Рецепт Ребра свинячі копчені

Рецепт Ребра свинячі копчені
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте!

опис приготування:

Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені в домашніх умовах. Усе, що потрібно, крім інгредієнтів, це тирса, mantovarka, сковорода і фольга. За допомогою такої простої конструкції я і готую копчені ребра. Виходить - супер!

  • свинячі ребра— 500 грам
  • соус Унаги— 1 штука(баночка)
  • Сіль і перець— За смаком
Ребра свинячі копчені - фото крок 1 Попередньо маринуємо реберця в соусі Унагі з сіллю і перцем за смаком. маринуються ребра 2 години в холодильнику.

Ребра свинячі копчені - фото крок 2 Застеляємо тарілку фольгою і викладаємо в неї тирсу, окропивши їх водою. Ставимо тарілку на дно сковороди.

Ребра свинячі копчені - фото крок 3 Зверху я встановлюю верхню частину мантоварки на яку викладаю реберця. Накриваю сковороду кришкою і відправляю в духовку. Готую ребра при температурі 200 градусів 1,5 годин

Ребра свинячі копчені - фото крок 4 Готово! Смачного!

Подібні рецепти

Ребра свинячі на грилі

Ребра, запечені з овочами

Для всіх любителів м'яса на вогні хочу запропонувати зовсім нескладний варіант, як приготувати ребра свинячі на грилі. соковиті всередині, з апетитною скоринкою з ароматних спецій і соусу Барбекю. опис приготування: У цьому рецепті немає конкретних пропорцій для спецій, так як ви самі можете с...

Ребра свинячі в аерогрилі

Ребра свинячі в аерогрилі

Рецепт приготування ребер свинячих в аерогрилі хоч і зажадає від вас наявності незвичайних інгредієнтів будинку (деревна стружка і рідкий дим), але все ж залишається простим і приємним. А вже як смачно! опис приготування: Це дуже цікавий рецепт приготування ребер свинячих в аерогрилі саме за р...

Реберця копчені

Реберця копчені

Хто ж не любить ароматні копчені реберця! Секрет їх приготування полягає в правильній підготовці. Дивіться рецепт - все розповім по порядку. опис приготування: Реберця спочатку треба промаринувати, а потім вже коптити. Готові копчені реберця можна подавати як самостійне блюдо, також можна вико...

Ребра дракона в червоному вині

Ребра дракона в червоному вині

Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з ...

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини в духовці

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...