Рецепт Ребра в мультиварці

Рецепт Ребра в мультиварці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Потрібно приготувати ситне і смачне блюдо, при цьому не втрачаючи часу і сил? Раджу всім свинячі ребра в в мультиварці. Реберця виходять дуже соковитими і просто тануть у роті. Спробуйте і не пошкодуєте!

опис приготування:

Мені дуже подобається рецепт, як приготувати ребра в мультиварці. Я використовую свинячі ребра, але ви можете взяти і яловичі, якщо вони вам більше до душі. Подавати такі ребра можна з будь-яким гарніром з відвареної картоплі, з круп, з макаронів або салату. При подачі актуальні будуть гірчиця, соус, зелень. До того ж рецепт дуже простий, який не потребує колосальних зусиль.

  • ребра свинячі— 1 кілограм
  • Цибуля— 300 грам
  • вода— 500 мілілітрів
  • Масло рослинне— За смаком
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • сіль— 1 Ст. ложка
1 Реберця помийте і порубати на невеликі шматочки.

2 У чашу мультиварки залийте рослинне масло і в режимі смаження розігрійте його.

3 Викладіть в чашу реберця і обсмажте їх з усіх боків.

4 Цибулю очистіть і поріжте кільцями.

5 Додайте цибулю до м'яса, приправити сіллю, поперчіть і додайте лавровий лист.

6 Залийте водою і поставте мультиварку в режим "; Гасіння" з 40-45 хвилин.

7 Потім поміняйте режим на "; Жарку" і готуйте до тих пір, поки не випарується вся вода.

8 Смачного!

Подібні рецепти

Ребра баранини в духовці

Помідори з насінням гірчиці на зиму

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...

Ребра барбекю

Ребра барбекю

Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...

Ребра на грилі

Ребра на грилі

Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...

Ребра по-чеськи

Ребра по-чеськи

Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця. опис приготування: Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної ку...

Ребра свинячі копчені

Ребра свинячі копчені

Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...