Рецепт Реберця Джек Деніелс
Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах.
опис приготування:
Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуються ваші гості! Смачного!
- часник— 1 штука
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- вода— 1 Склянка
- Ананасовий сік— 1 Склянка
- Соєвий соус— 4 Ст. ложки
- соус Теріякі— 1 Ст. ложка
- Темний тростинний цукор— 20 Ст. ложок
- Лимонний сік— 3 Ст. ложки
- Дрібно нарізану цибулю— 3 Ст. ложки
- Дрібно нарізану ананас— 1 Ст. ложка
- Віскі Джек Деніелс (Джек деніелз) — 2 Ст. ложки
- Кайенский або перець чилі— 0,25 чайних ложки
- Свинячі реберця— 700 грам
Головку часнику кладемо на фольгу, вливаємо столову ложку масла.
Фольгу щільно загорніть і поставте в духовку на годину при температурі 160 ° С. Через годину дістаємо і охолоджуємо.
Реберця порубати на шматки, промийте, посоліть і приправте спеціями на свій смак. При цьому не переборщіть, щоб не перебити потім смак соусу.
Реберця складіть на деко, загорніть фольгою і відправляйте в духовку на 2 години при температурі 170 ° С. Поки вони готуються, ми займемося соусом.
Візьміть невеликий сотейник. Змішайте в ньому воду, сік ананаса і лимона, терияки, соєвий соус, цукор. Все ретельно перемішайте до розчинення цукру. Поставте сотейник на сильний вогонь.
Тим часом дрібно порубати цибулю, щоб вийшло 3 столових ложки і ананас - 1 столова ложка. Маленький перчик чилі розітріть в ступці, видаліть насіння, щоб він не був сильно гострий.
Від остигнула головки часнику відламайте кілька зубчиків і дрібно порубати - повинно вийти 2 чайних ложки часнику. Залишок головки можна буде потім використовувати в інших стравах.
Додайте в киплячий соус ананас, цибуля і часник і знову доведіть до кипіння. Потім зменшивши вогонь, додайте віскі Jack Daniel's.
Соус помішуйте часто, щоб не дати пригоріти цукру. Випарюйте близько години на повільному вогні - в сотейнику повинно залишитися приблизно половина від початкового об'єму. Готовий соус зніміть з плити і перед мастилом реберець обов'язково дайте трохи охолонути.
Дістаньте реберця з духовки, густо змастіть отриманим соусом і поставте назад на 3-5 хвилин. Цю операцію потрібно повторити 3-4 рази, поки на реберцях не утворюється красива коричнева скоринка. Частину, що залишилася глазур виливаємо в соусник і подаємо на стіл до реберцям.
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Я навіть не знаю, що може бути смачніше реберець барбекю на мангалі, та ще на природі. Загалом це блюдо завжди йде на "; ура ";. Все просто, все натурально і дуже смачно! Обов'язково запечіть овочі! опис приготування: Реберця барбекю на мангалі маринуються в цибулі. Це досить старий кавказьки...
Реберця барбекю, запечені в духовці
реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...
Реберця яловичі в духовці
Любіть смачні та оригінальні страви? Тоді цей рецепт безсумнівно сподобається вам! Сьогодні я розповім, як приготувати реберця яловичі в духовці. Блюдо вийде дуже смачним і соковитим. поїхали! опис приготування: М'ясо нарізаємо на шматочки, подаємо з соусом або овочами. По бажанню, можна додат...
Реберця Муша
За старих часів чаклунів і чарівників на Сході називали Нікола Мушанов. І я пропоную вам побути трохи чарівниками, і зробити реберця Муша в домашніх умовах. Дуже ніжне поєднання овочів і ребер! опис приготування: Таке ось по-справжньому чарівне блюдо я б рекомендувала вам подавати в якості свя...
Реберця по-канадськи
Якось прочитала, що такий рецепт приготування реберець по-канадськи користується великим успіхом в одному Монреальському ресторані, вирішила спробувати - і мені сподобалося, а соус просто незрівнянний! опис приготування: Взагалі в класичному рецепті приготування реберець по-канадськи, соус пот...