Рецепт Реберця по-польськи

Рецепт Реберця по-польськи
Кількість порцій: 2 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Традиційне польське блюдо, заходите і знайомтеся! цікаво те, що ребра що смажаться, НЕ запікаються, а відварюються і вже потім маринуються. Дуже смачно, соковиті і ароматні!

опис приготування:

Рецепт традиційний польський, тому точно дотримуйтесь технологію і рецептуру. але, якщо Ви не їсте свинину, цілком можна взяти яловичі або баранячі реберця.

  • ребра свинячі— 1 кілограм
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • селера кореневої— 40 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка(для варіння)
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки(маринад)
  • оцет бальзамічний— 1 Ст. ложка(маринад)
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(маринад)
  • Приправа— 2 Ст. ложки(суміш: часник, райхон, помідор, солодкий перець, зіра, петрушка, кейбер, koriandr, цибуля — маринад)
  • Картопля смажена— 4 штуки(на гарнір)
Реберця по-польськи - фото крок 1 1. ребра помийте, обсушити. Моркву і цибулю почистіть.

Реберця по-польськи - фото крок 2 2. У каструлю покладіть ребра, морква, цибуля, селера. залийте водою, щоб вона трохи покривала ребра. Варіть на невеликому вогні близько 1 годину. Воду підсолити в кінці варіння.

Реберця по-польськи - фото крок 3 3. Змішайте всі інгредієнти для маринаду.

Реберця по-польськи - фото крок 4 4. ребра дістаньте, прохолодний. Добре промажте маринадом і приберіть в холодильник.

Реберця по-польськи - фото крок 5 5. Подавайте ребра зі смаженою картоплею, розігрів все в духовці при 220 градусах близько 20 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця барбекю на мангалі

Смачні реберця в духовці

Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...

Реберця барбекю

Реберця барбекю

Реберця барбекю - це одне з найсмачніше страв, які можна приготувати на природі! опис приготування: Пропоную Вам приготувати реберця барбекю! Приготовані за цим рецептом реберця - не тільки чудова закуска до пива, але і прекрасний обід, якщо приготувати до них гарнір! Свинячі реберця— 1,5 кі...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...