Рецепт Реберця, фаршировані виноградом
Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте!
опис приготування:
Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яса з виноградом дуже вдале, повірте. А готується страва дуже просто, в цьому ви переконаєтеся, прочитавши і переглянувши цей рецепт, в якому я розповім, як приготувати реберця фаршировані виноградом.
- Свинячі реберця— 500 грам
- Виноград— 10-12 штук
- часник— 2 зубчики
- сіль— 1/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- базилік сушений— 2 щіпки
- Зелень петрушки сушена— 2 щіпки
М'ясо ретельно промиємо і обсушити, потім зробимо надрізи по м'якоті, не доходячи до кінця приблизно 1 см. Очистимо часник і наріжемо на тонкі часточки. Виноград разрежем. Якщо великі ягоди, razrezaem з 3-4 частини. видаляємо кісточки.
Посипаємо реберця з усіх боків і всередині розрізів сіллю, перцем, базиліком і петрушкою.
І вставляємо між розрізів зубчики часнику і винограду.
Щоб м'ясо не розкривалося і виноград і часник не випали під час запікання, пов'язуємо бавовняної ниткою.
Форму для запікання застилає пергаментом, викладаємо реберця, накриваємо фольгою і ставимо в розігріту духовку хвилин на 20-30. Потім фольгу знімаємо і готуємо ще хвилин 40-60. Час запікання залежить від віку м'яса.
І ось реберця готові.
До них можна приготувати соус на основі м'ясного соку, який утворився при запіканні. обсмажуємо цибулю, додамо виноград і посипаємо цукром, готуємо хвилини 3-4, додамо м'ясний сік, бальзамічний оцет за смаком, сіль або соєвий соус. Спеції за смаком регулюємо самі.
Соус починаємо готувати, коли м'ясо практично готове, а потім просто додамо м'ясний сік і швиденько прокип'ятимо.
Подібні рецепти
Йоркширський пудинг від Джеймі Олівера
Варіантів начинки для піци існує дійсно чимало. Але я пропоную спробувати щось абсолютно несподіване і при цьому дуже смачне. Чи готові до експерименту? запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Вашій увазі хочу запропонувати ідею, як приготувати піцу з запеченим виноградом і трьома видами сир...
Помідори з виноградом і солодким перцем
Ще один рецепт заготовок з помідорів в Вашу скарбничку. Мариновані помідори виходять дуже ароматними, а неповторну солодкість їм надає виноград і солодкий перець. опис приготування: Рецепт етик помідорів перевірений роками і, якщо точно дотримуватися рецепт, результат вийде відмінний. Рекоменд...
Салат курячий з виноградом і горіхами
Рецепт приготування салату з курки, винограду і горіхів. Салат з оригінальним солоно-солодкий смак, соковитий і хрусткий одночасно. Сподобається всім без винятку. опис приготування: Розігрійте духовку до 280 F. Запекти горіхи в духовці на аркуші для випічки протягом 6 хвилин. Дайте їм охолонут...
Салат з виноградом і адигейським сиром
Виноград, сир і горіхи просто створені одне для одного. Я пропоную приготувати смачний салат з таким вишуканим поєднанням. Спробуйте! опис приготування: Швидкий літній салат з відмінним набором продуктів: ніжний адигейський сир, соковитий виноград і ситні горіхи. Маринована цибуля додасть піка...
Салат з виноградом і ананасами
Ділюся рецептом вишуканого салату з виноградом і ананасами. У ньому дивним чином смачно поєднується виноград і часник, ананас і майонез. Виходить дуже смачно, соковитий і цікаво! опис приготування: Докладніше, як приготувати салат з виноградом і ананасами, я розповім нижче. Ідеально для цього ...