Рецепт Равіолі зі шпинатом і рікоттою
Всією сім'єю ми дуже любимо равіолі, і пробуємо різні начинки до них. Найбільше полюбилися нам равіолі зі шпинатом і рікоттою. ділюся рецептом.
опис приготування:
Равіолі зі шпинатом і рікоттою виходять дуже ніжними і смачними. Вони досить ситні, щоб послужити вам повноцінним обідом без додаткових обідніх страв. Подавайте їх у вершковому соусі. Хоча іноді мої діти їдять їх просто зі сметаною. Заморозьте трохи равіолі про запас. Представляю вам покроковий рецепт равіолі зі шпинатом і рікоттою з фото — не сумніваюся, що допоможе в приготуванні!
- шпинат— 200 грам
- сир Рікотта— 200 грам
- цибулина— 1 штука
- сіль— За смаком
- борошно— 2 склянки
- Яєчний жовток— 1 штука
- теплої води— 100 мілілітрів
- Вершкове масло— 100 грам
- часник— 1-2 зубчиків
- Оливкова олія— За смаком
Потім змішайте обсмажений шпинат з сиром Рікотта.
В останні оливкова олія на сковороді викладіть дрібно рубаний лук. Обсмажте його до прозорості, на це піде хвилин 5. І додайте до шпинату і сиру.
замісити тісто. Змішайте яєчний жовток, борошно і теплу воду.
Розділити тісто на дві половини. Поки ми будемо працювати з однією половиною тесту, другу покладіть в целофановий пакет або загорніть в харчову плівку. Це важливо. Інакше тісто швидко засохне і з ним буде важко працювати.
Розкачайте робочу половину тіста в довгу велику смужку. Потім розріжте його вздовж на кілька тонких смужок.
Викладіть суміш шпинату і сиру Рікотта невеликими горочки (по чайної ложки) рівномірно на однаковій відстані одна від одної, але не дуже близько. І накрийте порожній смужкою.
Акуратно пальцями примніть тісто між начинкою.
Проріжте кордон між равіолі щоб можна було їх відокремити один від одного. Скористайтеся рельєфним ножем.
Викладіть равіолі зі шпинатом і рікоттою в майже кипляче воду. Варіть буквально п'ять хвилин.
Тепер зробимо легкий соус для равіолі. У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло і видавіть туди ж часник. все перемішайте. Можете подавати равіолі зі шпинатом і рікоттою, полив цим соусом. Так само можете зверху посипати равіолі своїм улюбленим твердим сиром. Смачного!
Подібні рецепти
Крокети з бараниною
Равіолі з креветками і рікоттою виходять неймовірно соковитими і ароматними, вершковий соус чудово поєднується з ними. Приготуйте ці смачні равіолі на обід, і ваші домашні будуть в захваті. кількість порцій: 6-8 вершкового масла— 1 Ст. ложка морква— 1 штука Luk-salotų— 1 штука томатної пасти— 1...
Равіолі з лососем
Равіолі з лососем будуть відмінним обідом. готуються швидко, протягом півгодини. У цей час входить і приготування тіста. Спробуйте. опис приготування: Равіолі з лососем — одне з моїх найулюбленіших італійських страв. Я обожнюю італійську кухню! Цей рецепт равіолі з лососем мені розповіла моя п...
Равіолі з рикоттою та пармезаном
Рецепт приготування равіолі з начинкою з рікотти, сиру Пармезан, руколли і яйця. У рецепті наводиться кілька варіацій начинки для равіолі. кількість порцій: 4 rikotta— 360 грам сир пармезан— 1 1/2 склянки яйце— 1 штука(плюс 1 яйце (додатково)) сіль і перець— 1 За смаком оливкова олія— 1 Ст. лож...
Равіолі з кроликом і печеним гарбузом
Равіолі - італійські "; родичі" наших пельменів. Трохи більш екзотичні, але такі ж смачні, соковиті і запашні! Якщо любите пельмені, спробуйте і равіолі з кроликом! опис приготування: Ніжні і смачні равіолі з дієтичного м'яса кролика з додаванням печеного гарбуза порадують найвимогливішого гу...
Равіолі з куркою і волоськими горіхами
Рецепт приготування равіолі з курячими грудками, обсмаженими з часниковим порошком, порошком лука, чебрець і паприка, а також волоськими горіхами і листям шавлії. опис приготування: Ця страва з равіолі та курячих грудок відрізняє приємний аромат шавлії і волоських горіхів. курячих грудок з р...