Рецепт баклажановой икры
Идеальный рецепт баклажановой икры, по которому она получается даже у начинающей хозяйки. Такую баклажановую икру можно есть сразу, а можна заготовити на зиму.
опис приготування:
По этому рецепту можно готовить баклажанную икру на зиму, только тогда добавляется уксус и икра стерилизуется. В данном случае мы готовим икру просто, щоб поїсти (в виде закуски). К ней хорошо подойдет мясо, птица и даже сосиски. Крім цього, такая икра станет отличной закуской. Ее можно подавать в горячем или холодном виде.
- баклажани— 2-3 штуки
- морква— 2-3 штуки
- помідори— 3 штуки
- Цибуля— 3 штуки
- Болгарський перець— 2-3 штуки
- часник— 2-3 зубчики
- Сіль і спеції— За смаком
- кріп— 20 грам
- Рослинна олія— 50 грам
2. Нарезаем все овощи кубиками и теперь будем их обжаривать прямо в кастрюле (можна в глибокій сковороді).
3. Відразу обсмажуємо цибулю, а через 5 минут обжарки на слабом огне добавляем нарезанную мелко морковь.
4. Добавляем нашинкованный болгарский перец, баклажаны и продолжаем обжаривать. Сіль і спеції додайте за смаком.
5. додаємо часник, зелень и немного воды, после чего тушим около 30 хвилин на слабкому вогні. В самом конце добавляем помидоры.
6. Я люблю, когда для овощной икры все овощи порезаны кубиками. Тушится икра до полной готовности около 35 хвилин.
Подібні рецепти
Грінки з часником в духовці
Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...
Простий рецепт крем-брюле
Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...
Рецепт млинців з печінки
Як відомо, печінку — дуже корисний продукт, але, на жаль, не все любят ее. Приготовленные блины из печенки даже дети едят с удовольствием. Это блюдо понравится всей вашей семье. Спробуйте! опис приготування: Всі знають, что блины из печенки — это хлопотливое и капризное блюдо. Сегодня предлага...
Рецепт класичної пасти з томатами
Рецепт класичної пасти з томатами базовий в італійській кухні. В основі соусу свіжі томати і овочі. Густий і насичений соус з пастою - це блюдо, яке ідеально впишеться в вегетаріанське меню. опис приготування: Рецепт класичної пасти з томатами - невигадливий і дуже простий. італійці знають, як...
Пиріжки з яйцем і зеленою цибулею (простий рецепт)
Відмінні пиріжки для тих, у кого вже весняний настрій. Сьогодні я хочу розповісти вам рецепт приготування пиріжків з яйцем і зеленою цибулею. повірте, вони стануть вашими фаворитами. опис приготування: Прекрасний варіант домашніх пиріжків з начинкою. За бажанням блюдо можна урізноманітнити рис...