Рецепт Ребра баранини в духовці
Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні.
опис приготування:
хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготування цієї страви існує дуже багато, але я розповім вам свій варіант. Готувати ребра в духовці дуже просто, та й за часом зовсім недовго. Таке блюдо можна не тільки готувати на вечерю чи обід, але і на святковий стіл. Солодкий смак м'яса на кістці ідеально поєднується з кислуватим смаком бальзамічного оцту, а орегано додає м'ясу вишуканість. Влаштуйте своїм рідним і гостям свято живота!
- ребра баранини— 1 кілограм
- сіль— 1/2 Ст. ложки(за смаком)
- орегано— 1 Ст. ложка(за смаком)
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- Бальзамічний оцет— 3 Ст. ложки
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- мед— 3 Ст. ложки
- часник— 3-4 зубчиків
Потім розділяємо їх на окремі частини і перекладаємо в глибокий посуд.
Додаємо до ребер бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль, орегано, мідь, соєвий соус і часник, видавлений через прес. перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.
Деко застилає фольгою, викладаємо на неї реберця, відправляємо їх в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин.
Потім зменшуємо градуси до 180 і запікаємо баранячі ребра ще хвилин 7-10.
Готові ребра подавайте відразу гарячими, з будь-яким гарніром або овочами. А можна і просто зі свіжим шматочком хліба.
Подібні рецепти
Шампань коблер
Хороший товариш поділився зі мною чудесним рецептом приготування яловичих реберець з картоплею. Головна "; фішка" рецепт — це соус з гірчиці, меду, оцту і томатної пасти. Дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування ребер яловичих в духовці з картоплею. Обов'язк...
Ребра дракона в червоному вині
Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з ...
Ребра барбекю
Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...
Ребра на грилі
Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...
Ребра по-чеськи
Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця. опис приготування: Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної ку...