Рецепт Ребра на грилі
Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими.
опис приготування:
Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні творити чудеса. В цьому переконуєшся, коли починаєш насолоджуватися блюдом і розбиратися, як приготувати ребра на грилі. М'ясо не тільки просочується ароматами, але і розм'якшується під їх впливом, стає ніжним. Попередньо замариновані ребра готується швидко. рекомендую.
- свинячі ребра— 2-2,5 кілограма
- Перець чилі— 2 штуки
- розмарин гілочками— 5 штук
- паприка— За смаком
- сіль— За смаком
- Гострий червоний перець— За смаком
2. Вимийте перець чилі і розмарин. М'ясо посоліть з усіх боків і складіть в миску. Рясно посипте паприкою і зовсім небагато гострим перцем. Поріжте перець чилі шматочками, щоб прибрати зайву гостроту, видаліть насіння і додайте до ребер. З розмарину відірвіть листя і теж відправте в миску.
3. Ретельно перемішайте вручну. потрібно, щоб м'ясо рівномірно покрилося спеціями, накрийте і покладіть в холодильник годин на дванадцять.
4. дістаньте ребра. Обчистили їх від розмарину і перцю, щоб вони в процесі готування не пригоріли і не зіпсували смак м'яса. розпаліть мангал. Викладіть смужки ребер на решітку. Смажте до готовності з обох сторін. Ребра на грилі готові. Смачного.
Подібні рецепти
Шведські тефтелі
Для всіх любителів м'яса на вогні хочу запропонувати зовсім нескладний варіант, як приготувати ребра свинячі на грилі. соковиті всередині, з апетитною скоринкою з ароматних спецій і соусу Барбекю. опис приготування: У цьому рецепті немає конкретних пропорцій для спецій, так як ви самі можете с...
Ребра дракона в червоному вині
Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з ...
Ребра баранини в духовці
Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...
Ребра барбекю
Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...
Ребра яловичі в духовці з картоплею
Хороший товариш поділився зі мною чудесним рецептом приготування яловичих реберець з картоплею. Головна "; фішка" рецепт — це соус з гірчиці, меду, оцту і томатної пасти. Дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування ребер яловичих в духовці з картоплею. Обов'язк...