусом - це відмінне частування до вечері. Таким чином можна приг...