Рецепт Ребра по-чеськи
Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця.
опис приготування:
Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної кухні — реберця. Спробувавши їх хоча б один раз, вам безсумнівно захочеться знову і знову насолоджуватися їх ніжним пікантним смаком. Але ребра по-чеськи можна приготувати і в домашніх умовах. Вони виходять такими ж смачними, ніжними і ситними. Ребра по-чеськи можна подавати з відвареною картоплею, також вони можуть бути відмінною закускою до пива.
- свинячі ребра— 700 грам
- мед— 2-3 Ст. ложок
- Чорний мелений перець— 1-2 Щепоток
- пиво темне— 120 мілілітрів
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- сухий часник— 1/2 чайних ложки(або 2 зубчики свіжого)
- Гірчиця в зернах— 1 Чайна ложка
- Koriandr— 1/2 чайних ложки
- Червоний пекучий перець— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- паприка— 1/2 чайних ложки
У глибоку миску додаємо всі спеції, мідь, пиво, рослинна олія. Все це добре перемішуємо.
Перекладаємо реберця в миску з маринадом. добре перемішуємо, щоб все ребра були в маринаді, відправляємо їх в холодильник на пару годин.
Потім перекладаємо мариновані реберця в рукав для запікання. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Потім робимо температуру 120 і залишаємо реберця ще на хвилин 20-30.
Подібні рецепти
Смажена свинина в мультиварці
Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...
Ребра барбекю
Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...
Ребра на грилі
Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...
Ребра свинячі копчені
Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...
Ребра свинячі на грилі
Для всіх любителів м'яса на вогні хочу запропонувати зовсім нескладний варіант, як приготувати ребра свинячі на грилі. соковиті всередині, з апетитною скоринкою з ароматних спецій і соусу Барбекю. опис приготування: У цьому рецепті немає конкретних пропорцій для спецій, так як ви самі можете с...