Рецепт Ребра барбекю

Рецепт Ребра барбекю
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.
Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома.

опис приготування:

У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і приправ - дуже гармонійний!

  • реберця молодого поросяти— 1.8 кілограма
  • подрібнений часник— 5 зубчиків
  • білий цукор— 1 Ст. ложка
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
  • мелений чорний перець— 2 чайних ложки
  • порошок чилі— 2 чайних ложки
  • мелений кумін— 2 чайних ложки
  • темно-коричневий цукор— 1/2 склянки
  • оцет сидру— 1/2 склянки
  • кетчуп— 1/2 склянки
  • соус чилі— 1/4 склянки
  • Worcestershire соус— 1/4 склянки
  • лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • нарізану цибулю— 2 Ст. ложки
  • суха гірчиця— 1/2 чайних ложки
ребра барбекю - фото крок 1 ребра помийте, обсушити.

ребра барбекю - фото крок 2 Викладіть у жароміцних форму і посипте рубаним часником.

ребра барбекю - фото крок 3 Накрийте кришкою або фольгою і запікайте в духовці при 150 градусах 2,5 годину. Потім добре охолодіть.

ребра барбекю - фото крок 4 Змішайте коричневий цукор, перець, сіль, перець чилі і димар.

ребра барбекю - фото крок 5 Натріть отриманою сумішшю ребра і приберіть на кілька годин в холодильник.

ребра барбекю - фото крок 6 Змішайте білий цукор, яблучний оцет, кетчуп, соус чилі, лимонний сік, гірчицю, вустершскій соус, цибуля і Уваров трохи.

ребра барбекю - фото крок 7 Збризніть соусом ребра і обсмажте на грилі.

ребра барбекю - фото крок 8 Подавайте з соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Ребра баранини в духовці

Смажені лисички з цибулею

Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготуванн...

Ребра на грилі

Ребра на грилі

Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...

Ребра по-чеськи

Ребра по-чеськи

Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця. опис приготування: Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної ку...

Ребра свинячі копчені

Ребра свинячі копчені

Що може бути краще копчених свинячих ребер, та ще й під келишок холодного пива? Попередньо замариновані в соусі Унагі, ребра володіють чудовим смаком і яскравим копченим ароматом! пробуйте! опис приготування: Через "; хитрою" технології багато хто не знає, як приготувати ребра свинячі копчені ...

Ребра свинячі на грилі

Ребра свинячі на грилі

Для всіх любителів м'яса на вогні хочу запропонувати зовсім нескладний варіант, як приготувати ребра свинячі на грилі. соковиті всередині, з апетитною скоринкою з ароматних спецій і соусу Барбекю. опис приготування: У цьому рецепті немає конкретних пропорцій для спецій, так як ви самі можете с...