Рецепт мигдалевого пирога

Рецепт мигдалевого пирога
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Яке ж безліч варіантів випічки до чаю існує. І все хочеться спробувати. Ось недавно готувала мигдальний пиріг. приголомшливо смачно, ароматні і просто. Рекомендую і вам спробувати.

опис приготування:

Відмінна випічка до чаю, яка прикрасить будь-який святковий стіл або стане відмінним доповненням щоденного меню. Структура пирога виходить дуже ніжна, він не запікається дуже сильно, в готовому вигляді він світло-коричневий. А ось і рецепт, як приготувати мигдальний пиріг.

  • Миндаль чищенный— 225 грам
  • цукор— 225 грам
  • яйця— 4 штуки
  • цедра апельсина— 1 штука
  • обкладинка— 0,5 чайних ложки
1 Подрібніть мигдаль в крихту за допомогою блендера або комбайна.

2 За допомогою терки зніміть з апельсина цедру.

3 Змішайте мигдаль з цукром, цедрою і корицею.

4 Вбийте яйця і перемішайте з мигдалем виделкою. міксером не можна.

5 Змастіть форму маслом або посипати борошном. вилийте тісто.

6 Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте пиріг 45 хвилин.

7 Прикрасьте за бажанням і подавайте до столу.

8 Смачного!

Подібні рецепти

Рецепт ананасового пирога

Рецепт повітряного пирога

Пропоную вам подивитися рецепт ананасового пирога, який я недавно знайшла. Готувати будемо на основі печива, консервованого ананаса і Дірн вершків. Вийде повітряне і апетитне ласощі. опис приготування: потрібно зауважити, що при всій простоті пиріг виходить дуже вишуканим на смак. Тут можна ек...

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...

Простий рецепт крем-брюле

Простий рецепт крем-брюле

Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...

Рецепт баклажановой икры

Рецепт баклажановой икры

Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму. опис приготування: По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В да...

Рецепт млинців з печінки

Рецепт млинців з печінки

Як відомо, печінку — дуже корисний продукт, але, на жаль, не все любят ее. Приготовленные блины из печенки даже дети едят с удовольствием. Это блюдо понравится всей вашей семье. Спробуйте! опис приготування: Всі знають, что блины из печенки — это хлопотливое и капризное блюдо. Сегодня предлага...