Рецепт Ребра баранини в духовці

Рецепт Ребра баранини в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Ребра баранини - це справжній делікатес. смачно приготовані, вони стануть відповідним блюдом для сімейної вечері і для святкового столу. Запечені баранячі реберця незвично смачні і ароматні.

опис приготування:

хочете дізнатися, як приготувати ребра баранини в духовці? Маринадів для приготування цієї страви існує дуже багато, але я розповім вам свій варіант. Готувати ребра в духовці дуже просто, та й за часом зовсім недовго. Таке блюдо можна не тільки готувати на вечерю чи обід, але і на святковий стіл. Солодкий смак м'яса на кістці ідеально поєднується з кислуватим смаком бальзамічного оцту, а орегано додає м'ясу вишуканість. Влаштуйте своїм рідним і гостям свято живота!

  • ребра баранини— 1 кілограм
  • сіль— 1/2 Ст. ложки(за смаком)
  • орегано— 1 Ст. ложка(за смаком)
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Бальзамічний оцет— 3 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • мед— 3 Ст. ложки
  • часник— 3-4 зубчиків
Ребра баранини в духовці - фото крок 1 Ребра баранини необхідно промити під проточною водою і добре обсушити паперовими рушниками.

Ребра баранини в духовці - фото крок 2 Потім розділяємо їх на окремі частини і перекладаємо в глибокий посуд.

Ребра баранини в духовці - фото крок 3 Додаємо до ребер бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль, орегано, мідь, соєвий соус і часник, видавлений через прес. перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.

Ребра баранини в духовці - фото крок 4 Деко застилає фольгою, викладаємо на неї реберця, відправляємо їх в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин.

Ребра баранини в духовці - фото крок 5 Потім зменшуємо градуси до 180 і запікаємо баранячі ребра ще хвилин 7-10.

Ребра баранини в духовці - фото крок 6 Готові ребра подавайте відразу гарячими, з будь-яким гарніром або овочами. А можна і просто зі свіжим шматочком хліба.

Подібні рецепти

Ребра яловичі в духовці з картоплею

Шампань коблер

Хороший товариш поділився зі мною чудесним рецептом приготування яловичих реберець з картоплею. Головна "; фішка" рецепт — це соус з гірчиці, меду, оцту і томатної пасти. Дуже смачно! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування ребер яловичих в духовці з картоплею. Обов'язк...

Ребра дракона в червоному вині

Ребра дракона в червоному вині

Сьогодні хочу поділитися з вами відмінним рецептом, як приготувати ребра дракона в червоному вині. Ця страва ідеально підійде для посиденьок з друзями, коли все не за кермом. Давайте пробувати! опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобляться свинячі ребра. Раджу брати ребра з ...

Ребра барбекю

Ребра барбекю

Мені здається, що реберця барбекю люблять все. Тому дуже раджу зберегти цей рецепт, він вам обов'язково стане в нагоді! Такі реберця прекрасно з'їдаються як на природі, так і вдома. опис приготування: У цьому рецепті не рекомендую щось міняти: соус тут просто фантастичний, а поєднання спецій і...

Ребра на грилі

Ребра на грилі

Прекрасний варіант приготування ребер на відкритому вогні порадує дітвору і прикрасить зустріч друзів на природі. Насичене спеціями і просочене ароматами, м'ясо нікого не залишить байдужими. опис приготування: Пряні трави і спеції, особливо, такі як розмарин, паприка, перець чилі, здатні твори...

Ребра по-чеськи

Ребра по-чеськи

Реберця по-чеськи — це національне чеське блюдо. Але поласувати справжнім делікатесом можна і у себе вдома. Приготувати таку страву не складно, а в результаті у вас будуть соковиті і смачні реберця. опис приготування: Побувавши в Чехії, вам обов'язково треба спробувати гордість національної ку...