Рецепт баклажановой икры

Рецепт баклажановой икры
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму.

опис приготування:

По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В данном случае мы готовим икру просто, щоб поїсти (в виде закуски). К ней хорошо подойдет мясо, птица и даже сосиски. Крім цього, такая икра станет отличной закуской. Ее можно подавать в горячем или холодном виде.

  • баклажани— 2-3  штуки
  • морква— 2-3  штуки
  • помідори— 3  штуки
  • Цибуля— 3  штуки
  • Болгарський перець— 2-3  штуки
  • часник— 2-3  зубчики
  • Сіль і спеції— За смаком
  • кріп— 20  грам
  • Рослинна олія— 50  грам
Рецепт баклажановой икры - фото крок 1 1. Приготовить баклажанную икру очень просто. зараз, в сезон этого замечательного овоща, будет грехом не приготовить это замечательное блюдо. Количество продуктов регулируйте сами.

Рецепт баклажановой икры - фото крок 2 2. Нарезаем все овощи кубиками и теперь будем их обжаривать прямо в кастрюле (можна в глибокій сковороді).

Рецепт баклажановой икры - фото крок 3 3. Відразу обсмажуємо цибулю, а через 5 минут обжарки на слабом огне добавляем нарезанную мелко морковь.

Рецепт баклажановой икры - фото крок 4 4. Добавляем нашинкованный болгарский перец, баклажаны и продолжаем обжаривать. Сіль і спеції додайте за смаком.

Рецепт баклажановой икры - фото крок 5 5. додаємо часник, зелень и немного воды, после чего тушим около 30 хвилин на слабкому вогні. В самом конце добавляем помидоры.

Рецепт баклажановой икры - фото крок 6 6. Я люблю, когда для овощной икры все овощи порезаны кубиками. Тушится икра до полной готовности около 35 хвилин.

Подібні рецепти

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Грінки з часником в духовці

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...

Простий рецепт крем-брюле

Простий рецепт крем-брюле

Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...

Рецепт млинців з печінки

Рецепт млинців з печінки

Як відомо, печінку — дуже корисний продукт, але, на жаль, не все любят ее. Приготовленные блины из печенки даже дети едят с удовольствием. Это блюдо понравится всей вашей семье. Спробуйте! опис приготування: Всі знають, что блины из печенки — это хлопотливое и капризное блюдо. Сегодня предлага...

Рецепт класичної пасти з томатами

Рецепт класичної пасти з томатами

Рецепт класичної пасти з томатами базовий в італійській кухні. В основі соусу свіжі томати і овочі. Густий і насичений соус з пастою - це блюдо, яке ідеально впишеться в вегетаріанське меню. опис приготування: Рецепт класичної пасти з томатами - невигадливий і дуже простий. італійці знають, як...

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (простий рецепт)

Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (простий рецепт)

Відмінні пиріжки для тих, у кого вже весняний настрій. Сьогодні я хочу розповісти вам рецепт приготування пиріжків з яйцем і зеленою цибулею. повірте, вони стануть вашими фаворитами. опис приготування: Прекрасний варіант домашніх пиріжків з начинкою. За бажанням блюдо можна урізноманітнити рис...