Рецепт мигдалевого пирога
Яке ж безліч варіантів випічки до чаю існує. І все хочеться спробувати. Ось недавно готувала мигдальний пиріг. приголомшливо смачно, ароматні і просто. Рекомендую і вам спробувати.
опис приготування:
Відмінна випічка до чаю, яка прикрасить будь-який святковий стіл або стане відмінним доповненням щоденного меню. Структура пирога виходить дуже ніжна, він не запікається дуже сильно, в готовому вигляді він світло-коричневий. А ось і рецепт, як приготувати мигдальний пиріг.
- Миндаль чищенный— 225 грам
- цукор— 225 грам
- яйця— 4 штуки
- цедра апельсина— 1 штука
- обкладинка— 0,5 чайних ложки
2 За допомогою терки зніміть з апельсина цедру.
3 Змішайте мигдаль з цукром, цедрою і корицею.
4 Вбийте яйця і перемішайте з мигдалем виделкою. міксером не можна.
5 Змастіть форму маслом або посипати борошном. вилийте тісто.
6 Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте пиріг 45 хвилин.
7 Прикрасьте за бажанням і подавайте до столу.
8 Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт повітряного пирога
Пропоную вам подивитися рецепт ананасового пирога, який я недавно знайшла. Готувати будемо на основі печива, консервованого ананаса і Дірн вершків. Вийде повітряне і апетитне ласощі. опис приготування: потрібно зауважити, що при всій простоті пиріг виходить дуже вишуканим на смак. Тут можна ек...
Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Простий рецепт крем-брюле
Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...
Рецепт баклажановой икры
Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму. опис приготування: По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В да...
Рецепт млинців з печінки
Як відомо, печінку — дуже корисний продукт, але, на жаль, не все любят ее. Приготовленные блины из печенки даже дети едят с удовольствием. Это блюдо понравится всей вашей семье. Спробуйте! опис приготування: Всі знають, что блины из печенки — это хлопотливое и капризное блюдо. Сегодня предлага...